-Tibia 8.60 [8.6] Strzegomski.pl Custom-low rate

Status
Zamknięty.
Odp: [8.6] Strzegomski.pl Custom-low rate

15 ?
Go?ciu s?abo strzelasz :)
Jest o WIELE wi?cej.

No aktualnie jest 0 graczy online bo serwer jeszcze nie wystartowa?. Ile kont nie wiem ;p

Ostatnia edycja:

Serwer online , wbija? !!
m?j nick: Seya.

Osobi?cie wbije troch? p??niej ;s oko?o 23

Polecam serwer, ?wietna mapa, dobry balans, system z klasyki 8.0

Styks, mo?e nie rzeka ale r?wnie? ciekawe miejsce ;]
niestety na razie lece w plener, do zobaczenia w nocy lub jutro :)

456.png

Jak nie ma starych kanibali/nomad warriorow/tych fajnych lizardow to nawet nie wbijam ;f zrobiliscie zamiast starych dobrych training dummys training monki ukryte... eh nawet na start pacca nie ma to juz nie te klimaty sorry podziekuje

fakt premium m?g?by by? na start

divisor2.png

***Event***
npkMVAq.png

Format: PNG.
Mail: Strzegomsky@gmail.com
Nagroda dla najlepszych: Specjalny upominek na naszym serwerze.
divisor2.png

***Update***

CZeuXXS.png

*Wyspa z potworami do treningu.
*Darmowe konto premium.
*Nowy quest na str?j.
*Par? nowych NPC'k?w.
*Poprawa paru b??d?w na mapie.​

Ostatnia edycja:

Brawo! Brawo rozpier*alacie caly rpg gratuluje!! Oby tak dalej! Jeszcze plate set na start i 1k dajcie ok? No i wand odrazu bo ciezko znalesc npc aa i taski zrobcie 1 npc ktory jest w altancie i broklinie po co szukac npc na task bandytow/rotwormow ? Bo to daje za duza przewage starym graczom! No wlasnie! Czary przestawcie zeby wymagaly lvl jak na real tibi po co powracac do starej fajnej atlantydy? Co to za systemy stare skoro czary sa od LVL a nie od MLV? Co to za gra? Powiem wam CH** NIE GRA!

@edit pewnie nawet kanibali nie ma (pozdro seya) ale sa ogromne dle (pozdro seyax2) gdzie z 60 do 100 w dzien na sdkach na 2x exp sie robi

Poprawcie exori flam/frigo etc, kiedy mam zaznaczonego targeta czar leci wprost postaci, a vis jest nie zjada many
Pozdrawiam

Tez to zauwazylem pikusiu :D fajny myk

@Benzyniak.
Z twojego postu niestety nie jestem w stanie niczego wywnioskowa? , nie wiem gdzie ko?czy si? twoja ironiczna wypowied?.

To nie jest Atlantyda, przykro Mi bardzo.
Nie mam zielonego poj?cia o jakich Dlach m?wisz?

Jak to jakie dle? Atlanta.. pierwszy najwiekszy resp dragow na atlantydzie(tej potem przerobionej...) dales mape atlantydy i co? respow ciekawych oprocz tych dli nie ma? to gz ziomek dodales trainery rozpierdzielasz caly rpg jak sie skillowalo na water elementalu pod broklinem -.- i co mam robic na tym servie powiedz mi expic w 10 na serverze? Coraz wiecej ulatwien na 1 atlantydzie gralo 200osob robicie tyle startow ze teraz nawet 40 nie wejdzie zamiast sie postarac robicie coraz nowe edycje ktore okazuja sie kompletnym fiaskiem jak zobaczylem o mapa atlantydy wbilem na strone zobaczylem liczbe postaci zalozonych i zrezygnowalem teraz wbilem bo rs zbijam na 7.6 i co? dobrze myslalem nic nie zrobiliscie nowego dodaliscie troche orshabundowych expow! na 1 atlantydzie expilo sie na cyklopach bo nie bylo lepszych exp a i tak fajnie sie rywalizowalo a teraz co to za rywalizacja z 10 osobami gdzie sa trainer monki bezpieczne nawet typa nie ubijesz i pvp od 35lv(lol2) widac ze Seya robi server aka robimy akcje na 35 rp aka 30 ek (seya) nie idzie bo mu szkoda kasy... a potem placze ze go ten rpek z expa wywala i bije GZZ non-pvpowcu

@edit Seya robisz otsa zeby sobie swoim charem na nim poexpic? bo juz nie rozumiem na poprzednich edycjach to swoim charem grales pewnie teraz tez...

17:57 3 player(s) online:
17:57 Huggabuggaboba [19], Placebo [1], Jeste Indianinem [13].
Brawo masz swoj server 0 osob online (jedna ja, druga ziomek moj ktory skilluje na afk, trzecia jakis noobek ktory jeszcze nie wie ile osob gra gratuluje)

Ostatnia edycja:

Po pierwsze - Tutaj nie ma ?adnej Atlanty , dlatego prosz? Ci? zastan?w si? nad g?upstwami kt?re wypisujesz.
po drugie - Gracze prosili o trainery , to je doda?em , osobi?cie Mi one nie przeszkadzaj? , dlatego teraz si? o?mieszasz , bo nie przypominam sobie , ?eby Mauryc gdziekolwiek napisa? , ?e jest to serwer RPG , wola?em stworzy? Low-rate z odpowiednim klimatem do gry.

Wyci?ganie wniosk?w nigdy nie by?o twoj? mocn? stron? , dla mnie liczy si? gracz i szczerze - to nawet nie mam czasu na gr? , wi?ksz? satysfakcje Mi sprawia edytowanie serwera.
Co do graczy to masz racj? , te? nad tym ubolewam , jednak nie mam zamiaru przesta? ulepsza? Strzegomskiego tylko z tego powodu , ?e jest niska frekwencja ;O

Mini-mapa
q4r4KBG.png

W takim razie nie ma gdzie expic eloszka :]

Jak kto? gra? nie potrafi , to nie ma gdzie expi? - takie ?ycie :)

Ma?e konfiguracje serwera:

Poprawiona Exura.
Dodana misja na Pirate outfit.
Poprawione eq na rooku.
Zosta? dodany Desert quest.

Par? zdj?? z nowych teren?w na mapie:

[Wej?cie do piekielnej czelu?ci]
fRZ.png

[Wyj?cie]
gRZ.png

[Missja]
hRZ.png

[Pirate outfit quest]
jRZ.png

Ostatnia edycja:

Kolejna aktualizacja:
Poprawiona wyspa treningu. [PZ]
Poprawione Training Monki.
poprawione Spiry
Nowe NPCki od misji:
-Beggar.
-Assassin.
-Shaman.

Teraz NPC MRS wandsman skupuje tak?e r?zgi.
A Sweaty Cyclops.
Wszystki Djiny + wymiana item?w.​

Ostatnia edycja:

Wejscie do piekielnej czelusci - widzialem juz je na pewnym serverze hmm byl to XDC project z otlandu a wejscie to bylo do 3 sali pierwszego dungeonu pozdro... + ma tyle online bo na trainerach jest no-logout zone! Wiec knight ma wyje.. w kosmos przewage nad postaciami magicznymi dowidzenia!

@edit chcialem wejsc na server i powytykac ci kilka bledow niestety szusi szybko mnie zbanowal po tym jak go poinformowalem ze nadal nie da sie sprzedac pusty vialek do npc a juz mialem mu jeszcze napisac ze jak sie pije manasa to sie automatycznie vialki nie stackuja i jeszcze kilka waznych bledow (jeden na clonowanie kasy ale do tego potrzeba wiekszy lv) ale co tam ide na 7.6

Ostatnia edycja:

#up
nie szkoda ci ?ycia na spiny w necie?

#topic
w??czcie forum, niech spo?eczno?? serwera pomaga i komunikuje si? ze sob? nawzajem :)

@Benzyniak
Ale si? poni?asz cz?owieku :(
Liczy si? przecie? kreatywno?? - dlatego wykorzystuje wszystko co jest legalne i przyda si? na moim serwerze , to chyba logiczne prawda ?
Chyba wi?kszo?? graczy mo?e potwierdzi? , ?e si? mylisz odno?nie kwestii strefy no-logout.
Klonowanie kasy ? My?lisz , ?e nie wy??czy?em Guild managera w Tibii ?

Poradnik specjalny dla Benzyniaka: Jak sprzedawa? viale.
Szukamy NPC o nazwie Halla
Gracz:Hi
Gracz:Trade
vIo0ZNq.png

Serwer naprawd? ?wietny.

Wszed?em, wbi?em 20 lvl, znalaz?em deserta po czym go zrobi?em. Nie mam nic do zarzucenia pr?cz tego, ?e ma?o expowisk. Ale wida?, ?e mapa z dnia na dzie? staje si? co raz to wi?ksza.

Polecam wszystkim serwer i zapraszam do gry !:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry