Zostane Hosterem

Status
Zamknięty.

Rafalxxl

New User
Marzec 19, 2010
Liczba reakcji
0
Witam chcia? bym zostac hosterem Kt?regos z waszych server?w .
Procesor: AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor 3.10GHz
Ram:8 GB
System 64-bitowy

Moge Hostowac ca?y tydzien (ale nie 24/7) np od 7 do 24 to bedzie do uzgodnienia

Kontakt
:gg 45498931

Odp: Zostane Hosterem

kurwa wys?a??m typowi na gg i popra? i juz mnie zablokowa? i silnik w pizdu nie radze dawa? mu do hostowania

---Aktualizacja---

wys?a?em typowi i mnie w chuja zrobi? zablokowa? na gg i silnik zajeba? nie radze dawa? mu do hostowania pozdro ;/

Nic nie ma za darmo ^^
Lepiej da? na dedyka a nie jakiemu? typowi co go nawet nie znasz ... Nie Ufaj nikomu ...

Proponuj? zamkn?? temat by wi?cej naszych u?ytkownik?w nie ucierpia?o...

Zwyk?y z?odziej, nie chc? mu si? robi? w?asnej mapy, to okrada innych.

To bylo pewne od samego poczatku... To wy byliscie naiwniakami... Trzeba bylo uczciwie kupic dedyka...
Taki shit dedyk na biznes hoscie, to 1 dzien pracy w sobote...

Prosi? bym o nie wyzywanie i czepianie si? innych poszkodowanych u?ytkownik?w. Dlaczego?

Mentalno?? Polaka jest taka jaka jest i my?li ?e za darmo i bez wy?o?enia jakiegokolwiek grosza zarobi... Dlatego w?a?nie ludzie bez wyobra?ni wysy?aj? silniki do lewych hosterow..

Pami?tajcie... ?eby zarobi? trzeba r?wnie? co? zainwestowa? a i to nie raz nie wyjdzie...

@off - w tamtym roku przeznaczy?em lekko ponad 40 ty? z?otych na zakup aut na handel, mia?em pi?kny plan jak zwr?ci? te pieni?dze i w dodatku jeszcze zarobi? a co si? okaza?o? Straci?em ponad 20 ty? i zosta? mi jeden samoch?d w kt?ry musia?em w?o?y? pewn? sum? pieni?dzy i nie op?aca si? ju? go sprzedawa?...

Tak ?e lepiej pozbiera? pieni??ki, zaplanowa? sobie co? tylko dobrze i za?atwi? spraw? samemu bo polak polaka za z?ot?wk? wyru*** w du** !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry