-Tibia 8.54 [8.54][Trailer II & Zapowied? II] Atlantyda World RPG - START 21 CZERWCA!

Status
Zamknięty.
Odp: [8.54][Trailer II & Zapowied? II] Atlantyda World RPG - START 21 CZERWCA!

Dla mnie osobi?cie to ju? jest bez r??nicy. W sumie to si? ciesz? bo r?wnie? mam dni "miasta" xD wi?c b?dzie mo?na si? spokojnie nawali?, a nie, ?e po pijaku bym wbi? na kompa i wysypia? na atlantydzie ;D

Skoro MatMal napisa?, ?e wszystko jest gotowe to tak jest i rzeczywi?cie musi to by? wa?ne wezwanie do pracy. Tyle czekali?my to ja nie wiem co wam te 4 dni robi?. Tylko b?dzie wi?ksza ch?? do gry ;D

Fajnie ch?opaki :)
Dzi?ki wielkie za zrozumienie, kamie? spad? mi z serca, bo nie mia?em poj?cia jak odbierzecie t? informacj?.

A tak dodatkowo, ze swojej strony za?wiadczam!
NIE ZAWIEDZIECIE SI?! :)

Jeje mam nadzieje ?e si? nie zawiedziemy bo chce co? innego ni? rl ;D wbi?em tam 200 + na rl i ju? nie mam ochoty a tak si? jako? od?yje :D

mam nadzieje ?e to B?dzie THE BEST OF RPG .::1::.

logolol.png

kr?tki spiler by MatMal, brawo! :)

Ohoho ju? we wtorek b?dzie startowa? server no to trza za?atwi? sobie urlop w pracy hehe ju? nie mog? si? doczeka? startu :D

Wiem, ?e nie mam za du?o do gadania jednak mam pewn? propozycj?. Mo?e prze?o?y? start na ?rod? 22 czerwca? W ko?cu wielu z nas jeszcze si? uczy wi?c to by?aby lepsza opcja jak dla mnie^^Wiem, ?e dzieci si? oburz? jednak cz??? ludzi raczej by?aby za:)

Pozdrawiam,
Kura.

czekam rowniez z checia wbije i zajrze

ale obawiam sie za duzo botterow i server mimo RPG straci na tym, moze wlasny klient

Wiem, ?e nie mam za du?o do gadania jednak mam pewn? propozycj?. Mo?e prze?o?y? start na ?rod? 22 czerwca? W ko?cu wielu z nas jeszcze si? uczy wi?c to by?aby lepsza opcja jak dla mnie^^Wiem, ?e dzieci si? oburz? jednak cz??? ludzi raczej by?aby za:)
Pozdrawiam,
Kura.

Chcesz mi powiedzie?, ?e po konferencji si? uczysz?
Data jest bardzo dobra i nie ma co kolejny raz zmienia? bo tylko ludzie si? bardziej wkurz?.

@Down
Jak takie stwierdzenie mam od ~25 maja xD ( odno?nie nie chodzenia do szko?y ^^ )

Ostatnia edycja:

Rasen my ju? od bardzo dawna czekamy na start tego wspania?ego serwera a po konferencji to ju? si? w szkole nie musisz si? pojawia? ;d

ATLANTYDA

Ostatnia edycja:

Pozdrawiam,
Kura.

Ale rad? pedagogiczn? na bank b?dziecie mieli albo w pi?tek, albo w poniedzia?ek, a po radzie pedagogicznej to przecie? mog? wam ju? naskoczy? :)

Zostaje 21, nic ju? nie przek?adamy, a jutro? A jutro wchodzi beta wersja strony www :)

Stronka stronka, b?dzie mo?na ju? zak?ada? konta?

Mo?e i nawet lepiej ?e we wtorek. Troch? szkoda by?o weekendu ?eby przed pc siedzie?. To do wtorku panowie!

mo?e jaki? moderator wywali tego bota co spamuje @up?

Matmal sorka ?e si? zapytam ale jest tutaj Rock.? jak to lajtowo b?dzie si? expi? ahah fajnie fajnie i mo?e jakie? dobre Konkursy ? :]

@UP
Chodzi Ci o rookgaard?
Je?eli tak to odpowiem :
Rook znajduje si? na serwerze, lecz jest inny ni? wszystkie. Poznajemy tajniki fabu?y i jest on bardzo przyjemny. Na main mo?esz si? dosta? wykupuj?c bilet za pewn? sum? pieni?dzy. Mo?na to zrobi? dosy? szybko, ale op?aca si? zosta? na tej wyspie troszeczk? d?u?ej.

Ciekawe jak to wyjdzie :)
Jesli znajde czas wejde zobacze co i jak
lecz na dluzej nie zagoszcze :S
brak czasu i checi

o tak dzi?ki w?a?nie o to mi si? rozchodzi?o ;) a jaka jest stronka g??wna serwera bo tam b?dzie wiele wi?cej do obczajenia ;]

strona Atlandyty startuje dzi? wieczorem i b?dzie ju? mo?na zak?ada? konta. Strona b?dzie znajdowa? si? pod Tym adresem:
Narazie ten adres przekieruje ci? na forum serwera :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry