• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.1] Poszukuje zespo?u do MasiarOTS (skrypter, mapper, grafik...)

Status
Zamknięty.
Siema mia?bym do Ciebie sprawe tylko napisz do mnie na gg - 10489447.

Zg?aszam sie na mapper'a. Jestem wed?ug mnie bdb mapper'em. W razie czego prosz? pisa? na gg 10789342 :)

Zga?aszam si? na maper'a.

Nie , mam SS bo mia?em format kompa i mi si? skasowa?y.

Najlepiej jak by jaki? maper robil mapk? portem wys?a? by mi a ja bym doda? swoje pomys?y.

mozesz byc u mnie maperem
u mnie praca maperow polega na tym ze jeden robi maina a reszta wyspy.

od tego masz w?asny temat //Masiar

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zg?aszam sie na mapper'a. Kontak gg 7243635, potrafie zrobic wszystko, ale czy cudo z tego wyjdzie sam ocenisz, mam kilka prac to ci je odrazu przedstawie na gg

Mapper

Mapper

• Imi?:Caros (?ukasz)
• Co potrafie?: Mapper, w OTS 2 lata. Jako maper 1 rok.
• Kontakt: GG: 1704127
• Jakie? twoje pracki: Niestety nic nie mam. ;/

Witam

Witam

Nazywam sie Grzesiek
Mam lat 23
Pochodze z Lublina
Chcia?bym zosta? webmasterem na twoim ots , ju? d?ugo w tym siedzia?em
Mia?em ze 2 ots-y i wszystkie robi?em sam , jestem bardzo wszechstronny
Je?li jeste? zainteresowany zebym byl w teamie twojego ots-a napisz
gg: 1925562

Ostatnia edycja:
Ja pracuje przy nowej mapce w Ron ots i mog? sie doczego? przyda? jak szukasz Mappera
to masz do dyspozycji mnie gg11117362

Robienie map do ots to moje hobby mi?dzy innymi razem dblots.no-ip.org zrobi?em z nimi mape do otsa

Ostatnia edycja:
siema

siema

Ej ja moge byc mapperem znam sie na tym bo caly czs to robie moje gg to --->>>3724473 <<<---

• Imi?: Kuba.
• Co potrafie?: ?wietna Kreatywno??, Robi? Mapy oczywi?cie, a takrze my? z?by.
• Kontakt: GG: 302903 lub e-mail: kubasacharczuk@wp.pl / kubasacharczuk@interia.pl
• Jakie? twoje pracki: Aktualnie nie posiadam na kompie.

Zg?aszam si? dlatego, ?? projekt Bleach Shinigami OTS, nie wypali?, dziekuj? za UWAGE ;]

• Imi?: Kasia
• Co potrafie?: Robi? obrazki na rangi do forum je?li masz zg?aszam si?.
• Kontakt: GG: 9253333
• Jakie? twoje pracki: nie moge da? linku nie mam 30 post ale jak chcesz podaj nr gg prze?le Ci.

Moge Ci robi? takie np. Tutor, Senior Tutor, Game Master, Skrypter, Mapper, Hoster... Co? takiego b?dzie widnia?o na twoim forum o twoim ots pod np. Twoim nickiem b?dzie Skrypter albo Administrator, lecz ja nie umiem tego wgrywa? na forum! Nie doradze. Na 100% mo?na tak na domenie pun.pl.

Pozdro ~~Kasiek~~

Ostatnia edycja:
moge byc maperem mam do?wiadczenie w robieniu qest?w,exspowisk i wysp itd.

Witam!
Jesli nadal nie masz mappera to ja sie zglaszam. Jesli potrzebujesz skryptera .xml to tez ja, jesli potrzebujesz kogos do pracy z klientem to rowniez ja.
Moje gg: 5806678

Jestem mapperem zajmuj? si? tworzeniem/edytowaniem map od ponad 3 lat. Mam na kompie ju? du?o ro?nych ciekawych w?asnych map a tak?e du?o poprzerabianych fajnie map z ro?nych najciekawszych otsow - Salvion , B-Fox edit by otfans itp.

Wed?ug mnie to dobry pomys? ?eby stworzy? takiego otsa.
Mo?emy dzi?ki niemu sta? na czo??wkach list ots i sta? sie bogaci :D
Je?eli pomys? wypali to mog? poprosi? koleg? kt?ry jest zawodowym webmasterem i stworzy nam zajebi**** stronk? z acc makerem i za?atwi dobra reklam? otsa.

Moje GG: 652333
W zamian oczekuje GM’a (inaczej mniemamy o czym rozmawia?)

Witam!
Imie: Krzysztof
Zglaszam sie na mappera, potrafie tez robic grafiki do tibi. Znam sie troche na skryptowaniu i umiem troche c++(ucze sie).
Kontakt GG: 5806678

Imie : Kamil
Mog? zosta? grafikiem jak i r?wnie? webmasterem . Jestem dobrze obeznany w PHOTOSHOPIE , moj staz w grafice i webmasteringu to okolo 3 lata ... Mia?em kiedy? OTS'a na kt?rym gralo srednio 90 os?b wi?c nie jestem newbie .

Kontakt GG : 1999236

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry