What's new

0lvl->xxxlvl & 50lvl -> 100lvl PROJECT. + pk

Drahim

Active User
Reaction score
1
Odp: 0lvl->xxxlvl & 50lvl -> 100lvl PROJECT. + pk

Wlasnie dlatego przestalem pisac w temacie -brak zainteresowania :p. No ale nikogo nie zmusze. Wrzuce jeszcze te zdj ktore mam z nonPvP i jesli ktos bedzie chcial to bede aktualizowal wszystko w miare mozliwosci.

Moim "main charem" przez te kilka tyg. zrobilem dosc sporo :). Niestety wielu rzeczy nie uwiecznilem screenem, ale cos tam znajdziemy :).

Od ostatniego screena (adv na bodajze 72lvl) poexpilem jeszcze troche na DC, zdobylem troche kasy i expa. Zaczelo sie robic nie co monotonnie i nudno, wiec postanowilem ruszyc w nieznane i ziwedzic kawalek tibijskiego swiata. Na klopoty nie trzeba bylo dlugo czekac. Juz na Outlawz Camp, niedaleko DC zainteresowala mnie pewna bramka lvl'owa przez ktora przeskoczylem bez zadnego zastanowiena. Tuz przed moimi oczami ukazala sie dziura. Postanowielm do niej wskoczyc. To byl chyba najwiekszy blad w karierze mojej postaci :p. Cala masa smieci, syfu, brudu i smierdzacych potworkow. Mysle sobie - czas wyjsc. Niestety, nie ma rope spota! Mysle sobie - nie ma takiego miejsca, z ktorego nie da sie wyjsc, trzeba isc przed siebie. Przeszelm moze 10 kratek i jak tu nagle nie wyskocza na mnie 2 gs'y! Mysle sobie - spokojnie, nie z takimi dziamdziakami sie juz mierzylem. Cios szedl za ciosem, potion za potionem, ale zaraz... Dlaczego w moim plecaku zostaly juz tylko 4 flaszki z mana fluidem?! Mysle sobie - juz po mnie... Na obrazenia zadawane w gs'a byly na tyle duze, ze zabilem przeciwnikow na tyle szybko, zeby nie stracic za wile swojego hp. Pomyslalem, sobie, ze nie moge sietu wylogowac, bo kolejnego starcia juz nieprzezyje. Stalem na rozwidleniu drog... wybralem zakret w prawo. Przeszedlem kilka kratek i... ostry spadek w dol ze skaly... Jednym sposobem aby zejsc nizej byl czar levitate lub 3 parcele... no coz, sprawdze 2ga droge... okazalo sie , ze prowadzi na mala wysepke, z ktorej nie da sie wydostac... "poddalem sie" i wyszukalem w necie o co w tym wszystkim chodzi. Okazalo sie, ze jestem na Bright sword quescie. Jedynym spsoobem wydostania sie, to kilka parceli i power ring. Na szczescie na bezludnej wysepce w starym drzewie co dziennie mozna znalezc 3 skrzynki. Sprawdzielm wszystkie mozliwe drzewka i znalazlem co potrzeba :). Pobieglem szybko przez spawn gs'ow do krawedzi i zrzucilem pierwsza skrzynke na dol. Nagle... jeb! Skrzynka zniknela, doslownie po sekundzie... Na dole zdalo sie widziec tylko blyszczaca zielona lysa glowe orca berserkera, ktory jakby tylko czekal na zrzucenie przeze mnie skrzynki... Zalamalem sie - to nie moze sie skonczyc moim dedem! Postanowilem dokladnie przeszuakc caly ten k***dolek. Cieszylem sie jak dziecko, gdy znalazlem w kacie jeszcze jedna skrzyneczke. Postawilem wszystko na 1 karte i szybko zrzucilem boxy ukaldajac z nich wiezyczke. Jak najszybciej zszedlem na dol i uporalem sie z berserkarami. ie ryzykowlem schodzenia w inne dziuryznajdujace sie na dole i sprawdzielm wszystko dokaldnie w internecie. Okazalo sie, ze jedynym sposobem na wydostanie sie to uzycie power ringa nastole i otworzenie przejscia w scainie... Bylem w ciemnej dupie...

2c1812aed9315.png

Prosilem o pomoc na forum - zglosila sie tylko 1 osoba. Niestety nie moglem nigdy trafic w czasie, gdy byla ona zalogowana. Postanowilem prosic raz dziennie ludzi na trade o pomoc. Po paru dniach odpowiedzial mi jakis czlowiek. Pochodzil z jakiegos malego panstewka, nawet juz niepamietam jakiego - bardzo slabo mowil po ang. W sumie ja tez nie jestem poliglota ale udalo nam sie dogadac. Okolo 20min tlumaczylem mu jak do mnei dojsc i w koncu udalo sie...
80bc8d96f45d1.png

Ucieczka z polapki nie trwala juz dlugo - okolo 10min. Jestem dumy z tego, ze w tej smiesznej i prostej grze mialem okazje przezyc jakiegos rodzaju przygode i zaznac odrobinki adrenaliny wywolanej przez strach przed utrata eq. Dalem rade :).

a301c238808cc.png

Mialem juz dosc wrazen jak na jeden dzien , czy nawet meisiac, wiec postanowilem znwou wrocic do expienia i pozyskiwania kasy. Myslalem, ze temat juz upadl wiec nie robilem screenow wszystkich awansow. To jedyne co udalo mi sie uchwycic.

JAkis adv z OF
b28391e950ee1.png

Wczorajszy stan postaci.
479011a987a3a.png

No i loot z kilku dni na OF :)
9b7c7c422ea0a.png

+ duuuuuzo kasy za halbardy - okolo 2k/h (co ponad 2h przynosze do dp 1k w gp, 4k w halbardach, no i takie itemy jak broad swordy, wand of decay i sword ringi). Razem wychodzi okolo 4k/h na OF'ie :).

Last edited:

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

Czemu nie chcesz dodawa? za?o?? si? ?e du?o ludzi ogl?da ale nie komentuje r?b dalej ja z ch?ci? ogl?dam

Drahim

Active User
Reaction score
1

No dobra, to wrzucam :).

Najbardziej aktualny stan postaci, z dzisiaj.​

76632b1747d31.png

Dechalol

Active User
Reaction score
85

Czym bocisz? Kup boszki i PACC! :)

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

Niez?e eq kup sobie bohy i wrzucaj dalej screeny ... bo nie mam co robi? to ogl?dam ale u cb nic nie ma to ogl?dam inne wrzucaj te? bo mi si? twoje najbardziej podoba

Drahim

Active User
Reaction score
1

Bardzo sie ciesze, ze ktos oglada moje zdj :).
Niestety ostatnio nie mam czasu na granie - tak wiec jedyne co to stawiam bota i raz dziennie sprawdze czy nie mialem kicka/zgona.

dd08460c36a00.png

Tutaj adv sprzed paru minutek :)

@Dechalol

Uzywam tylko TA. Co do pacca, to tym charem z nonpvp boce glownie po to, zeby uzbierac gp na pacca, ale coraz bardziej zastanawiam sie nad tym zakupem - to kupa hajsu ;s.

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

A gdzie ty expisz?? By? m?g? wrzuci? wpt??

@EDIT

a co z twoj? postaci? na pvp??

Notka moderatorska:
Komentarze w temacie maj? odwo?ywa? si? do zdj??. Wszelkie offtopici, rozmowy nie na temat oraz g?upie k??tnie b?d? sowicie "nagradzane".

Last edited by a moderator:

Insider

Advanced User
Reaction score
7

Tak dla informacji:D
Jak chcesz pacca to Ci radz? poszuka? na jakim jest najtaniej , i zrobi? transfera bo tam gdzie ty grasz to jest cholernie drogo.
I gogo 100 lvl.
Ja te? nied?ugo swoj reaktywuje temat ale to dopiero na paccu :D.

Drahim

Active User
Reaction score
1

Aktualnie expie na OF - jesli ktos jeszcze nie zauwazyl :p. Puszczam bota az do zjechania staminy - jesli jej zabraknie (a wlasnie zbliza sie taka sytuacja) puszcze bota na PvP. Jest to niestety dosc ryzykowne, bo pk tylko czekaja.

Zdjecie z ostatniej chwili :)

2cb4161b2887f.png

Co do pacca to serio musze sie zastanowic :p. Co , jak i kiedy.

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

Dawaj dalej wrzucaj screenshot'y bo nie mam co ogl?da? czekam na nast?pne zdj?tka

Drahim

Active User
Reaction score
1

Wbilem na troche na pvp :). Brak czasu - mniej screenow. Wieczorem wrzuce cos z non pvp ;).

efe405dd831d9.png

e14de0926360a.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

0d29a17006a1d.png

zdolalem przyloczyc jakiegos noobka :).
Niestety nie mam czasu opisywac wszystkiego wiec wstawiam tylko zdj.

(niestety pdalem wiec na nowo odrabiam lvl)

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

Niez?y loocik czekam na nast?pne ScreenShoot

Drahim

Active User
Reaction score
1

Na swiecie pvp wbilem jeszcze 1 lvl, kupilem blessy i doslownie po 2hexpienia napadlo na mnie 2ch 50ms z sd'kami. Trudno sie mowi :(.

A tutaj non pvp - idzie calkiem niezle :)
3a265edc68481.png

942dda957f011.png

+ duuuuuzo kasy z gp i halberdow :p. Premium scroll kupiony za 90cc... Wiem, ze pewnie przeplacilem, ale mam to gdzies. Odpale go jak bd mial czas bota stawiac ;).

Drahim

Active User
Reaction score
1

Wiem, ze nie wiele wrzucam, ale nie wiele komentujecie :p.

Stan konta :
d02b68c903507.png

Kernaut

Advanced User
Reaction score
4

Wspania?y temat, przedstawi?e? tu gr? od pocz?tku a? do teraz... Gratuluj?, bo nie ka?demu si? chce tak d?ugo trzyma? temat. Ja osobi?cie tez gram na Refugii, mam tam 45 palka. Jak by? mia? ochot? mogliby?my wyskoczy? na jakie? wsp?lne hunty ;)

Daj zna? jak co? na gg, b?d? PW :)

Drahim

Active User
Reaction score
1

Bardzo chetnie, ale ostatnio nie mam czasu. No i na facc nie ma za bardzo na co isc. Moze jak aktywuje pacca, ale teraz w ogole nie mam czasu na gre.

Stan konta:
a3f4c1174e613.png

Drahim

Active User
Reaction score
1

122fec7c69a17.png

juz niedlugo 100 :)

---Aktualizacja---

Tutaj loot z kilku dni na OF. (nie liczac warrior helmetow, 160 sword ringow, bp broad swordow i wand of decay.

efe5217311dcb.png

Ze wzgledu na mala liczbe komentarzy, po wbiciu 100lvl chyba koncze prowadzenie tematu :(.

przecierex

Active User
Reaction score
6

Temat zajeb**ty, kontynuuj go ziomek pozdrawiam