- Liczba reakcji
- 9
Witam!
Czego szukam?
Czego szukam?
Od d?u?szego czasu nie mam ?adnego OTs'a. Zaczynam si? powoli nudzi? wchodzeniem na demoty, tnet i do szko?y. Zatem je?li kto? szuka skryptera jestem ch?tny. Jednak?e nie szukam zwyk?ego OTs'a. Chodzi mi o OTs z pomys?ami, a nie real, b?d? evo (typu Tiberia). Ewentualnie mog? do??czy? do kogo? kto przerabia Allisow OTs 3.9, b?d? je?li w mi?dzy czasie wyjd? lepsze to te?. OTs powinien by? od wersji 8.1 do 8.54 (ew. 8.55 je?li sk?d? we?miecie).
Co potrafi??
Mam dwie wersje umiej?tno?ci. Dla noob'?w i noob OTs'?w: nic nie umiem, do niczego si? nie nadaje i w og?le we? wyjd?. Mam tak?e wersj? dla normalnych ludzi i OTs'?w. Umiem napisa? bardzo r??norakie skrypty. Ostatnio nawet pr?bowa?em zmieni? j?zyk silnika, ale mi si? znudzi?o, bo to by?a baardzo ?mudna robota i du?o trzeba by?o wiedze? (w sensie tekst?w, np. "Sorry, not possible" itp.). Je?li chodzi o przyk?adowe prace to mam na Tnecie kilka:
Wydobywanie
Wajcha Na Addony (1 i 2)
Exp Co 1 Sekunde (w danym miejscu)
Teleport Rune
Sklep D?wignia
Zmienianie Access Przy U?yciu D?wigni
Do?wiadczenie
Wajcha Na Addony (1 i 2)
Exp Co 1 Sekunde (w danym miejscu)
Teleport Rune
Sklep D?wignia
Zmienianie Access Przy U?yciu D?wigni
Do?wiadczenie
Bra?em udzia? w kilkunastu OTs'ach. Kilka odpad?o na starcie przez ma?e zgranie w zespole. Inne ze wzgl?du na ma?? ilo?? graczy. A pozosta?e, czyli jeden, kt?rego nawet nazwy nie pami?tam, no c??, dzia?aj?... dzia?a dalej i nic z tego nie mia?em. Moja przygoda z OTs trwa prawie albo ponad, no w sumie oko?o p?? roku. Mam te? ?redni?/ma?? wiedz? o PHP i HTML jednak umiem stworzy? portal z forum i nimi zarz?dza?.
Czego oczekuje w zamian?
W zamian nie chce nic, to znaczy na razie. Gdy OTs rozwinie skrzyd?a oczekuj? symbolicznego procentu z SMS Shop'a w formie g??wnie do?adowa? do Orange. Ale to w przysz?o?ci.
Kontakt
Je?li chodzi o kontakt ze mn? to mo?na si? skontaktowa? w nast?puj?ce sposoby:
PW,
Notki,
Gadu-Gadu - 7050674,
Tel. (kom?rkowy) - 510457208,
Klasycznie w temacie (opiszcie OTs i kilka pomys??w).
PW,
Notki,
Gadu-Gadu - 7050674,
Tel. (kom?rkowy) - 510457208,
Klasycznie w temacie (opiszcie OTs i kilka pomys??w).
Dzi?kuj? za uwag?. Je?li szukasz jednego skryptu to napisz na PW albo GG. Postaram si? pom?c
Pozdrawiam,
Szkal96.!lol
@BioHazard94
niestety ale nie przyjmuje ;p
~~~~ PROSZ? O ZAMKNI?CIE TEMATU ~~~~ (ZNALAZ?EM) ~~~~