zg?aszam sie na mapper'a. Kontak gg 7243635, potrafie zrobic wszystko, ale czy cudo z tego wyjdzie sam ocenisz, mam kilka prac to ci je odrazu przedstawie na gg
Nazywam sie Grzesiek
Mam lat 23
Pochodze z Lublina
Chcia?bym zosta? webmasterem na twoim ots , ju? d?ugo w tym siedzia?em
Mia?em ze 2 ots-y i wszystkie robi?em sam , jestem bardzo wszechstronny
Je?li jeste? zainteresowany zebym byl w teamie twojego ots-a napisz
gg: 1925562
• Imi?: Kasia
• Co potrafie?: Robi? obrazki na rangi do forum je?li masz zg?aszam si?.
• Kontakt: GG: 9253333
• Jakie? twoje pracki: nie moge da? linku nie mam 30 post ale jak chcesz podaj nr gg prze?le Ci.
Moge Ci robi? takie np. Tutor, Senior Tutor, Game Master, Skrypter, Mapper, Hoster... Co? takiego b?dzie widnia?o na twoim forum o twoim ots pod np. Twoim nickiem b?dzie Skrypter albo Administrator, lecz ja nie umiem tego wgrywa? na forum! Nie doradze. Na 100% mo?na tak na domenie pun.pl.
Witam!
Jesli nadal nie masz mappera to ja sie zglaszam. Jesli potrzebujesz skryptera .xml to tez ja, jesli potrzebujesz kogos do pracy z klientem to rowniez ja.
Moje gg: 5806678
Jestem mapperem zajmuj? si? tworzeniem/edytowaniem map od ponad 3 lat. Mam na kompie ju? du?o ro?nych ciekawych w?asnych map a tak?e du?o poprzerabianych fajnie map z ro?nych najciekawszych otsow - Salvion , B-Fox edit by otfans itp.
Wed?ug mnie to dobry pomys? ?eby stworzy? takiego otsa.
Mo?emy dzi?ki niemu sta? na czo??wkach list ots i sta? sie bogaci
Je?eli pomys? wypali to mog? poprosi? koleg? kt?ry jest zawodowym webmasterem i stworzy nam zajebi**** stronk? z acc makerem i za?atwi dobra reklam? otsa.
Moje GG: 652333
W zamian oczekuje GM’a (inaczej mniemamy o czym rozmawia?)
Witam!
Imie: Krzysztof
Zglaszam sie na mappera, potrafie tez robic grafiki do tibi. Znam sie troche na skryptowaniu i umiem troche c++(ucze sie).
Kontakt GG: 5806678
Imie : Kamil
Mog? zosta? grafikiem jak i r?wnie? webmasterem . Jestem dobrze obeznany w PHOTOSHOPIE , moj staz w grafice i webmasteringu to okolo 3 lata ... Mia?em kiedy? OTS'a na kt?rym gralo srednio 90 os?b wi?c nie jestem newbie .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.