Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie ufam balansom gdy w gr? wchodz? czterozerowe levele
evo 4fun kojarzy mi sie tylko z gownianym expem i sms shoopem gdzie bez wydawania kasy na armory 3500 obrony i super hiper ultra mega uber duper kuper bigga digga nigga SD i MR nie masz co gra?.. cho? ceny nie takie tragiczne (stosunek pkt do itemu) bo ?eby si? ubra? to przelew za 10z? wystarczy ale odpycha mnie takie cos

Te polecenia ots przez jakie? BeeGi NesQuiki ... Kojarz? mi si? tylko z tym jak trzeba kogo? wypromowa? w konkursie albo poleci? ots...
A tak to nigdy nic nie pisz? ani nic nie postuj?, pewnie jakie? multikonta.
A nawet je?li nie to prosz? nie bra? ich polece? pod uwag? bo g?wno wiedza na temat ots.

Jutro ci napisze co o tym s?dz? bo nawet czyta? mi si? nie chcia?o. ;d
A teraz to ja id? spa? i nie ma sensu...

fajnie, ze potrafisz merytorycznie uzasadnic swoje zdanie tylko podam prosty przyklad z innego 4fun otsa.. co XX lvli byl reborn, pisalo, ze potworek XX jest powyzej pierwszego reborna co sie okazalo? po wbiciu 13 rebornow (z mieczem sredniej klasy 450at a max 1500) skladal mnie na 3 strzaly a gosc po 1 rebornie z mieczem sms zabijal tego moba tak szybko, ze ten nie mogl nawet mu nic zrobic, co lepsze.. ms/ed mogl summonowac takiego potworka i zabijac eka od tak.. kiepski przyklad ale nazwalbym to raczej nabytym doswiadczeniem i tu moje pytanie..Niestety nie zgadzam si? z tob? gdy? dos?ownie ka?dy przedmiot kt?ry widzisz w SMS Shopie znajduje si? w Questach, misjach lub Taskach, kt?re s? proste
Masa ludzi gra?a i nie wyda?a ani grosza na server.
Znajdziesz u nas 25 task?w, prawie (lub nawet ponad) 60 quest?w, dzienne misje (po??czone z flower systemem, 100% free), misje s? te? poboczne, takie na start i niekt?rzy npc s? na terenach poza miastem.
Zapewniam ci? i Gwarantuj? ?e b?dziesz cieszy? si? u nas gr? nie wydaj?c ani z?ot?wki.
To te? wiadomo?? dla innych, kt?rzy my?l? ?e Alvoria to OTS Pay2Play.
Pozdrawiam i mam nadziej? ?e spotkamy si? na starcie!![]()
fajnie, ze potrafisz merytorycznie uzasadnic swoje zdanie tylko podam prosty przyklad z innego 4fun otsa.. co XX lvli byl reborn, pisalo, ze potworek XX jest powyzej pierwszego reborna co sie okazalo? po wbiciu 13 rebornow (z mieczem sredniej klasy 450at a max 1500) skladal mnie na 3 strzaly a gosc po 1 rebornie z mieczem sms zabijal tego moba tak szybko, ze ten nie mogl nawet mu nic zrobic, co lepsze.. ms/ed mogl summonowac takiego potworka i zabijac eka od tak.. kiepski przyklad ale nazwalbym to raczej nabytym doswiadczeniem i tu moje pytanie..
Sprawdzales te questy wszystkie? rzecz jasna chodzi mi o te, z ktorych jest najlepsze eq ? jaki lvl trzeba miec, ile ludzi na questa, jakie eq conajmniej itp? bo wiesz, zeby sie nie okazalo "mozna wszystko zdobyc z questow" a zeby zrobic questa musisz miec super uh/mr/sd zeby nie pasc na strzala jak to bylo zilustrowane na moim przykladzie wyzej z potworkiem lub czy nie bedzie trzeba grac np. miesiac zeby "m?c" zrobic questa a sie okaze, ze nikt nie gra bo zazwyczaj ludzie albo zostawiaja bota (czyli nie graja) albo odchodza po tym, jak nie ma sie z kim bic i zostaja niedobitki
btw na server wbije jak nie bedzie tlumow
No ots na nudy, aby zabi? czas. ;d

fajnie, ze potrafisz merytorycznie uzasadnic swoje zdanie tylko podam prosty przyklad z innego 4fun otsa.. co XX lvli byl reborn, pisalo, ze potworek XX jest powyzej pierwszego reborna co sie okazalo? po wbiciu 13 rebornow (z mieczem sredniej klasy 450at a max 1500) skladal mnie na 3 strzaly a gosc po 1 rebornie z mieczem sms zabijal tego moba tak szybko, ze ten nie mogl nawet mu nic zrobic, co lepsze.. ms/ed mogl summonowac takiego potworka i zabijac eka od tak.. kiepski przyklad ale nazwalbym to raczej nabytym doswiadczeniem i tu moje pytanie..
Sprawdzales te questy wszystkie? rzecz jasna chodzi mi o te, z ktorych jest najlepsze eq ? jaki lvl trzeba miec, ile ludzi na questa, jakie eq conajmniej itp? bo wiesz, zeby sie nie okazalo "mozna wszystko zdobyc z questow" a zeby zrobic questa musisz miec super uh/mr/sd zeby nie pasc na strzala jak to bylo zilustrowane na moim przykladzie wyzej z potworkiem lub czy nie bedzie trzeba grac np. miesiac zeby "m?c" zrobic questa a sie okaze, ze nikt nie gra bo zazwyczaj ludzie albo zostawiaja bota (czyli nie graja) albo odchodza po tym, jak nie ma sie z kim bic i zostaja niedobitki
btw na server wbije jak nie bedzie tlumow
czyli musze sobie gildie znalezc zeby miec pkt bo solo gracz jak zwykle jest pomijany :vPunkt?w masz te? ok. 300 na start, s? te? punkty na gildi? 500/os, 600 dla leadera wi?cej informacji na stronie servera.
czyli musze sobie gildie znalezc zeby miec pkt bo solo gracz jak zwykle jest pomijany :v

Pogrubi?e? doskona?y balans PVP a wi?c wyt?umacz mi jedno.
Maj?c Epic SD i Best Manarune do tego rozczke ze sklepu nie m?wie ju? o reszcie itemk?w.
Jak gracz nawet z wyzszym lvl jest mnie w stanie zabi??
Wiec co w tych czasach jest definicja balansu?
Zapomnia?em doda? ?e w sms shopie masz 46 pozycji.
Jeszcze miesiac i stworzysz now? gre. Zwykle zast?pisz tymi a stworzesz ultra diamond hyper sd

bo to postoi max 2 tyg. jak Setrill ots