-Tibia 8.60 [8.6] [Custom]Infernal Grounds --RPG--

Status
Zamknięty.
Odp: [8.6] [Custom]Infernal Grounds --RPG--

Serwer wydaje sie kozacki , szkoda ,?e tylko tyle ludzi gra ...;(

Niestety bez MPA ; |

Zapraszam do gry ; )

Hehe Widz? nawet Mistrza w Vip masz(Eiko,Eiko Od Ruthlessow)hehe;D
Nie gram tam niechce mi sie nudno jak dla mnie,ora?ska brakuje jak chcesz to napisz do mnie dam ci 100cc,eq i takie tam;)

Pierwszy DHQ na serverze :D

Edit@
I pierwszy anni :D

Ostatnia edycja:

server dalej online czy padl ?

caly czas online.

Edit@

I grajcie ludzie :P jak sie ktos umie normalnie zachowywac to mozna spokojnie z kazdym pogadac i polazic :P

Ostatnia edycja:

Proponuje zrobi? reset char?w. Kick time 15 min, ziekszyc skills rate. Ustawi? odliczanie do startu servera.
My?l?, ?e zyskaliby?cie wielu graczy.

Pogralbym ale szkoda mi ludzi na tym servie (patrz Vilshion/Mickey Mouse) ktorzy musza wbic 100lvl zeby wyjsc sie bic 4 na 2 z 60lvlami

Nie koniecznie musisz si? bi?. Mo?na pogra? rpg, dla przyjemno?ci - porobi? questy, addony, taski. ; )

Pogralbym ale szkoda mi ludzi na tym servie (patrz Vilshion/Mickey Mouse) ktorzy musza wbic 100lvl zeby wyjsc sie bic 4 na 2 z 60lvlami

Nie nie musimy wbic.. ale napewno bez powodu Cie/Was nie bilismy. Najprawdopodobniej bociles/iscie, albo po prostu "cFaniakowales" ... czego nie lubie :P a bez powodu nikogo nie zabijam. No chyba ze spotkam kogos ktos ma pk to sie zastanawiam czy ruszac :P

@vil.
Sp?jrz prawdzie w oczy - to wy najbardziej cwaniakujecie i bocicie, poprostu nie tolerujecie konkurencji.
Pami?tam jak mnie jaki? 40 sorc ubi? kiedy trenowa?em mlvl (zabi? mnie bodaj?e 2 razy) kole? zgrywa? kozaka strasznie, oczywi?cie jaki? czas p??niej te? go zabi?em, jednak postanowi? jemu pom?c kolega Mickey Mouse - co oczywi?cie doprowadzi?o do ?mierci mojej postaci.
A p??niejsza moja gra wygl?da?a w nast?puj?cy spos?b - expie sobie spokojnie a? tu nagl? wpada po mnie 4 graczy z h-scores.
To jest bardzo ?mieszne moim zdaniem, ale widocznie pasuje wam to jak nikt nie gra na servie - bo 50% postaci online to konta na exicie kt?re stawia sam GM ;)

Ten Mickey Mouse to jaki? kozak ; x

Ja nie cwaniakuje i co najwazniejsze nie boce... gdybym bocil to dostal bym bana jak niedawno Insect. Po twoim nicku wnioskuje ze Seya to byl twoj char, ktory non stop latal na bocie zeby zarobic na Sukkub'a (bo prawdopodobnie to ta sama osoba), ktory chwalil sie ze ma cash makera i ma 100cc... i jaki to on nie byl cwaniak bo mial mnie za*** solo :P mam jeszcze zdjecie rozmowy :P

@Edit
A i fakt... czasami zabijalismy kogos, jezeli wiedzielismy ze ciagle boci. Tak zeby przestal bocic albo przestal grac, bo grac z botami nie mamy zamiaru. Co do Mickey'go to sie nie wypowiadam bo jakis czas nie gral wiem nie wiem jakie on ma podejscie do tego wszystkiego.

Ostatnia edycja:

Vil mi chodzi tylko o to ze jak z seya was bilismy ty miales bodajze 60 ek mieliscie 100 ed ktoremu bs wbilem na noob charze padl stracil eq okej.. Noxa wyslal mu sms na removera i byliscie w 3 albo 4 dokladnie nie pamietam 60 ek 80 ms 100 ed a my ~70 elder i ~60 ms i sie baliscie wyjsc potem dopierdoliliscie seye bo byl sam czy tam na bocie go zabiliscie no pro kozak pvp normalnie elo master pogratulowac! graj dalej na servie dla 'rpg' gdzie end game jest po tygodniu

@edit a propo rpg to tak wgl 60 ed na 1k sd wyciaga 50cc loota ale **** swiat tibi jest Twoj ;*

Yyyy hola hola ale fakt.. padlismy bo noob charami blokowaliscie, ale potem nie przypominam sobie zebysmy sie "bali wyjsc".. a tak apropo ek.. to akurat ek tutaj samemu nic nie zdziala wiec nie dziw sie ze jezeli ek kogos bije to z jakims ed, ew. z drugim ek. co do Noxy to on was nie bil, tylko mnie. Wiec nie wiem dlaczego piszesz ze nas bylo trzech albo czterech, skoro bylismy we dwoch... Ja i Steamster. A seye zabilismy bo akurat bocil i byla okazja, i wcale nie widze w tym nic zlego. :P Tyle w temacie.

Ostatnia edycja:

Tak bo ciezko wypushac 30lvla bez anti-pusha wejsc i lac nas... noxa byl z wami bo nawet steamsterowi sms wyslal na removera wiec nie pierdol.. potem jak was szukalismy to zawsze PZ padliscie wtedy raz w m shopie i juz nie wyszliscie tylko afk w depo lub w domku na trainie dlatego tam nie gram zreszta server nie ma sensu na dluzsza mete ani rpg ani oro

moze i bez anti pusha.. ale ile trupow pod siebie nawaliles zeby nie mozna bylo wypchnac? :p noxa zna steamstera, jego nie bil, ale mnie w sklepie juz bil, wiec nie udzielaj sie jezeli czegos nie wiesz. I akurat malo mnie interesuje komu wyslal smsa a komu nie... Tak oczywiscie zawsze w PZ.... szkoda tylko ze od dlugiego czasu jezeli jestem w pz to jestem w domku i skiluje na exicie... a w dp ani temple nie stoje i nie stalem nigdy na tyle dlugo zebys mogl sugerowac ze nie wychodzilem.. widocznie grales o takich porach kiedy mnie nie bylo to sie nie dziw ze w domku stalem... a dalsza dyskusja nie ma wiekszego sensu wiec jezeli nie grasz to sie nie udzielaj i skoncz z tymi bajeczkami jakie to wy nie odwazne "chlopacy" jestescie i kazdy sie przed wami chowal do pz...

Po prostu ig to server bez przyszlosci pamietam jego poprzednia edycje ogolnie byla taka akcja ze kolega na mc na clu biegal sobie 3 charami po 60lv na 2 100lvli (tak takie tam byly wary bo online 30 odjac fake chary 6 online...) a gm sobie patrzyl jak ludzie waruja na jego servie i jak jakis 45lv chcial podejsc do nich to dostawal bana od gma za przeszkadzanie w wojnie (lol2) JEZELI KTOS CHCE GRAC DLA RPG NA SERVERZE GDZIE W CHWILI SZCZYTU GRA 5 PRAWDZIWYCH GRACZY TO TEN SERVER JEST DLA NIEGO! ale niech nie placze jak po 5 dniach stwierdzi ze stracil czas i mogl zrobic postac na real tibi...

To sobie idz na rl grac jak ci nie pasuje... skoro sadzisz ze jest tylko 5 graczy... i nie produkuj sie tak wiecej bo nie ma sensu...

Pozwole sobie odswiezyc. I zapraszam :p

I takie zdjecie z questa.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry