What's new

0lvl->xxxlvl & 50lvl -> 100lvl PROJECT. + pk

Drahim

Active User
Reaction score
1
Okolo tydzien temu wlaczylem tibie w celu sprawdzenia jakie zmiany zaszly przez ostatnie trzy lata mojej nieoecnosci. Nie bede sie tu rozpisywal, ale jakby nie patrzec tibia znowu troche mnie wciagnela. Odkopalem swoja stara postac ze swiata non-pvp (50knighta) niestety bez eq i kasy na koncie, oraz 24 druida na swiecie pvp. Postanowilem pozabijac kogos dla zabawy swoim drutem, ale do summowania FE potrzebne bylo jeszcze 6lvli. Sciagnalem sobie moja ukochana Tibie Auto i zaczalem zabawe. Lvl druidem szedl niemilosiernie wolno, brakowalo kasy i ogolnie bylo nieciekawie. Postanowilem stworzyc nowego knighta cashmakera, ktory w nocy mial robic spore zyski. Niestety od poczatku nie robilem zdjec, a gra nie opierala sie tylko na boceniu, wiec pomine juz na poczatku wiele ciekawych rzefczy, ale w koncu postanowilem dzielic sie z kims osiagnieciami moich postaci :).
Nie wiem z jaka reakcja spotka sie moj temat. Czy bedzie chociaz odrobina zainteresowania, ale zacznijmy narazie od mojej najstarszej postaci.

Pomijam puste eq (prawie, bo kolega ktoremu oddawalem konto z nieznanej mi przyczyny zostawil avengera w rece :D) i 52lvl tydzien temu. Jak wczesniej wspominalem nie robilem zdjec. Po tygodniu gry (na swiatach pvp, a nie tym charem) tutej bota postawilem moze 2 razy. Wynik? :

60a0c40ff027e.png

W koncu moge jakos expic, wbrew pozorom nie wolno, chociaz pewnie nie raz widzieliscie juz lepsze zdjecia. Mimo wszystko, ja jestem zadowolony :).

Na pocztek tyle. Jesli temat bedzie mial chociaz 2 komentarze, pokaze mojego knighta, ktorym na serio ostro bocilem (w pare dni 36lvl - przegonilem znacznie druida)

No i nadeser jakies zdjecia z pk drutem :).

narazie taki syf :) :

d75db7080460d.png

6530fb0991a07.png

60c42eca03656.png

---Aktualizacja---

Widze, ze nie bardzo wciaga Was ten temat, ale chyba nie powinieem poddawac sie juz po godzinie :D.

Wrocilem z expa, troche kasy wlecialo i zrobilem zakupy. Stan postaci pod koneic dnia:

33ca7018df8a5.png

A ze swiata pvp wkleje cos, jak temat sie rozkreci (o ile sie rozkreci)

Tsuna

Active User
Reaction score
10
Odp: 0lvl->xxxlvl & 50lvl -> 100lvl PROJECT. + pk

Jak na powr?t do przesz?o?ci wygl?da ca?kiem dobrze :) wbij lvl, znajd? ekipie na banshee i zawsze dodatkowy profit. og?lnie tego avangera osobi?cie bym zamieni? na m-blada i jak?? demonke, avangera bym zostawi? na wy?szym lvlu of i dragon lair. Masz w planach zakup pacca?
Wrzucaj jak najwi?cej ss?w a napewno ludzie b?d? ch?tnie zagl?da? :)

Oby z fartem

Drahim

Active User
Reaction score
1

Nie wiem czy jaks sciagne avangera, to bd mogl go z powrotem zalozyc ;/. Kiedys przez caly czas chodzilem z m bladem i mms, ale to teraz dla mnie zbyt duzy wydatek. Ledwo kupilem w helmet i k legi. Jesli chodzi o pacca to na serio musialbym sie w to wciagnac i znalezc fajna ekipe, rowniez z paccem. Zobaczymy co z tego wyjdzie :).

Jak narazie, 10h nocnego bocenia z przerwa - kickiem (nie wiem jak dluga, ale mozna policzyc na staminie). Efekt?: hmmm... chcialem wstawic screena pozalogowaniu sie o 10:10, ale z tego co czytam, wchodzi aktualizacja, co zatym idzie chyba niestety trzeba bedzie czekac na nowego bota (nie wiem, nie znam sie na tym...)

Tsuna

Active User
Reaction score
10

no niestety kolejny upek i wyczekiwanie na aktualizacje bota :p zr?b sobie z 2-3 cash makery tak jak ja to robi?, jednego na trolle, drugi na goblinach kamienie zbiera, 3 kopalnie, ironki do?? dobrze lec?. w ci?gu 2 dni zarobi?em 80k+ i dodatkowo pe?no smieci do sprzedania na kolejne 10-20k.

Drahim

Active User
Reaction score
1

Staram sie nie grac na mc, bo wiem, ze zwieksza to szanse na wykrycie idostanie bana za nielegalne programy ;/.
A questy jak najbardziej bd robil :).

---Aktualizacja---

Aktualizacja zakonczona. Dodany jakis syf, ktorego i tak nigdy nie uzyje, ale jedziemy dalej :). Po nocce z botem, do aktualizacji zrobilo sie takie cos:

07e33e78068b1.png

A to moje questy:

ee55e17d902f4.png

---Aktualizacja---

Moze to nie Banshee, ale dzisiaj szedlem na crus helmet quest (jak sie okazalo, mialem go juz kiedys zrobionego ;s),

e2cf7e047b5ca.png

72d6d7247fb9c.png

a pozniej udalem sie na BK quest:)

5e8eb4cee9a31.png

Byc moze jak kumple beda online po pojdziemy pozabijac kogos moim druidem :). Licze na to, ze ktos oglada ten temat ;p.

---Aktualizacja---

no i na koniec Deeper fibula :D
77c16b9119ecf.png

Kaco

Senior User
Reaction score
9

no ladnie ladnie :)
oby tak dalej.
Wiec klasycznie : GoGo 100 !

HM Realovsky

Senior User
Reaction score
41

Temat bardzo szybko si? rozwija, posta? elegancka, nic tylko pogratulowa? oraz ?yczy? 100 !:)

Drahim

Active User
Reaction score
1

Aktualnie mam niemilosierne lagi. Pozatym po akutualce nie ma bota, wiec gralem troche druidem. 2gim knightem zrobilem deserta (sorry, ze nie ma zdjec), a nastepnie druidem ubilismy jakiegos 20 palka - lot zalosny. Dzisiaj idziemy robic najprawodopodobniej trade pk :).

Narazie chce sie Was zapytac czy oplaca sie sprzedawac knight axe za taka cene. Btw. sprzedalem te wszystkie syfiaste itemy i narobilo sie troche grosza :). Moze powinienem cos kupic? :p

2ab00aaf671d5.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

ad55daf01cc58.png

Lecimy nie spimy! :)
Moj cashmaker na pvp world :)

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

No na prawd? bardzo ?adna posta?! Ten knight 57 ?adnie si? wyrobi?e? jak bez EQ. Licz?, ?e b?dzie wi?cej screen?w z niego. Jaki masz dziennie loot gp?

Powodzenia !

Drahim

Active User
Reaction score
1

okolo 25k/h i 2kgp/h na non pvp knightem, ale teraz gralem wiecej na swiecie pvp. Pozatym mialem problemy z botem po aktualce, bo nie chcial pic potionow, ale scaignalem skryopta i ogarnalem wszystko. Narazie screeny (swieze, sprzed 2min) z knighta pvp :).

283951d70556a.png

---Aktualizacja---

88935e9c28c51.png

Caly dzien gralem w noge i od 34 do 38 sie nabilo :). Dzisiaj wieczorem moze jakies male tibijskie zakupy :). Jak zejda mi fragi na druidze to ide znowu pkowac :).

---Aktualizacja---

1822ebf6bc72b.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

93561c2748c27.png

nocka na bocie i jest efekt :). Moze czas na male tibijskie zakupy? :p

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

No ca?kiem dobry locik nie wiedzia?em, ?e a? tak mo?na tam wyci?gn??. Gratuluj? 41 lvl'a szkoda, ?e screen?w nie masz. Zainwestuj w lepsze itemy.

Drahim

Active User
Reaction score
1

Narazie na DC nie trace potionow, malo obrywam i nie wiem czy jest sens ryzykowac z kupowaniem zbroii o 1ar lepszej i 10k drozszej ;/.
Z kasa musze pomagac mojemu koledze, ktory bedzie potrzebowal sporo ss na skillowanie palkiem no i pozniej moze zakupie jakies ciekawsze rzeczy. Wlasnie poslalem bota dalej na DC, wracam po poludniu i zobacze co tam uskrobal :). Na 50lvl okolo postaram sie olepsze rzeczy i byc moze bede zapuszczal sie nizej w DC, ale jest to ryzykowne, bo sam assasin jest juz dosc niebezpieczny dla bota.

---Aktualizacja---

No to dzisiaj sie troszke pobiega?o :).

4734cc742ccec.png

3d0294b0c7a73.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

Wiem, ze nic sien ie dzieje, ale na non pvp respy sa pozajmowane przez botterow, na pvp nie mam staminy i skilluje i niestety nie ma zadnej akcji :(.
c5f96ec06d20d.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

Jak narazie 61/55 ale dzisiaj chyba stawiamy z kolega -egipcjaninem nocke :)

---Aktualizacja---

Non pvp przed nocka:
b99cad3262ac4.png

Non pvp po nocce:
294771680cda5.png

Bardzo wolne leci tam lvl, poniewaz na DC siedzi po 2/3 osoby caly czas. Expie tam tylko dlatego, ze na pvp nie mam staminy :p.

Drahim

Active User
Reaction score
1

f02a39637ffa0.png

adv na pvp uchwycony przed sekunda :). Komentujcie ludzie ;p. Wiem, ze malo sie dzieje, ale kurde, jedziemy cierpliwie po 100 :).

Frohser

Active User
Reaction score
4

Kurcze, jaki to swiat PVP? Chcialbym rowniez zagrac z toba i wrzucac SS'y.

Drahim

Active User
Reaction score
1

O 8:00 sprawdzalem i wszystko bylo ok, polozylem sie spac, wstalem 2h pozniej i taki obrazek :(.
2120edc1a24cb.png

Chcesz ze mna zagrac? Pobocic, czy po prostu pozabijac mnie wiedzac gdzie expie? :D.