• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

[8.x][mapa] Ellandia

Status
Zamknięty.
mapki zarabiscie wykonane , dopracowane , mi sie podoba ze sa tak przejrzyste i zawieraja duzo drzew i krzaczkow ocena 9/10

Bardzo fajna mapka!Wida? du?o pracy w?ozy?es.Te Hyderki przypominaja mi RL Port Hope.Podobne bardzo albo.... xD nie no joooke.
10/10 za ch?ci i wykonanie.
Pozdrawiam Wnuk123.

Gitez mapka daje 8/10, na tym expowisku z hydrami my?le,?e troche przesadzi?e? ale i tak mi sie podoba Pozdro

Nic si? nie zapowiada bo serwer na 99% nie wystartuje ; )
zastanawiam si? nad opublikowaniem kawa?k?w mapy

Mi sie tam bardzo podoba ta mapka tylko zaduzo troche potworow na respie. Ale jest fajnie. Ta mapke robi?e? sam?
Za ch?ci i wykonanie 9/10.

Co? mi to przypomona.....

Co? mi to przypomona.....

Jeden z twoich screen?w mi przypomina miejsce z ghoulami i mumiami z otsa DB WORLD. Czy to tw?j pomys? czy zgapi?e??:p
Ale mapki dosy? fajne lecz musisz si? troszk? jeszcze pom?czy?.
Licz? si? g??wnie ch?ci poniewa? mapka od zera jest trudna i trzeba pope?ni? wiele b??d?w by w ko?cu zrobi? to co si? chcia?o.
Niech Ci b?dzie 8/10

WItam. Dobre ss'y. Widz?, ?e miejsc?wki s? z Rl. Gratuluj? tego Ots'a. 8/10

o bo?e jaki ?al. Cz?owieku czytaj ze zrozumieniem! To jest zapowied?! Czyli mapa stworzona przez jaki? team kt?ry wkr?tce postawi serwer z map? kt?rej nikt nie ma ma w ilu? tam % itd.

Ja bym radzi? tak z k?d ty ?e? cz?owieku nightmare w lodowej krainie wytrzasn?? ??
A do cycklop?w wi?cej szczeg???w urozmaic to.
Ka?de expowisko rozbuduj tzn. nawet jak to np. jest d Lair to i tak na trawce dodaj wolfy , war wolfy , je?li to pla?a to craby , tortoisy czy quarry.
Nie skupiaj si? na du?ej ilo?ci bo tak robisz tylko na dok?adno?ci.
15 mb ziemi , trawy bez szczeg???w ponad 5000 + potwor?w a 10 quest?w co? takie kalkuluje , dobra koniec negatyw?w daje 8/10 za starania.

Pozdro dla autora i komentuj?cych

NIe jest najgorsza ciekwie wygladaja expowiska ja zastrzezen do nie nie mam nie widzilem jescze takiej mapy.Wiec moze byc wlasana

Fajna mapa,9/10 poprawisz dragi i bd 10/10 i repucik

Mapka

Mapka

Fajna mapka , ale ona jest bardziej na OTS z niskim Expem .

M?wi? ci popraw te nightmare bo to rozwali?e? nightmare na lodzie lol

Status
Zamknięty.
Do góry