Zmiana wygl?du tibi? - Karalna?

Status
Zamknięty.

Legolas

Advanced User
Kwiecień 5, 2008
Liczba reakcji
8
Czy zmiana wygl?du tibi jest karalna? Chodzi o to czy mog? dosta? przez to bana?

Odp: Zmiana wygl?du tibi? - Karalna?

Nie... Jest to dozwolona rzecz niby czmeu karalna bo masz zmienieny wyglond ??

Tak jest to karalne. Jest to ingerowanie w klienta Tibii.

@up

Ot?? zadziwi? Cie. W regulaminie pisze, ?e nie mo?na w ?aden spos?b ingerowa? w klienta tibii.

Kilka post?w innych u?ytkownik?w z innych forum:

Edycja klienta tibi jest nie legalna...

...Teoretycznie jakakolwiek ingerencja w klienta Tibii jest nie legalna z Tibia Rules (w tym jakiekolwiek skiny s? zabronione)...

Jezu, poprostu Cip-soft zastrzega sobie edytowania swojego klienta wiec po co wy to rozci?gacie tak jest i tyle, nie zmienicie tego -,-...

Wi?c jestem ciekaw kto tu nie gra? w rl Tibie, a tym bardziej nie czyta? regulaminu... -.-

KKthxBB
@down:
Tak jest to praktycznie nie do wykrycia, ale jednak nielegalne ;p.

Ostatnia edycja:

My?l?, ?e nie jest to a? tak zbytnia ingerencja (nie zmieniamy Tibia.exe a Tibia.pic) jednak oba te pliki nale?? do klienta, kt?rego zgodnie z regulaminem nie mo?na edytowa?. My?l? te?, ?e nie wykryj? tego tak ?atwo jak MC czy LH, gdy? do komunikacji z serwerem u?ywany jest plik Tibia.exe wi?c ?adne narz?dzia nie wykryj? mam edycji Tibia.pic czy tam Tibia.spr. Pozdro

Zmiana sk?rki jest karalna. Wszystko jest napisane na g??wnej stronie tibia.com. Je?li chcesz, mo?esz zmieni? sk?rk?. Nic Ci nie zrobi?. Ja ju? nie raz zmienia?em. Je?li by kto? na Ciebie doni?s? i mia?by dowody to wtedy, mo?e by Ci? upomnieli.

Zmienianie wygl?du tibii jest jak ?amanie praw autorskich np. przegrywanie film?w itp. jednak bana za to nie dostaniesz bo tego sie wykry? nie da pzdr :)

jest ale jak nie zraportujesz debuga to nic sie nie stane :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry