What's new

[1-100 EK] By Zafahix

kimarix

User
Reaction score
1
Odp: [1-100 EK] By Zafahix

Brawo! W ko?cu ! :) Od samego pocz?tku Cie obserwowa?em :) Powodzenia w dalszej grze! :)

GergoHiste

Banned
Reaction score
12

Gratulacje 100 i 50 ! Powodzenia w dalszej grze teraz tylko go go 200 ; ) -- | -- <

Twojkaprys

Active User
Reaction score
11

Gratuluj?! Mam nadziej?, ?e poradzisz sobie w po stracie eq i kasy, chocia? my?l?, ?e z PACC wszystko si? zwr?ci.

Marolz

Killed by death
Reaction score
28

Hahaha, gratulacje! ; )
?ycz? powodzenia w dalszej grze i przyjemnego expienia na PACCu. B?dziesz dalej prowadzi? temat?

Zafahix

Advanced User
Reaction score
27

Nie. Screeny b?d? dorzuca? do jakiego? zbiorowego tematu z Refugii lub zrobi? sw?j ale to po powrocie z rehabilitacji :p

Waclaw RPK

New User
Reaction score
0

KONIEC BAJKI. Gratuluje Ogladalem Ci? od poczatku : ]

Koko

Forum friend
Reaction score
145

Zastanawia mnie tylko, do kogo id? te gratulacje, do bota czy do jego tw?rc?w, bo jak wida? autor tematu nie nam?czy? si? przy wbijaniu 100lva, dla mnie to ?enuj?ce wbijanie lvi na bocie... a tym bardziej gratulowanie tego faktu przez innych. Wida?, ?e nawet tu jaka? sprawiedliwo?? dosi?gn??a gracza w postaci hacka. Nie pisz? tego, aby rozpocz?? jaki? war w temacie, lecz wyrazi? swoj? dezaprobat? dla takich czyn?w, a co bardziej chwalenia tego i gratulowania. C?? mo?e jestem ju? za stary do tej gry, ale za moich czas?w to raczej nawet, je?eli kto? u?ywa? bota to stara? si? to ukrywa?, a nie tym afiszowa?. Widocznie czasy si? zmieni?y i to mocno.

Aby nie by?o offtopa gratuluje tw?rcom bota solidnie wykonanego narz?dzia.