What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Amnestia

Status
Not open for further replies.

Dubler

Lua Factory =)
Reaction score
111
Odp: Amnestia

Ja tam swoje konto dalej mam wi?c sprzeciw. Z tego co pami?tam to nawet nigdy bana tu nie mia?em. Nawet podburzanie user?w przeciwko administracji za czas?w kiedy Pico pisa? pierwsze posty robi?em zgodnie z regulaminem XD Mo?na? Mo?na :p

Wytapane Z2 tapatalka

Last edited:

Ulfur

Senior User
Reaction score
105

Ja np. kilka miesi?cy by?em murzynem, potem kilka miesi?cy moderatorem (w dzia?ach z najwi?kszym zapierdolem, robi?em za 3-4 moderator?w innych dzia??w, kt?rzy de facto w?a?nie chuja robili), wrzuca?em swoje datapacki, pracowa?em ostro przy portalu i g?wno z tego mam, nawet zas?u?onego, a nie raz widz? jak jakie? ?osie maj? zas?u?onego a chuja zrobili. Jak wspomnia? Ancient Mariner - kwestia znajomo?ci, zmiany kadry, to czy kto? kogo? lubi? itp.

PS Unbana Archiemu, mam jakie? sentymenty do starych nick?w na tym forum, tak, nawet do tego pajaca. :hah:

Last edited:

Always

Advanced User
Reaction score
103

Sporo os?b po akcji z "wiadomo-jakim-forum", kt?ra mia?a miejsce kilka lat temu, dosta?o ju? unbana. A cz??? z nich i tak nie pami?ta ju? czym by? tnet.

Ja np. kilka miesi?cy by?em murzynem, potem kilka miesi?cy moderatorem (w dzia?ach z najwi?kszym zapierdolem, robi?em za 3-4 moderator?w innych dzia??w, kt?rzy de facto w?a?nie chuja robili), wrzuca?em swoje datapacki, pracowa?em ostro przy portalu i g?wno z tego mam, nawet zas?u?onego, a nie raz widz? jak jakie? ?osie maj? zas?u?onego a chuja zrobili. Jak wspomnia? Ancient Mariner - kwestia znajomo?ci, zmiany kadry, to czy kto? kogo? lubi? itp.

PS Unbana Archiemu, mam jakie? sentymenty do starych nick?w na tym forum, tak, nawet do tego pajaca.

Ranga zas?u?onego na tym forum to wieczne spory/zagadki/niejasno?ci. Odk?d pami?tam toczy?y si? dyskusj?, czy to w technicznym, czy to na moderatorskim, jakie kryteria powinna spe?nia? osoba z t? rang?. Ale powiedzmy sobie szczerze - 50% aktywnych aktualnie u?ytkownik?w to by?a kadra. S?abo by to wygl?da?o, gdyby ka?dy dosta? zas?u?onego :hah:

Last edited:
Status
Not open for further replies.