Zmiany na rookgaardzie jakie ci si? nie podobaj?

Zmiany na rookgaardzie jakie ci si? nie podobaj?

• tak

Votes: 0 0,0%
  • nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

• nie

• tak

Votes: 11 28,2%
  • nie

Votes: 28 71,8%

• Total voters
    39
Status
Zamknięty.

BacekxD

Advanced User
Kwiecień 8, 2009
Liczba reakcji
8
Witam, tu ka?dy mo?e wyrazi? swoje zdanie co si? nie podoba na rookgaardzie.
Mi osobi?cie nie podoba mi si? to ?e gm'owie zrobili tak ?e tera nie mo?na trapowa?, zwalili wszystko ?e na rookgaardzie jest pusty kiedy? by?y fajne czasy full depo noob?w a? do depo nie da?o si? doj??.

Odp: Zmiany na rookgaardzie jakie ci si? nie podobaj?

Ostroo, cz?owieku popracuj nad pisaniem. Po co ta ankieta? Jakie zmiany? Kiedy oni co? ostatnio na rooku wprowadzili? Jakie depo? Depo na rooku? Nie wiem po co w og?le ten temat :P Na rooku jest niewiele rzeczy kt?re mog? si? podoba?/niepodoba? :P

Mo?e nie wida? ale co uptade co? na rookgaardzie jest ^^

Mi kompletnie nie podoba sie Tutorial nie wiem kiedy go wprowadzili bo dlugo nie gralem ale nie lubie go przechodzic

Taak... Jest du?o zmian na minus, ale to nie znaczy, ?e na plus ich nie ma. :) Osobi?cie nie mam nic do zmian, prawdziwy rookstayer powinien pomaga? graczom, a nie ich trapowa?, a co do bot?w to nadal przy odrobinie kreatywno?ci mo?na ich zabi?. :) Par? wersji tibii temu Cipsoft "od?wie?y?" wygl?d rooka... To chyba te? na plus? Fakt, szkoda, ?e nie dodaj? nowych teren?w, ale trzeba pami?ta?, ?e wyspa zawsze mia?a za zadanie wprowadzi? "nowych" do gry, nikt nie my?la?, ?e kto? chcia?by tu zosta?. Cipsoft przy tej my?li pozosta?. Gra rookstayerem wymaga po?wi?ce?, wi?c nie oczekujmy za du?o udogodnie?...

Mi sie og??em zmiany nie podobaj?, ka?de robi?y wszystko na niekorzy?? rookgaardu. To mo?e wymienie.
- po 10 lvl ci? wywala
- nie mo?na trapowa?
- nie mo?na wynosi? fury kasy (bodaj?e powy?ej 2k)
+ tutorial dla newbie
(wi?cej nie pamietam...)

mi si? podoba wszystko porucz tutorialu

pami?tam swoje pierwsze wra?enie dzie? po upie wbijam i wszystko zastaje w w?tkach ?redniowiecza mmm to by?a bajka czu?em si? zafascynowany tym i wtedy 1 raz tibia mnie tak zaskoczy?a i ostatni ; /

Mi si? tutorial podoba najbardziej. Za ka?dym razem zbieram tam 44 gp i mam ju? na sabre i shieldke. Lecz nie podoba mi si? ten spike sword bo ludzie przez niego tn? si? ?eby tylko go dosta?.

Co do depo to my?l? ?e Backowi chodzi?o o pok?j podziemi? z bankerem sam nazywam go depo... (wiem ?e depo - to skrzynia w yyy...nawet nie wiem jak teraz to powiedzie? ? pozostaje depo... ) jak inaczej nazwiesz np. "budynek" w Thais w kt?rym znajduje si? Banker Npc Neji czy jako? tak .. ?

Na rookgaardzie zmieni?y si? przedewszystkim dwie rzeczy na niekorzy?? Rookstaayer?w... Jednak du?o pozytywnych dla tych kt?rzy chc? wyjsc na maina ; D
Po 1. Mo?liwe TYLKO 1k w banku...
Po 2. brak zabawy z trapami... ( nie tylko o pomaganie chodzi rookstaayer?, bawi? te? si? chc?)

Tak, popsuli to, ?e nie da si? trapowa? ludzi oraz wci?ga? lin? potwory... To dla mnie s? zmiany na minus.

Sam si? zdziwi?em jak przechodzi?em rooka, ?e tak ma?o os?b tam jest ;/ Kiedy? to nie by?o gdzie wbi? tego 8 lvl'a.

@Up masz racj? zepsuli to. Pamietam jak 3 lata temu gra?em w tibie z moimi kolegami by?o nas 4 a 8 lvl na roku bi?em chyba 5 dni ze wzgl?du na przeludnienie nie mia?em gdzie wbi? lvl'a. Ostatnio wchodz? na roka a tam pustakami ?wieci 5/7 os?b lata.
PS: Jeszcze zepsuli na mainie to ?e Knight nie ma exury tym mnie prze razili...
Pozdrawiam
Maxxie :D

Zmiany s? coraz gorsze... ;/ Niestety.
W banku mo?na mie? tylko 1k.
?eby przej?? na maina mo?na mie? tylko 1k przy sobie + 1k w banku czyli ??cznie tylko 2k ;/
Graniczy z cudem, ?eby co? kupi? na pocz?tku do expienia poniewa? nikt nie gra ju? na rooku ;/

Nie wiem jak to jest z tym 1k przy sobie, ale na Maina 2k nie wyniesiesz. Je?li nie wydasz ich na IoD na np. Potki to kapitan statku kt?ry zabiera Ci? do miasta na mainlandzie "zabierze Ci je" P?yn?c na Mainland mo?esz mie? przy sobie marne 1k :D

PS: Jeszcze zepsuli na mainie to ?e Knight nie ma exury tym mnie prze razili...

Ale za to dosz?a exura ico i to akurat dla mnie jest zmiana na plus.

Hmm na rookgardzie zasz?o du?o zmian niekt?re na + niekt?re na -
Jednak?e fajnie by by?o aby sie da?o wyj?? wcze?niej na rookgard np na 5 lvl

Co? dodatkowo dla rookstayerow powinno by? pare + np questy na rooku od 20 lvl

Ja ju? ko?cze sw? wypowied?

Pozdro
Chomikowy

@up2 Ale niestety od wy?szego poziomu i z paccem mo?na z niej korzysta? wi?c nie wiem czy to dla graczy facc jest na +.
Pozdrawiam
Maxxie:)

Oni wszystko pozpierdalaja!
Na te x update tylko z 3-4 byly dobre albo w miare.
Jedno ze spiepszonych update przez cipsoft to zmiana wygladu chain armora i giant spidera. Dobra zostawmy to
Najbardz?ej mnie wkurwili tym ze po mojej dlugiej przerwie postanowilem wrocic i zastalem zjebany quest dla 1 lvl i zjebany quest na 2 wyspie. Nie wiem co im z tym odbilo ale po prostu zjebali. Jedyna dobra zecz na roku to dodanie tych bosow. A i zastanawia mnie jedno. Po co dali na roka tarantule.
Sory za slownictwo ale inaczej na ich upy nie da sie powiedziec.

Najbardziej zabolalo mnie to, ze cipsoft postanowil powiekszyc przejscia np. na MinoHellu.
To jest najgorsze, poniewaz nie mozna trapowac... Wiadomo, ze rookerzy powinni pomagac, ale takze powinni miec troche zabawy z grania na rooku. Oczywiscie takze bezsensu sa bossy np. Ghoul, Mino Mag, Tarantula, ktorych sie nie da zabic... (chociaz kto wie.. moze jest jakis sposob, lecz gdy nikt nie doszedl do rozwiazania zagadki przez tyle lat to.. powoli zaczynam watpic w to ze da sie zabic bosa lub zdobyc upragniony Spike Sword).

Usun?c rook i z g?owy ;d

Status
Zamknięty.
Back
Do góry