Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak dla mnie - Wi?kszo?? wysp po??czonych to minus je?li s? po??czone to jaki w tym sens wszystko na jednej mapie.
myslisz ze oplacalne to bedzie ? tezo tym my?la?em ;pA wolisz siedzie? przed kompem ca?y dzie? ni? lata? z kolegami po osiedlu?
To wsp??czuj? Ci.
Dajcie jakie? fotki.
ahhh layout z mu onlinemyslisz ze oplacalne to bedzie ? tezo tym my?la?em ;p
dla hejt?w sk?d wiem link - http://www.angelsmu.com
Oj nie st?d, ten layout dodam tutaj do pobrania.. Pracuje nad czym? unikalnym.
bo na 3 stronie ten layout mowicie ze jest unikalnym i daliscie nawet ss ;pPracujemy nad stron?, poka?? wam tylko niewiele, ressszta b?dzie tajemnica!
Unikalny Layout.
Kliknij, aby zobaczy? obrazek
@edit.
Zespo?y - Arcania World
ale jak ten layout dasz do pobrania no to spok ^^
mi tam nie przeszkadza?o to ze on jest z mu online
pewno nikt by o tym nie dowiedzia? nawet 
Systemy to niespodzianka.By? mo?e nied?ugo pojawi? sie z nich ssCo za systemy oferujecie? Nie interesuj? mnie standardowe typu alchemy czy co? w tym stylu.

Co za systemy oferujecie? Nie interesuj? mnie standardowe typu alchemy czy co? w tym stylu.
Fajnie si? zapowiada, fajnie, ?e s? jeszcze ludzie kt?rzy tworz? jakie? tam serwery cho? w ma?ym stopniu RPG. Lecz jak tak patrze na exp rate na tym serwerze to troch? a? g?owa zaczyna bole?, bo z tak wysokim exp rate nie mo?na nazwa? serwera RPG :d Dzisiejsza tibia jest tak prosta, ?e nawet na expie x3 lvl bije si? w bardzo szybkim tempie. Jak dla mnie ten exp rate jest BARDZO za du?y :d Moim zdaniem tutaj powinien by? sta?y exp, nie zapominajmy jeszcze, ?e w najnowszej tibi mamy przez pierwsze 2h jeszcze 50% wi?cej do?wiadczenia, to ju? w og?le. Pozdrawiam