Zostane Webmasterem

Status
Zamknięty.

CooKies

Active User
Grudzień 27, 2009
Liczba reakcji
3
Co? o sobie: Nazywam si? Mateusz, mam 18 lat (sko?czone) ucz?szczam do 3 L/O Mat-Inf, interesuje si? sportem, muzyka, informatyka, dziewczyna i wiele by pisa?.

W czym mog? Ci pom?c ? Postawi? acc maker, skonfigurowa? sms shop, z grafikiem porz?dnie przerobi? layout, doda? jakie? skrypty do niego. Tak?e mog? zaj?c si? forum, pilnowa? porz?dku na serwerze, pisa? newsy etc, tyle ode-mnie.

Czego wymagam ? Porz?dnego, ogarni?tego Teamu, serwer dedykowany, ludzi kt?rym mo?na zaufa?.

Kontakt: Posiadam Skype, Ventrilo tak?e GG jednak je podam p??niej.

Dost?pno??: Do neta mam dost?p praktycznie zawsze, aktualnie jestem chory wi?c 1-2 tyg posiedz? w domqu.

Zainteresowani pisa? info etc na pw + kontakt jak b?d? konkrety to na pewno si? odezw?/ GG nie podaje ze wzgl?du i? nie zawsze ja jestem na kompie gg si? w??cza i wiadomo?ci mog? przepa??.

Pozdrawiam CooKies

Odp: Zostane Webmasterem

Napisz w jakich jezykach potrafisz pisac ... co potrafisz jeszcze robic po za wgraniem skryptu dostepnego w internecie :P

Moge ci Zapronowac Webasterowanie w Moim Servie Tekoria.pl server mial ruszyc 3 stycznia ale zdecydowalem ze stronka jest do chrzanu wiec ... Jesli jestes zainteroswany kontakt pw gg 11287662 lub w temacie pozdrawiam Efeker

Fire In The Hole - Refresz :p

witam ja poszukuje web mastera do szcz?sci brakuje mi wy??cznie acc makera. profesje s? doko?czone (10 z 14) pozosta?em 4 w najbli?szym du?ym upie.
wykupiony dedyk
kontakt pw oraz gadu 10081006

Chcesz pracowa? u mnie?

Co oferuje?

- Pozycje gm/cm na serwerze
- Moderator Forum
- Jak si? zgodzisz pisanie tekst?w do updat?w oraz zarz?dzanie Stron? Servera

Kontakt gg 7332678. Je?li si? dogadamy to tylko kontakt g?osowy( ventrillo )
Server jest w fazie test?w.Dedyka mo?emy mie? w ka?dej chwili .

Pozdrawiam Nexoria Team

Ostatnia edycja:

napisz do mnie na gg : 6833397
serwer dedykowany real map 8.54
wynagrodzenie % z sms shoopu

Status
Zamknięty.
Back
Do góry