• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.x][mapa] Ellandia

Status
Zamknięty.
W?a?nie! mapa rodzi si? w g?owie i wa?na jest pomys?owo?? a nie jakim programem si? robi.

Poradnik napisz? jutro po szkole ;)

Tak,co do tego sie zgodze,a na poradnik czekam z niecierpliwoscia! :D Podaj mi swoje GG na priv jak mozesz :)

Mapka ca?kiem niez?a... tylko expowisko hydr mi si? nie pododoba. Jakie? takie... p?askie. Dodaj tam kilka ma?ych g?rek, jakie? bagna itp. I PRZEDE WSZYSTKIM - zmie? rodzaj terenu. Hydry w og?le nie pasuj? do d?ungli. Raczej bagna...

@up hydry nie pasuj? do d?ungli? ;O
pierwsze s?ysze;)

@2up
poradnik jest ju? w propozycjach artyku??w.

Dzi?ki ci :) Bardzo wielkie dzi?ki zaraz poszukam jak da? reputa i dam xD Bo na tym forum jeszcze nie obczai?em jak :)

spoko mapka, tylko malo zdjec jak dlamnie xD
Tez bym chcial takie mapki robic, ale niechce misie zabardzo:(

Ciekawie zrobione s? niekt?re expowiska. Hydry na pierwszy ?ut oka wygl?daj? zajebi?**e ale jak ju? sie przyjrzymy to zje***a robota na ca?ej lini. ;/

Mapa ?rednia. Te hydry<?miech>. Za blisko siebie s? potwory.4/10

Pozdrawiam
Slash.

Ostatnia edycja:
6/10 Fajna mapka ale jakies dziwne teexpowiska.Jak popatzylem na expowiska z hydrami to mnie oczy zabola?y.Al sie starasz chociaz

wiem wiem moje hydry nie s? KUL, bo hydry musz? by? w g?rach w mie?cie tiquanda? mapa nie musi by? kopi? rl mapy, i nigdzie nie jest powiedziane ze hydry musz? by? w d?ungli w g?rach. troche inwencji tw?rczej, wyobra?ni..

Taa wszystko jest ok ale te hydry to ju? pora?ka xD i mam takie jedno pytanie co "Flamingo" robi na hydrach ? Czeka a? go strach przeleci ? xD

Wi?cej ss?w mo?e hydry jako? inaczej. Nic takiego ciekawego nie ma. 8/10

Status
Zamknięty.
Do góry