Zmiana ?wiata

Status
Zamknięty.

kolegi

User
Sierpień 26, 2009
Liczba reakcji
0
Elo. Chcialbym zacz?c wszystko od nowa na inym serverze. Obecnie gram na Pandorii mam tam 25 palka 2x20lvl knight k seta crown helmet 3ccnoble axe i inne tego typu itemy. Liczylem i laczna kwota itemow i kasy wynosi 6-7cc. Czy oplaca sie zmieniac server czy moze zostac przy pandorii?

Odp: Zmiana ?wiata

Zosta? Przy pandori, robi?c wt stracisz jakies 10 - 20 % z tego co masz :) a tu znasz ju? ludzi i wgl :P

Duzo ludzi nie znam :D. Na lunarze znam wiecej. Ale i tak zmienie swiat. Tylko nie wiem na jaki: Lunara, thoria czy aldora. Na lunarze mam troche kolegow ale sa tez tacy, ktorzy chci mnie huncic. Na thorii jest malo osob na aldorze duzo. Chodzi mi o taki server na ktorym expowiska nie sa przepelnione ale jest latwy handel, nie trzeba czekac niewiadomo ile czasu zeby cos kupic.

Jeb na nazwe serwera.
Jak wybra? serwer:
1.Wybierz PVP / NON PVP / PVP ENFO (OPEN PVP / OPTIONAL PVP / HARDCORE PVP)
2.Po wyborze graj na tym gdzie gra najwiecej kumpli
3.Nawet jak stracisz te 20k na wt to chyba lepiej gra? z kumplami a nie samemu,nie s?dzisz?

Ja polecam ci gra? na ?wiecie PVP. Dlaczego? Poniewa? jest zabawa z kumplami, moi kumple graja tylko na PVP Nebula i maja takie jazdy tam, a? mi si? chce gra? ale nie mog? bo jestem na wakacjach, trudno. Zostaw narazie Pandori? i id? na ?wiat PVP jak b?dziesz mie? tam kryzys to zawsze wt mo?na zrobi?.

Pozdrawiam
~Coore

Tak jak koledzy pisz? graj tam gdzie masz koleg?w. Ja r?wnie? gram na pandorii i nie jest tak ?le, ale jak si? gram samemu to mo?e by? nudno. :)

Signeduje koleg?w, chyba ?e ?migasz na nielegalnym oprogramowaniu :)
To N'PVP, jest idealny. Chyba ?e masz koleg?w hight lvls - PVP.

Jak mniemam wt to world trade. Opowiedzcie mi o tym ;p.

Wt to trade poza granice swojego servera XD
Ludzi? nie ufam, ale nie raz korzysta?em z us?ug ludzi kt?rzy zajmuja sie tym na codzie?.
Polecam : TibiaWT - Tibia World Trade, Tibia WT - fast gold exange.
NA pandori nie graj bo to syf, ( sory je?li kogo? urazi?em ale taka prawda)
Sam zacz??em od niedawna gra? na zanerze, Zapraszam :)

poprostu. lec na MARSA
no lun
na slonce
powaznie to niewiem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry