Odp: # [8.54-8.57] Alcana.pl - Best Custom Map Ever
Witam!
Mam kilka pytani i opcji, a mianowicie...
@
Stelmach
ile trwa?a poprzednia edycja i czym b?d? czemu si? zako?czy?a?
@
No Swear xd
zgadzam si? z tym Panem. Przy takim "rate" kto? kto b?dzie "maniaczy?" od startu i jeszcze wyda co nie co w sms-shopie 2 dni i 250 bity b?dzie.
@
Alcanastaff
Chcia?bym napisa? kilka sugestii gdy? przed tym jak wejde na jakis OTS uwa?nie si? mu przygl?dam przed startem ewentualnie ?ledz? jego historie. Mo?e pokieruj? Ci? moje opinie, a wi?c
1. Jak ju? kto? wcze?niej napisa? bardzo dobrze ?e to nie kolejna "RL Mapa"
2. Nie podam konkretnego rate ale proponuje zmieni? go na mniejsz, bo jest za du?y chyba ?e nie masz zamiaru d?ugo trzyma? tego OTS, a ots'y tworzymy "MY" gracze. Po pierwsze to RPG ots, stwierdzam to z nag??wka website. Pomy?l teraz jak serwer ruszy minie 5-6 dni ludzie si? wyexpi? Ci sami gracze b?d? robili w ko?o nowe postacie bo nie razu ju? s?ysza?em cytuje: "pier... robie nowego chara 3 dni i odrobie lvl" takie co? psuje klimat. Inny przyk?ad wysokiego rate? Prosz?.. Wpadamy po kogos ^^ tzn SNAKE to jeden z atut?w kt?re nadaj? klimat tej grze

tak wi?c wpadamy po kogo?, on pada, 15 min trwa pz. Zanim on nam zniknie ten ju? jest na expie i odrobi lvl

wi?c takie co? bez sensu podobnie jak wary. Taki rate przyci?ga te? amator?w nie powiedzia?em "noobow" kt?rzy nieraz psuj? gr?. Albo kto? pada na OB poraz 5 wraca i leci na "pa?e" bo i tak zaraz zrobi new chara albo by?y te? osoby kt?re odrazu robi?y po 3 chary i full bot :] gdzie w pierwszej 5 najlepszych nieraz by?o 2 owner?w
3. SMS SHOP - wiem ?e dedyk kosztuje + koszta "w?asne" ale powiedz mi co z tego je?eli na "Waszej" mapie jest FULL RL POI jak lepiej kupi? od startu softy w sms shopie? Od czasu sms-shop sko?czy?o si? chodzenie na POI albo czyszczenie. Wi?c POI mo?esz skasowa? jak podobnie pare innych quest?w jak nikt tam nie zajrzy

tej opinij jednak nie podzielaj? ludzie kt?rzy hmm po co si? m?czy? kupie sobie te softy a nie b?de na poi chodzi?, a jak padne?... Proponuje w SMS szopie jak kto? chce "?atwiejszy" start zostaw "gold, cc" za sms a mo?e zamiast itemk?w zr?b addon dolla? tutaj klimat nie spada bo i tak wi?kszo?? ludzi zbieraj?cych itemki na addony jedzie na botach. Wi?c "cc" i "addon doll" w zale?no?ci jak zmienisz expa pier?cienie exp troche wi?kszy na 30 min np. ale to ju? ja wymy?li?em teraz wi?c do tego musz? wypowiedzie? si? inni. Np. jak nie chcesz straci? kasy z sms na itemkach zwi?ksz cene punkt?w z kase czy addon dolle.
Narazie niemam weny ale jak tylko przypomne sobie jakie? inne pomys? to napisze.
P.S. To co napisa?em nie jest moim widzimisiem, to tylko sugestie wi?c prosz? hamowa? swoje opinie, chcesz sobie popisa?? odpal notatnik
Start>Akcesoria>Notatnik
PRZEPRASZAM ZA MOJE B??DY ORTOGRAFICZNE I STYLISTYCZNE
Pozdrawiam,
Szyderca <3