What's new

A wy co Polaki-Biedaki? k$

Status
Not open for further replies.

Efema2

User
Reaction score
8
Kto dzisiaj dosta? swoj? pierwsz? propozycj? pracy za 1,7 k $?

Na pewno nie wy.

Biedaki.

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116
Odp: A wy co Polaki-Biedaki? k$

2 for You z frytkami, No i dobrze?

Pozdrawiam.

Efema2

User
Reaction score
8

drawsko2.jpg

biedaki

wojti93

Active User
Reaction score
3

Ja pierdole co za kretyn...

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Nasi dziadowie przelali krew za ten kraj ?eby taki pojeb w og?le ?y? i obra?a? ojczysty nar?d.

Efema2

User
Reaction score
8

Gdzie jest tw?j tata?

?atwo si? wyzywa, jak korzysta si? z internetu na koszt rodzic?w.

---------- Tre?? dodana o 23:55 ----------

Nasi dziadowie przelali krew za ten kraj ?eby taki pojeb w og?le ?y? i obra?a? ojczysty nar?d.

Pradziadkowie, to po pierwsze.

Nasi pradziadkowie przelewali krew za ten kraj, ?eby p??niej nasi dziadkowie go zlikwidowali (tak, w PZPR byli Polacy), a nasi ojcowie kontynuowali ich dzie?o po dzi? dzie?.

Jak wyro?niesz z pustych frazes?w, zainteresujesz si? suchymi faktami i co? tam poczytasz, to zrozumiesz, ?e Polski ju? nie ma. Od zarania dziej?w nar?d kszta?towa?a w?ska, elitarna grupa. W Polsce w latach 1795-1987 ta grupa zosta?a wyci?ta w pie?. Na jej miejsce wesz?a sztuczna elita, powsta?a po '81, kiedy komunistyczne w?adz? dogada? si? z solidarno?ci? i zacz??y zbiera? kapita? na wczesny kapitalizm. No chyba, ?e wierzysz, ?e nasi obecni najbogatsi dorobili si? milion?w (kt?rymi weszli na rynek po '90) za czas?w komuny w spos?b legalny ;-)?

Spierdala? st?d p?ki jeszcze mo?na.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

b?l dupy bardzo

podaj adres tego maca w kt?rym sprzedajesz, ch?tnie co? zam?wi?

Tomekchleje

Advanced User
Reaction score
65

Wole by? biedny i uczciwy ni? bogaty i zepsuty...
?ycz? ci ?eby? si? dorobi? hajsu na tej tratwie ... ale pami?taj kasa to nie wszystko s? rzeczy wa?niejsze w z ?yciu jak przyja??... rodzina...
bo najwa?niejsze nie to za ile ale w jaki spos?b!

I se to zapami?taj Bogaczu!:wink:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Podajesz w $ nie w pln. Wniosek mam jeden. W us podaja czesciej zarobki roczne niz miesieczne. $1,700 rocznie to tyle co nic, wiesz? Ale pewnie dla jakiegos gimbusa to masa hajsow?
Btw, $ sie pisze przed kwota a nie po, tak sie przyjelo i tak jest poprawnie.

Last edited:

Xevis

Senior User
Reaction score
54

kiki nie zni?aj si? do 'umys?owej' i pewnie nie tylko, biedy.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

kiki nie zni?aj si? do 'umys?owej' i pewnie nie tylko, biedy.

Ciii.
Bule dopy, spina, wyzywanie, obrazanie, pierdolenie o debilizmach itp.
Czekam na pro odpowiedz pro mega autora ktory zarabia miliardy! xd

Seya

Senior User
Reaction score
83

R?bta co chceta, sam fakt, ?e ?alisz/chwalisz si? na TNP o swojej pracy mnie bardzo ?mieszy w sumie nie pojmuje ludzi kt?rzy powo?uj? si? na swoich dziad?w/pradziad?w nie znaj?c korzeni pewnie co drugi taki posiada? krew Mongolsk?(przykre ale prawdziwe) cud, ?e tacy jeszcze egzystuj? w?r?d nas ; d

Raoul

Advanced User
Reaction score
12

Ju? nie widz? szans na to ?e w tym kraju b?dzie lepiej. Nie ma takiego dnia w kt?rym nie widz? jak Polak na Polaka naje?d?a, traktuje go jak najgorszego wroga, jak ?miecia. Potem w europie si? nie przyznaj? do pochodzenia. Polski rzeczywi?cie ju? nied?ugo nie b?dzie.

Anakonta

Senior User
Reaction score
10

Raoul to ?e Polak na Polaka wyje?d?a wynika z biedy bo ka?dy ka?demu zazdro?ci kasy i ?yczy mu najgorszego, zadaj sam sobie pytanie czy przyzna? by? si? do pochodzenia z tego popierdolonego kraju dajmy na to Niemcowi albo Anglikowi bo mnie osobi?cie wstyd by by?o. Polski ju? od dawna nie ma, jest bogata elita w rz?dzie i biedne jak chuj spo?ecze?stwo. Oraz dodam ?e ca?y ?wiat napierdala si? z nas r?wno.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Popatrz si? na inne kraje... Wi?c nie wiem jakim prawem narzekasz,?e to my jeste?my biedni.Inni maj? gorzej od nas. Ale w naszym kraju ludzie wol? szczeka? w internecie zamiast wyj?? na ulice.

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

Raoul to ?e Polak na Polaka wyje?d?a wynika z biedy bo ka?dy ka?demu zazdro?ci kasy i ?yczy mu najgorszego, zadaj sam sobie pytanie czy przyzna? by? si? do pochodzenia z tego popierdolonego kraju dajmy na to Niemcowi albo Anglikowi bo mnie osobi?cie wstyd by by?o. Polski ju? od dawna nie ma, jest bogata elita w rz?dzie i biedne jak chuj spo?ecze?stwo. Oraz dodam ?e ca?y ?wiat napierdala si? z nas r?wno.

Ja to generalnie si? nie chwal? jak pisz? z obcokrajowcami ?e jestem z polski bo nie ma czym, chyba ?e spytaj? ;d
Mo?ecie si? powo?ywa? na histori?, ?y? przesz?o?ci? i zachowa? ten sw?j patriotyzm je?li wam zale?y ale patrz?c na to co jest teraz to poza sukcesami sportowymi nie ma z czego by? tu dumnym.

@Asimov
jest bieda bo pieni?dze, kt?re dostajemy od unii nie id? na to co jest potrzebne, tylko na budow? obiekt?w sportowych i "wsparcie" zainteresowa?, zamiast inwestycji w co?, co przynios?o by lepsze warunki zatrudnienia i ni?sze ceny gazu i benzyny.

@autor tematu
?adny troll bait
W innym wypadku nie ogarniam po co mia?by? zamieszcza? takie co? na forum o tibii.

HM Realovsky

Senior User
Reaction score
41

Mam 16 lat i mieszkam z rodzicami ;p, mama pracuje z dzie?mi, kt?re maj? autyzm/zesp?? downa czy inne, tatko pracuje w Austrii, wyje?d?a w niedziel?, wraca w nast?pn? ?rod? (10 dni)... nie b?d? si? specjalnie wychwala? kto ile zarabia, tylko ?rednio si? ?yje w Polsce. G?upi przyk?ad (?rednia krajowa w Niemczech - 1k euro, Polska - 1k z?, buty kt?re tam kupi?em da?em za nie 60 euro, w polsce kosztuj? 240z?, ale przecie? ka?dy zarabia po 1 TY?... kebab u turka, 3 euro - pyszny, du?y (u nas 10 z? i chujowy jak barszcz)

Nie ma czego szuka? w Polsce, jedyne z czego jestem dumny to z pi?knych dziewczyn i dobrego rapu.

@edit

I jeszcze jestem dumny z dru?yny siatkarskiej z mojego miasta - ZAKSA K?DZIERZYN-KO?LE :)

---------- Tre?? dodana o 06:41 ----------

Kto dzisiaj dosta? swoj? pierwsz? propozycj? pracy za 1,7 k $?

Na pewno nie wy.

Biedaki.

1.7 x 3 = 5.1k z?

Powiem Ci tak, m?j tato zarabia 2x wi?cej po zawod?wce jako elektryk, kt?ry nie zna j?zyka, robi instalacje na budowach typu Kika czy Leuner :)

Status
Not open for further replies.