-Tibia 8.60 Zyrona.eu - Real Mapa [Pkt na guildie] [Pkt za level] [Turniej Guildi]

Status
Zamknięty.
Odp: Zyrona.eu - Real Mapa [Pkt na guildie] [Pkt za level] [Turniej Guildi]

Spoko OTS gra?em wcze?niej. Rozbudowana mapka, exp na poziomie RPG. Ja i moja ekipa pojawimy si? napewno.

Nick : Grucha Ed

Ostatnia edycja:

No super wszystko og?lnie...
ale stronka mi nie dzia?a ? wam te? ? xdd

Bardzo fajny ots. Du?o ludzi na pewno b?dzie gra?. Ciekawe ekspowiska. Wspania?y sms shop. Dopracowany ots naprawde

Polecam: Centaur

Ots nie wypali bo teamy na texanie graj? do czwartku, poprzednia edycja te? nie wypa? 1200 noob char?w 8lvli na x logu by?a, jeszcze wcze?niejsza edycja pod inn? nazw? pad?a odrazu po starcie takie pingi by?y ;d Ta padnie te? chwile po starcie pewnie bo ma?o kto wbij?.

Serwer zapowiada si? bardzo ciekawie. Bardzo dobry exp stage dzi?ki kt?remu nie bd musieli nol-ajfi? ?eby wbi? po??dny lvl i sie pobi? na pvp. Gra?em na 1 edycji i moge potwierdzi? ?e na tym serverze istnieje przyjemna atmosfera oraz do?wiadczony support. Server stoi na Stabilnym silniku tak jak poprzednia edycja. Zapraszam wszystkich na ten server i gor?co pozdrawiam.

Your's Rosa

Nick : Alkoholik Rosa

WIELKI START ZYRONA.EU Start 17.12.2011 Godzina 16:00! Nie przegap tego!Powody dla ktorych oplaca sie gra na tym serwerze sa banalne. Na ten ots wbije duzo teamow. Drugi to przystepny sms-shop i sporo alternatywnych mozliwosci zdobycia pkt oraz pkt na gildie. Oraz ostatni i chyba najwazniejszy beda tam ludzie, z tego co wiem na przelomie nastepnego tygodnia nie wystartuje zaden z lepszych serwerow a ludzie gdzies beda grac w przerwie swiatecznej, wydaje mi sie ze bedzie to wlasnie ten serwer i byc moze liczba osob grajacych przekroczy 1k osob. Pozdrawiam Tybylisi

Server w pe?ni zadowalajacy :) z zapowiedzi... mam nadzieje ze bd tak dobry jak jest opisywany exp itp dobrany bd ;}:} polecilem znajomym i napewno wbijemy !:D

[GRACZ][/GRACZ]Cehaujoot

Ots zapowiada si? interesuj?co dobrze dobracowany server , mila administracja . Real map z kilkoma nowymi wyspami . Ots jest dla mnie w sam raz wbije 4 fun pograc sobie i popekac : )

z pozdrowieniami
Steexz

Fajny serwer, duzo expow. Zapowiada si? nie?le!
Mam nadzieje ze gra b?dzie przyjemna pozdrawiam!
Moj nick: Deyre

Powie tak . Gra?em ju? na tym Otsie i jest po prostu ?wietny !
Dobrze dopracowana rl mapa, zero bug?w oraz serwer bez lag .
Jak mozecie to wbijajcie,a nie po?a?ujecie ! \\ Kuczwi

Na stronie g??wnej otsa widnieje napis :
"Punkty:
Zdobadz darmowe punkty piszac pozytywny komentarz zawierajacy minimum 5 zdan na temat serwera z nickiem na koncu w tym(chodzi o ten temat) temacie a otrzymasz pare punktow do sms shopu!"

M?wi to samo za siebie.

hahah ... z za granicy nie mo?na wbi? ... pozdro

Nadszed? czas ots ruszy?. Na serwerze nie by?o ?adnych lag?w, powtarzam ?adnych! Kilka minut p??niej na serwerze by?o juz pvp i to dosy? spore, co oznacza, ?e gracze s? ogarni?ci zar?wno jak administracja. Gildie po 20+ os?b. 2 godziny po starcie serwera najlepsza pi?tka otrzymuje prezent :). Wersja klienta 8.60 co oznacza, ?e mo?na ?aczy? poty. 4 godziny po starcie ots b?d? zapisy na gildie, wi?c b?d? rownie? ciekawe nagrody :) Dlugo oczekiwa?em takiego ots jak zyrona.eu. Nie przegap tego ots. Pami?taj Zyrona.eu. Tibia 8.60 Port:7171 MUSISZ TAM ZAGRA?

My nick: Shayna

Serv zapowiada sie calkiem ok ,duzo postaci stworzonych. Exp calkie calkiem przyzwoity. Sporo darmowych pkt. Mila atmosfera i wogole polecam :] im wiecej ludzi do gry tym lepiej
Nick: Fosfik

Server wystartowa? wi?c zamykam temat w zapowiedziach.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry