Drahim
Active User
- Reaction score
- 1
Okolo tydzien temu wlaczylem tibie w celu sprawdzenia jakie zmiany zaszly przez ostatnie trzy lata mojej nieoecnosci. Nie bede sie tu rozpisywal, ale jakby nie patrzec tibia znowu troche mnie wciagnela. Odkopalem swoja stara postac ze swiata non-pvp (50knighta) niestety bez eq i kasy na koncie, oraz 24 druida na swiecie pvp. Postanowilem pozabijac kogos dla zabawy swoim drutem, ale do summowania FE potrzebne bylo jeszcze 6lvli. Sciagnalem sobie moja ukochana Tibie Auto i zaczalem zabawe. Lvl druidem szedl niemilosiernie wolno, brakowalo kasy i ogolnie bylo nieciekawie. Postanowilem stworzyc nowego knighta cashmakera, ktory w nocy mial robic spore zyski. Niestety od poczatku nie robilem zdjec, a gra nie opierala sie tylko na boceniu, wiec pomine juz na poczatku wiele ciekawych rzefczy, ale w koncu postanowilem dzielic sie z kims osiagnieciami moich postaci .
Nie wiem z jaka reakcja spotka sie moj temat. Czy bedzie chociaz odrobina zainteresowania, ale zacznijmy narazie od mojej najstarszej postaci.
Pomijam puste eq (prawie, bo kolega ktoremu oddawalem konto z nieznanej mi przyczyny zostawil avengera w rece ) i 52lvl tydzien temu. Jak wczesniej wspominalem nie robilem zdjec. Po tygodniu gry (na swiatach pvp, a nie tym charem) tutej bota postawilem moze 2 razy. Wynik? :
W koncu moge jakos expic, wbrew pozorom nie wolno, chociaz pewnie nie raz widzieliscie juz lepsze zdjecia. Mimo wszystko, ja jestem zadowolony .
Na pocztek tyle. Jesli temat bedzie mial chociaz 2 komentarze, pokaze mojego knighta, ktorym na serio ostro bocilem (w pare dni 36lvl - przegonilem znacznie druida)
No i nadeser jakies zdjecia z pk drutem .
narazie taki syf :
---Aktualizacja---
Widze, ze nie bardzo wciaga Was ten temat, ale chyba nie powinieem poddawac sie juz po godzinie .
Wrocilem z expa, troche kasy wlecialo i zrobilem zakupy. Stan postaci pod koneic dnia:
A ze swiata pvp wkleje cos, jak temat sie rozkreci (o ile sie rozkreci)
Nie wiem z jaka reakcja spotka sie moj temat. Czy bedzie chociaz odrobina zainteresowania, ale zacznijmy narazie od mojej najstarszej postaci.
Pomijam puste eq (prawie, bo kolega ktoremu oddawalem konto z nieznanej mi przyczyny zostawil avengera w rece ) i 52lvl tydzien temu. Jak wczesniej wspominalem nie robilem zdjec. Po tygodniu gry (na swiatach pvp, a nie tym charem) tutej bota postawilem moze 2 razy. Wynik? :
W koncu moge jakos expic, wbrew pozorom nie wolno, chociaz pewnie nie raz widzieliscie juz lepsze zdjecia. Mimo wszystko, ja jestem zadowolony .
Na pocztek tyle. Jesli temat bedzie mial chociaz 2 komentarze, pokaze mojego knighta, ktorym na serio ostro bocilem (w pare dni 36lvl - przegonilem znacznie druida)
No i nadeser jakies zdjecia z pk drutem .
narazie taki syf :
---Aktualizacja---
Widze, ze nie bardzo wciaga Was ten temat, ale chyba nie powinieem poddawac sie juz po godzinie .
Wrocilem z expa, troche kasy wlecialo i zrobilem zakupy. Stan postaci pod koneic dnia:
A ze swiata pvp wkleje cos, jak temat sie rozkreci (o ile sie rozkreci)