• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Zwiekszenie liczby GMow.

Zwiekszenie liczby GMow.

• Tak!

Votes: 0 0,0%
  • Nie!

• Nie obchodzi mnie to...

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

• Tak!

• Nie!

Votes: 3 9,7%

Votes: 11 35,5%
  • a:3:{i:23424;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23424;s:6:"nodeid";s:7:"2442518";s:5:"title";s:4:"Tak!";s:5:

Votes: 17 54,8%

• Total voters
    31
Status
Zamknięty.

Marsyl

User
Luty 27, 2009
Liczba reakcji
7
Jak w tytule. Jak wam si? wydaje czy przyda?o by si? zwi?kszy? liczb? GMow? Moim zdaniem tak i to bardzo. W dzisiejszych czasach Online GM jest r?wnie cz?sto spotykany jak Ghazbaran czy Ferdek, a rekcja na raport to prawie wylotowanie MPA z trolla... GM mo?na spotka? ju? tylko na swiatch non pvp i do tego rzadko...

Odp: Zwiekszenie liczby GMow.

Moim zdaniem tak, powinna by? wi?ksza liczba GM?w.
Ostatnio wys?a?am 3 raporty na botter?w na Fibuli, zero odzewu jakiegokolwiek.
GM?w ma?o = botter?w wi?cej.

Tak, to prawda. Potrzeba w real tibi wi?cej gm'?w, przynamniej ?eby by? jeden gm na ?wiat. Niestety zamiast przybywa? tych gm'?w to ubywa ich...
Tak samo jak Xadam, kt?ry odszed? nie dawno z pozycji gma..

W sumie to nie wiem. Gm?w mamy bodaj?e 42. ?wiat?w w tibi je?li si? nie myle ponad 70. 1 GM "pracuje" na paru ?wiatach. Nie wiem czy potrzeba wi?cej GM?w, czy wymaga? od tych co ju? nimi s? wi?cej zaanga?owania. GM jest online raz na rok. A boci prawie ka?dy tibijczyk. Wi?c nie wiem czy powinni da? wi?cej GM?w czy zagoni? tych co s? do pracy.

Pozdrawiam,
Misiek

Zaznaczam opcj? nie, gdy? dos?ownie po choler? ich tyle i tak teraz maj? pro anty bot system wi?c praca do wykonania dla stanowiska jakim jest Game Master znacznie mniejsza wi?c GM mo?e spokojnie ogarnia? par? ?wiat?w.
Poza tym kto znajdzie tylu ogarni?tych i zaufanych ludzi kt?rzy nie wyjawi? ?adnej tajemnicy, bo teraz to takich z latarni? szuka? po nocy.

Pozdrawiam
Drakonne

@Down
Dziecko a umiesz czyta? co ja pisz?? Napisa?em ?e ich tyle nie potrzeba bo jest anty bot system, a ich praca jest ograniczona do minimum.

Ostatnia edycja:

Zaznaczam opcj? nie, gdy? dos?ownie po choler? ich tyle i tak teraz maj? pro anty bot system wi?c praca do wykonania dla stanowiska jakim jest Game Master znacznie mniejsza wi?c GM mo?e spokojnie ogarnia? par? ?wiat?w.
Poza tym kto znajdzie tylu ogarni?tych i zaufanych ludzi kt?rzy nie wyjawi? ?adnej tajemnicy, bo teraz to takich z latarni? szuka? po nocy.
Pozdrawiam
Drakonne

Tylko ze GM nie jest tylko do karania botow...

?wietny temat! Leci +!
Jestem oczywi?cie za zwi?kszeniem liczby GM-?w. Powod?w jest wiele...
Zero reakcji na raport, olewanie, ma?o czasu online.
Co najmniej 5 os?b powinno przyodzia? niebieskie szaty i pomaga? CipSoftowi w codzinnej pracy nad pokojem w Tibii. ;)

tak wszystkie raporty kt?re wysy?a?em nie doczeka?y si? odpowiedzi ! :curse:

Moim zdaniem powinno by? wi?cej gm'?w, codziennie wysy?am sporo raport?w i praktycznie ?aden nie zostaje odebrany. Ostatnio widzia?em typa kt?ry boci? dwa dni w tym samym miejscu, nie zosta? ukarany.

Wi?c zaznaczam opcj? tak.

Dzi?, gamemasterzy Taghor, Blitzwing, Xadam i Kajala zrezygnowali i do??czyli do grona senator?w. Chcieliby?my bardzo im podzi?kowa? za pomoc i wysi?ek oraz ?yczymy szcz??cia w przysz?o?ci!

Warto powiedzie? ze w tym momencie nie ma ju? ?adnego polskiego GMa

Hmm, zaznaczy?em opcj?, nie, poniewa? jest wystarczaj?co GM?w, a nic tego nie zmieni jak b?dzie ich wi?cej. Maj? w?asn? prac?, a nie tylko jak my?lisz obijaj? si? i wbijaj? raz na ruski rok. Osobi?cie widzia?em z 5 razy GM i z 5 razy CM na Guardii. Tak?e s? raczej aktywni. Jest ponad 70 ( ? ) ?wiat?w i nie ka?dy GM, ka?dego dnia, ka?dy ?wiat b?dzie wchodzi?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry