Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Do zobaczenia na AlcaniBardzo fajna mapka i raty. Ju? zebra?em ekip? i czekamy na start.
))
Je?li ju? wszystko ogarne w 100% napisze w temacie = potrwa to moze do 15-16h (dzi?)
@up
Dok?adnie.. a teraz moja modyfikacja
From level 1 to level 25 miltiplier= 100x
From level 26 to level 35 miltiplier= 75x
From level 36 to level 50 miltiplier= 50x
From level 51 to level 80 miltiplier= 25x
From level 81 to level 100 miltiplier= 20x
From level 101 to level 150 miltiplier= 15x
From level 151 to level 180 miltiplier= 8x
From level 181 to level 200 miltiplier= 6x
From level 201 to level 230 miltiplier= 4x
From level 231 to level x miltiplier= 2x
Skill= 25x
Magic= 15x
Loot= 1.5x
Spawn= 1.2x

- te? mia?em zmieni? na 2.0x - co wy na to? prosz? pisa?!
O,o Widze ?e kolega gra? na starej alysiwow to stara mapa alysiaots.com to by? ?wietny OTS napewno wbije i zagram polecam ots!
i wie jak mapa jest dopracowana, ci kt?rzy nie grali mog? sie dopiero przekona?!!!
Te? mam tak? nadzieje ?e przypadkieZ tego co widze to wszyscy chwal? ten server, my?l? ?e i mi przypadnie do gustu![]()

Raty b?d? takie jak w 1 poscieCzy mo?esz napisa? jakie raty b?d? dok?adnie na serwerze?
Co do loota i spawnu to jestem za takim co pisa?e?:
Spawn: 2.0x
Loot: 1.5x
mozesz sprawdzic takze na stronie serwera
alcana.pl = Zapraszam!! za 2 dni Start!!!!Mam pytanie do w?a?ciciela
Czy b?d? punkty dla guild?
Czekam na odpowied?!
Prosi?bym o kontakt gg.
Pare dni po starcie najlepsza gildiia zostanie nagrodzona pkt'ami
Kolego, zapami?taj sobie na przysz?o?? - potiony si? nie ko?cz? tylko na "Orsh Evo OTS". To jest RPG, a wi?c potiony b?d? si? ko?czy?y.Poty sie koncza?
Kolego, zapami?taj sobie na przysz?o?? - potiony si? nie ko?cz? tylko na "Orsh Evo OTS". To jest RPG, a wi?c potiony b?d? si? ko?czy?y.
btw,
Oczekuje startu.
)) a jesli potrzeba ci do wiadomosci to potiony sie ??cza
))| Notka moderatorska: |
| Kolega wy?ej odpisa? na wiadomo?? zadaj?cego. Na przysz?o?? sprawdzaj czy kto? przed Tob? nie odpowiedzia? na dane pytanie. |