[7.6] #troll Gallery

Odp: [7.6] #troll Gallery

Tak p?ki co wygl?da mini-mapa wyspy. Kszta?t b?dzie zupe?nie inny ale pokazuje bo komentarze s? niez?e o mnie ?e ty ch**u ty de***u i inne rzeczy xD
926_minimapa.png

Jutro popracujemy nad podziemiami :P
hqdefault.jpg

A masz pomys? na ciekaw? drog?? Przedstaw tutaj jakiego? screena :P Ch?tnie si? czego? naucz?.

A masz pomys? na ciekaw? drog?? Przedstaw tutaj jakiego? screena :P Ch?tnie si? czego? naucz?.

Ja og?lnie preferuj? zwyk?e, proste drogi. Je?li jednak wolisz bardziej fiku?nie, to tutaj masz przyk?ad. Czyste i mi?e dla oka. Wygl?da bynajmniej jak droga a nie jak rzygi ;)

rHTSS9B.png

Rano zrobi? kopie mapy i spr?buje prostych dr?g i takich mniej fiku?no-wyrzyganych :P

Zgadzam si? z jakkessem , miksowanie border?w w stylu @Raa jest tak ch*** i brzydkie ?e oczy szczypi? z wysuszenia :X kwestia gustu pewnie te swoje drogi robisz z 20 minut jeden kawa?ek , ja ten kawa?ek z tymi ''DETALAMI'' robi?em nieca?e 5 minut + upload .. jak dla mnie ten co wymy?li? ten ''styl'' mieszania border?w i te osoby kt?re nazywaj? TO CO? ?adne , powinni zawisn?? za jaja :/ i tak wiem ?e 7.6 nie ma tylu detali ale kamienie ma , drzewa ma , oddzielone bordery ma wi?c co wi?cej potrzeba ? Nic, bo ani to ?adne ani to co?
hz1qmhQ.png
..

P.s Takie jest moje zdanie , nie narzucam woli po prostu wyra?am swoje ''EMOCJE'' widz?c takie g??wno :D

Od?wie?am! Chwilowo przerwa?em robienie miasta p?ki nie ogarn? mniej wyrzyganej drogi :D
498_mapa3.png

fajne te dragi, jak zwykle na +++ ;)

Fajne, tyle ?e zer?ni?te od kogo? z otlandu (od kogo to nie pami?tam).

Ostatnia edycja:

Bazowane na pracy Kahrasa :P Nie z otlandu lecz tnp :P

Nie wiem od kogo on ?ci?ga? map? :D Wiem tylko tyle ?e ja od niego :P

/edit
Dragony ci?g dalszy :) Jakie? propozycje co do tego? Co poprawi?, usun???
778_mapa4.png

Od?wie?am!​

Nie wygl?da to na resp smok?w, ale pierdzielmy to, jest ?adnie : P

To s? dragony, a przynajmniej tam b?d? jak doklej? ten resp do g??wnej mapy bo mam mas? r??nych .otbm kt?re musz? zlepi? w jedn? i nie chce mi si? na ka?dej z osobna spawny potwor?w robi? :P
A og?lnie to ta droga b?dzie prowadzi?a na jaki? lipy quest :)

Stary w te klimaty dragi nie pasuj?, bez obrazy.

Jeszcze taki stary nie jestem :P Ledwo 18 lat sko?czy?em hehehe....
A co do mapy to wcale nie musz? by? tam dragi : ) Potwory mo?na zmieni? tylko jakie by?cie zaproponowali ?? :)

Dark_Torturer.gif

Nightmare.gif

S? lepsze oferty? :D

/tych pan?w nie ma na 7.6

Back
Do góry