-Tibia 10.33 [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

Status
Zamknięty.
Odp: [10.31-10.33]Arcania World [RPG] [CUSTOM MAP]

jak dla mnie - Wi?kszo?? wysp po??czonych to minus je?li s? po??czone to jaki w tym sens wszystko na jednej mapie.

jak dla mnie - Wi?kszo?? wysp po??czonych to minus je?li s? po??czone to jaki w tym sens wszystko na jednej mapie.

Ja osobiscie nic takiego nie napisa?em o wyspch tylko never give up,
Nie mialem czasu by zrobic zapowiedz wiec on pisal, troche sie zawiodlem no ale..
Osobiscie jestem mapperem i spr?buje zrobi? mape jak najlepiej ;>
B?dzie na pewno wi?cej systemow niz opisane w zapowiedzi ;>

Na dniach zapowied? serwera b?dzie zmieniona.

W?a?nie doda?em Quest na Boots of Haste i Vampire Shield Od razu m?wi?, ?e nie b?dzie tak ?atwo ;>
Wykonywanie Quest?w nie chce by by?o samodzielne a chodzi?o si? grupk? z dobrym klimatem RPG. Doda?em r?wnie? kilka spot?w dla low lvl (Cyclops, Goblin, Troll Cave i wiele wi?cej ;>) Dzisiaj dodam jeszcze kilka fotek na zach?te ;>

ahhh layout z mu online :D myslisz ze oplacalne to bedzie ? tezo tym my?la?em ;p

dla hejt?w sk?d wiem link - http://www.angelsmu.com

A wolisz siedzie? przed kompem ca?y dzie? ni? lata? z kolegami po osiedlu?
To wsp??czuj? Ci.

Dajcie jakie? fotki.

Istnieje co? takiego jak przycisk "wyloguj".
Kr?tka instrukcja:
1. Ko?czysz gra?, gubisz pz, klikasz przycisk "wyloguj" lub te? robisz to za pomoc? kombinacji klawiszy ctrl+q
2. Wy??czasz komputer/laptop i wychodzisz na dw?r
3. Zrobione.

Je?li pomog?em, daj reputa!

@topic
B?d? jakie? unikalne skrypty? Mo?ecie zaprezentowa? jaki?? Mo?e znajdzie si? te? fotka z jakiego? questa?

@up,
Aktualnie robie prace na MOTM, ale jutro badz za 2 dni nowe ss :)

No zapowiada si? w miar? fajnie, ale chyba nie wejd?, ka?de u?ycie bota powinno by? karane, ja nie u?ywam bota, i bardzo mnie dra?ni je?li widz? u kogo? ?e go ma, szczerze to nie wiem po co gra? w t? gr? z botem, je?li to mo?na nazwa? graniem, bo program wszystko za ciebie robi... I nie zapominajmy o tym ze bot w pvp te? du?o pomaga i dlatego ka?de podejrzenie bota powinno by?, sprawdzone i karane, bo inni chc? gra? fair.
A je?li zrobicie naprawd? dobry kt?ry wprowadzi co? innego ni? na innych serwerach to i bez bot?w b?dziecie mieli du?o graczy, i polecam zrobi? to nie tylko dla polak?w a i obcokrajowc?w, nowe systemy, grafiki, czary, potwory i nowe systemy to naprawd? przyci?ga graczy, jest na tym forum niby tylu fachowc?w, nie mogliby?cie si? jako? zebra? do kupy, zrobi? konkretny serwer?

Ostatnia edycja:

Oj nie st?d, ten layout dodam tutaj do pobrania.. Pracuje nad czym? unikalnym.

no to dziwne :D bo na 3 stronie ten layout mowicie ze jest unikalnym i daliscie nawet ss ;p

Pracujemy nad stron?, poka?? wam tylko niewiele, ressszta b?dzie tajemnica!
Unikalny Layout.
Kliknij, aby zobaczy? obrazek

@edit.
Zespo?y - Arcania World

wiec :D ale jak ten layout dasz do pobrania no to spok ^^ :D mi tam nie przeszkadza?o to ze on jest z mu online :D pewno nikt by o tym nie dowiedzia? nawet :D

Nowe ss z rooka:
ttyyky.jpg

792as9.jpg

3u1ibg.jpg

34lx5w.jpg

To by?oby na tyle nowe ss my?l? w godzinach 18-20.

Ostatnia edycja:

Co za systemy oferujecie? Nie interesuj? mnie standardowe typu alchemy czy co? w tym stylu.

Co za systemy oferujecie? Nie interesuj? mnie standardowe typu alchemy czy co? w tym stylu.
Systemy to niespodzianka.By? mo?e nied?ugo pojawi? sie z nich ss :P

czekam i nie mog? si? doczeka? szybciej to r?bcie xD

Fajnie si? zapowiada, fajnie, ?e s? jeszcze ludzie kt?rzy tworz? jakie? tam serwery cho? w ma?ym stopniu RPG. Lecz jak tak patrze na exp rate na tym serwerze to troch? a? g?owa zaczyna bole?, bo z tak wysokim exp rate nie mo?na nazwa? serwera RPG :d Dzisiejsza tibia jest tak prosta, ?e nawet na expie x3 lvl bije si? w bardzo szybkim tempie. Jak dla mnie ten exp rate jest BARDZO za du?y :d Moim zdaniem tutaj powinien by? sta?y exp, nie zapominajmy jeszcze, ?e w najnowszej tibi mamy przez pierwsze 2h jeszcze 50% wi?cej do?wiadczenia, to ju? w og?le. Pozdrawiam

Fajnie si? zapowiada, fajnie, ?e s? jeszcze ludzie kt?rzy tworz? jakie? tam serwery cho? w ma?ym stopniu RPG. Lecz jak tak patrze na exp rate na tym serwerze to troch? a? g?owa zaczyna bole?, bo z tak wysokim exp rate nie mo?na nazwa? serwera RPG :d Dzisiejsza tibia jest tak prosta, ?e nawet na expie x3 lvl bije si? w bardzo szybkim tempie. Jak dla mnie ten exp rate jest BARDZO za du?y :d Moim zdaniem tutaj powinien by? sta?y exp, nie zapominajmy jeszcze, ?e w najnowszej tibi mamy przez pierwsze 2h jeszcze 50% wi?cej do?wiadczenia, to ju? w og?le. Pozdrawiam

Stary zwariowa?e?? To ju? wol? i?? na rl. Tam przynajmniej mam pewno??, ?e ?wiat nie padnie, jak to si? dzieje z otsami cho?by przez g?upie ataki DDoSu. Zrobi?em tam wszystkie interesuj?ce questy nawet po kilka razy, wi?c opr?cz expa nie ma co robi?, dlatego gram na otsach, ?eby si? nie nudzi?. Wracaj?c do tematu - nie b?d? tygodniami siedzia? na pohu czy dragon lair ocieraj?c si? o innych graczy, ?eby osi?gn?? odpowiedni lvl, ?eby i?? dalej. Przy expie o kt?rym piszesz cyc b?dzie dodawa? po 1% na 20 lvlu, My?lisz, ?e jak kto? zrobi knighta to b?dzie mia? ?atwo zabi? draga na 20 lvlu? Nie zapominajmy ?e skill rate jest bardzo niski, nie b?dzie trainer?w tylko offline training, wi?c na 8x b?dzie tylko 4x, na 50 axie dobijesz par? poziom?w w ci?gu 12h treningu, ale na 70 ju? tak kolorowo nie jest, hity b?dziesz mia? ?miesznie ma?e. Pall b?dzie mia? jeszcze gorzej, bo dist b?dzie trenowa? tylko 2x szybciej ni? normalnie na rl. Wi?c nie zdziw si?, jak na 70 di?cie przez calutkie 12h dojdzie tylko 1 dist, kt?ry nic nie zmienia. Na 50 lvlu zamiast bi? dl'e, b?dziesz dalej tkwi? na dragach, bo na tak ma?ym di?cie b?dziesz z rs'?w bi? po 150 w najlepszym razie, nie zapominaj?c te? o pud?ach, kt?rych troch? b?dzie. A b?dziesz ich musia? zabi? setki na awans na ciut wy?szym lvlu, wi?c b?dziesz mia? takie waste, ?e nie chc?c wysy?a? sms b?dziesz sk?onny postawi? noob chara na rotwormach, ?eby zbiera? kas?. Tak jak ma to miejsce na rl i tak jak odstrasza to graczy, zw?aszcza tych nowych. A tego nie chcemy. Wi?c wed?ug mnie exp jest dobry. W ko?cu po 100 lvlu, kiedy na pewno zdob?dziesz ju? troch? kasy jest 3x, wtedy nie powinno to zbytnio przeszkadza?. Uwierz, ?e taka gra jest bardzo nieprzyjemna, kiedy na ots nosisz po 10 pot?w zbieraj?c gp nawet ze szczura. Inna sytuacja by by?a, gdyby by? skill 8x ale mo?na by chara postawi? na ile si? chce na trainerach z mo?liwo?ci? treningu na exicie, wtedy skill by r?s? znacznie szybciej, a na 90 di?cie si? bije zdecydowanie lepiej ni? na 70. Maj?c dobry skill, mo?na by dyskutowa? o mniejszym expie. A tak to niekt?rzy i do 70 lvla b?d? siedzie? na dragach. I gwarantuj? ?e wiem co m?wi? ;]

@@ Aktualnie jako mapper, mam chwilow? przerwe kilku dniow?, mam sprawy w ?yciu do za?atwienia, nie tylko komputer @@
Natomiast reszta za?ogi mam nadzieje b?dzie pracowa? wytrwale.

Po SSach i nie tylko widz? super serwer si? szykuje ;)

Specjalnie dla was edytowali?my rooka(dla rookslayerow):

hj033l.jpg

09e6ed.jpg

cicqf0.jpg

jqahv2.jpg

6d7orz.jpg

n1u0hi.jpg

ahs1ks.jpg

Teraz co? z maina:

1clcwm.jpg

6j63e0.jpg

A co do quest?w skrzynkowych jak i u npc oraz system?w zdj?cia b?d? p??niej.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry