Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pogralbym ale szkoda mi ludzi na tym servie (patrz Vilshion/Mickey Mouse) ktorzy musza wbic 100lvl zeby wyjsc sie bic 4 na 2 z 60lvlami
a bez powodu nikogo nie zabijam. No chyba ze spotkam kogos ktos ma pk to sie zastanawiam czy ruszac 

mam jeszcze zdjecie rozmowy 
Tyle w temacie.
noxa zna steamstera, jego nie bil, ale mnie w sklepie juz bil, wiec nie udzielaj sie jezeli czegos nie wiesz. I akurat malo mnie interesuje komu wyslal smsa a komu nie... Tak oczywiscie zawsze w PZ.... szkoda tylko ze od dlugiego czasu jezeli jestem w pz to jestem w domku i skiluje na exicie... a w dp ani temple nie stoje i nie stalem nigdy na tyle dlugo zebys mogl sugerowac ze nie wychodzilem.. widocznie grales o takich porach kiedy mnie nie bylo to sie nie dziw ze w domku stalem... a dalsza dyskusja nie ma wiekszego sensu wiec jezeli nie grasz to sie nie udzielaj i skoncz z tymi bajeczkami jakie to wy nie odwazne "chlopacy" jestescie i kazdy sie przed wami chowal do pz...