-Tibia 8.00 [8.0] TorgOT -Wlasna mapa-

Status
Zamknięty.
Odp: [8.0] TorgOT -Wlasna mapa-

Poniewa? znam autora tego serwera mniej wi?cej i wiem, ?e potrafi na pewno dobrze Mappowa? to polecam serwer innym graczom i szukaj?cym dobrej rozrywki bo Seya na pewno wam to dostarczy w grze. Sam mo?e zagram wieczorem, ale nie obiecuj?, a serwer wygl?da na naprawd? dobry i dopracowany na ten moment, polecam!

Bardzo dzi?kuje za tak mi?e s?owa, mam nadzieje, ?e nie zawiod? : P

Wykupi?em reklame na otservlist.org mo?e paru graczy przyb?dzie.

Dzisiejsza wyprawa do obozu barbarzy?c?w, kt?ry si? znajduj? na Fardzie.

Pi?kny widok z balkonu wie?y Lodowych Wied?m:
2i6ymhe.png

Po d?ugiej i wyczerpuj?cej walce uda?o mi si? osi?gn?? szczyt owej wie?y:
nzod1u.png

Pozosta?o mi jedynie cieszy? si? zdobytymi ?upami:
nl4v4j.png

Ostatnia edycja:

Dzisiaj dodali?my POI - wi?cej informacji za pare godzin :P

60 graczy online i to mi si? podoba: >

Nie spodziewa?em si? ?e takie zainteresowanie b?dzie 8.0 :) Dobra robota i powodzenia!

---------- Tre?? dodana o 18:27 ----------

Nie spodziewa?em si? ?e takie zainteresowanie b?dzie 8.0 :) Dobra robota i powodzenia!

Dzi?ki, mam nadzieje, ?e nowi gracze zostan? a starzy wr?c? : P

Zastanawia mnie czemu warmod?w nie wprowadzicie ? Jest to jedna z lepszych rzeczy jakie wprowadzili do tibii, i zach?ca przy tym teamy. Oczywi?cie kto nie chce ten nie walczy w WM ale lepiej jak jest dodane na ots.

Chcemy zachowa? klimat klienta 8.0 i jako? nie jestem przekonany do War mod?w, niech gracze sami sobie radz? w PVP

No i prawid?owo, w ko?cu to RPG, a nie wszystko podstawione na tacy jak na Evo na przyk?ad ^^ :D

Aktualizacja serwera:
*Od teraz assassin i shaman outfit dost?pny po wykonaniu misji.
*Kilka nowych NPC na mapie.
*Powi?kszone expowisko rotworm?w na p??noc od Acari.

Umie?ci?em na stronie poradnik dla pocz?tkuj?cych:
http://torgot.pl/?subtopic=firststeps

Zapraszam do gry!

Widz? ?e zaczyna robi? si? ciekawie, nowe grafiki <3 wbijam!

q1XlHRM.png

Dodany raid oraz zmodyfikowany loot z pirat?w (2x szybciej wypadaj? addon itemy)

Serdecznie zapraszam na serwer! Prawdopodobnie najlepszy serwer RPG pod klienta Tibii 8.0!

eRazc16.png

_/ Pozdrawiam. :)

W ko?cu co? fajnego zrobionego przez dobr?, uczciw? i rozmown? a tak?e do?wiadczon? osob? pod ten protok?? jak najbardziej polecam zagra? ka?dej osobie, czyli specjalnie stworzy? konto ?ci?gn?? tego klienta Tibi i napierdziela? ile wlezie! :smile: Planujecie doda? jakie? systemy/skrypty, kt?rych nie mo?na zobaczy? na innych serwerach o ka?dej tematyce czy nie?

W ko?cu co? fajnego zrobionego przez dobr?, uczciw? i rozmown? a tak?e do?wiadczon? osob? pod ten protok?? jak najbardziej polecam zagra? ka?dej osobie, czyli specjalnie stworzy? konto ?ci?gn?? tego klienta Tibi i napierdziela? ile wlezie! :smile: Planujecie doda? jakie? systemy/skrypty, kt?rych nie mo?na zobaczy? na innych serwerach o ka?dej tematyce czy nie?

Czas poka?e, g??wnym za?o?eniem serwera jest odzwierciedlenie klimatu Tibijskiego jaki kiedy? panowa? - tworzenie run, skillowanie na monkach oraz rozmowy na game czacie. Jak dopn? wszystko na ostatni guzik to zajm? si? tworzeniem quest?w/misji i tam postaram si? wprowadzi? nowe skrypty:P

Brzmi ciekawie i na pewno to zobacz? i te? wiem, ?e skrypty i systemy mog? by? naprawd? warte uwagi gracza i nie tylko bo tak?e ka?dego przegl?daj?cego bo my?l?, ?e si? zgodz? i nawi??emy wsp??prace og?lnie o kt?rej Ci opowiem prywatnie. Serwer ca?y czas do przodu si? pnie, o map? serwera nie martwi?bym si? kompletnie bo tworz? j? profesjonali?ci m.in w?a?nie Ty i pewnie pomocnik, a serwer pewnie otworzy jeszcze sporo i poka?e co ma w zanadrzu do pokazania dla wszystkich.

Pozdrawiam i gor?co polecam zagra?! :tongue:

A tutaj pare zdj?? od u?ytkownik?w :>
6ph0bdipw99e.png

Ostatnia edycja:

Popraw fote/y bo nie widze ani na kompie ani na telefonie.

@up.
Teraz?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry