-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

Nie ma co si? dziwi?, mnie te? dziwi ?e takie cacko wychodzi kt?ry , ma na celu wiele przebi? a tak?e przebi? wszystkie stereotypy :)

A propo Bagna do NewRPG

oc55qpijcmtz.png

Ostatnia edycja:

haha Seba przebijamy sie nam posty :lol2: ja poka?e czary kt?re sa uwi?zione w scroll :wink: b?dzie si? je kupowa? od npc za monety albo zdobywa? w questach :wow:

qhyz.png

@edit ;D

scroll w?asnie ;d na szybko pisa?em Sorki:) ju? poprawi?em, a co do tematu co s?dzicie ? ;d dodam ?e czary free account sa wyuczone tylko te premium b?d? w scroll'ach :)

Ostatnia edycja:

Nie ma co si? dziwi?, mnie te? dziwi ?e takie cacko wychodzi kt?ry , ma na celu wiele przebi? a tak?e przebi? wszystkie stereotypy :)

Je?li b?dzie na 8.6 to sam w sobie b?dzie stereotypem
@gumek
scroll*, sprawdzaj w s?owniku co piszesz bo zaliczysz wiele wtop pisz?c newsy w j?zyku, kt?rego nie znasz zbyt dobrze

Mi si? wydaje ?e z tymi czarami to troch? popl?tane... Bez sensu. Na dodatek nie podoba mi si? system podr??y statkami... ^.^ Ale to tylko moja ocena ^.^. Pozdrawiam :)

ka?dy mo?e tu wyra?a? swoj? opinie :p po to jest ten temat :) ja wszystko staram si? przemy?le? i odpowiednio dodawa? do gry powiedz co ci si? nie podoba w statku ;o scrolle troch? racja bo to zawsze co? nowego ale my?l? ze gdy gracz nie b?dzie mia? czar?w to sam wpadnie na to ze wida? trzeba je jako? zdoby? jedni odpadn? bo b?dzie ju? zbyt trudno inni si? jeszcze wkr?ca w gre :p NPC od scrolli ustawi?em na pi?trze sklepu z r?zgami :)

dla podtrzymania tematu ?apcie kilka zrzut?w z gry ;p co? nowego!

Okolice portu :) zastanawiam sie czy nie ustawi? tu jakiego? npc z zadaniem ale jeszcze nie wiem :D
9t8x.png

troch? podziemi miasta :o
w7tg.png

nieopodal miejsca ww. screena znajduje si? quest do kt?rego b?dziemy mogli si? dosta? dopiero po wykonaniu kilku zada? :)
fc2u.png

tu wida? moj? rozmow? z npc rozpoczynaj?c jedno z zada? w tombach pod wysp?.. (nie wymy?li?em jeszcze nazwy dla wyspy :D )
bal3.png

Nast?pny screen przedstawia 2gi poziom tomb?w, poziom?w b?dzie 8 by m?c przej?? na nast?pny poziom musimy zabi? bossa gdy boss ginie pojawia si? teleport do skrzynki kt?ra daje nam mo?liwo?? przej?cia poziom ni?ej na ostatnim poziomie my?l? by da? npc kt?ry by nam ulepszy? profesje np fast atak czy hp. + na ka?dym poziomie poukrywane zadania i skrzynki z nagrodami:)
Doj?cie do ostatniego poziomu nie b?dzie ?atwe w ko?cu jest ich 8 :)
yboi.png

tu wida? ciekaw? skrzynk? :d ma w sobie 3 przedmioty
wi?kszo?? graczy nie kliknie pewnie na ni? 3 razy gdy juz raz dostanie item :o a tu myk bo w niej s? 3 nagrody :D haha (boss room)
jq31.png

i tu dalsza cz??? boss room i sam Boss kt?rego zabicie otwiera portal.
u4f9.png

no to na tyle :) ca?y czas pracuj? nad npc i skryptami wi?c b?dzie jeszcze zabawniej :D quest kt?ry przedstawi?em wy?ej b?dzie si? ko?czy? robi? oko?o 400 lvl tak na oko my?l? :) mia?em te? pomys? by ten npc o kt?rym m?wi?em na ostatnim pi?trze dawa? reborn czyli reset takich rzeczy jak storage i lvl zato poprawia? szybko?? ataku i ilo?? many i hp gracza co o tym my?licie ? :D
Bless!

og?aszamy REKRUTACJ? do zespo?u na pozycje Pomocnik?w :) zapraszam do tematu.

Ostatnia edycja:

zajawka photoshop :wink: +
y1z.gif

Podziemia na pustynnej wyspie znajduje sie tu quest na zdobycie 10 soul orb oraz 40 demon dust, poza tymi taskami jest jeszcze wy?ej pokazany tron do zaliczenia, kt?ry otwiera drzwi do pokoju nagr?d :)
nagroda za wykonanie wszystkich 3 zada? to: 11 Crystal coin, demon backpack(24 sloty) oraz 60k Expa. :lol:
dost?p od: 100 lvl
:suspicious: (przy okazji ca?kiem spory exp :) ?redniej trudno?ci )
co s?dzicie o takich questach ?:)

Ostatnia edycja:

@up Takie questy to wr?cz zajebisty pomys?... Ale wydaje mi si? ?e tamten system z Reborn'ani jest kompletnie g?upi... Ludzie kt?rzy ju? siedz? na tym serwerze dosy? d?ugo maj? x2 hp i many ni? normalnie... Chyba ?e by? doda? jakis quest na dodatkowe 100 many i 150 hp ;) Jednorazowo.

Zapowiada si? mega! Czekam na kolejne screeny, info :) Powodzenia

Hmm.. Czekam i czekam na tego OTS'a. Mo?na chocia? wiedzie? jak wam idzie i czy w og?le wyjdzie? Mam w?tpliwo?ci.
Pozdrawiam. :)

Kurwa... dawno na scene nie ots czegos takiego nie bylo. ale kiedy start?

Przepraszam za chwilow? nieobecno?? wszystkim ?ledz?cym temat :)
chce powiedzie? ze obmy?la?em pewn? rzecz w silniku przez czas i edytuj?c mape pod niego dla pewnego systemu :D
wiem tajemniczo?? dziwna w po?cie chce by to by?o dla was niespodziank? ;o
ss poka?e nibawem jakie? :o
i jeszce raz sorki za nieobecno?? :( studia etc sie zacz??y ale czuje ?e juz wida? horyzont pracy :)
Pozdrawiam waaas! :D

~~! Od?wie?am !~~
Zrezygnowa?em z ch?ci ukrywania przed wami owej niespodzianki :D
chodzi w niej o cos takiego:
k6ac.png

Teraz po koleji krok po kroku:
Podchodzimy do ?ciany zada?, klikamy w kt?ry? scroll tam sa spisane zadania kt?re s? nam dost?pne.. gdy ju? wybierzemy interesuj?ce nas zadanie klikamy ok i zadanie rozpocz?te! :D wszystkie szczeg??y dotycz?ce zada? s? wpisane w quest logu ponadto, nowe misje pojawiaj? si? wraz z lvl, rankiem oraz innymi wsp??czynnikami. w tabeli "trade" znajdziemy nie tylko taski na hunt, ale r?wnie? na outfity oraz na inne warto?ciowe przedmioty czy umiej?tno?ci np czary. misje "huntowe" raportujemy u npc Raman on dopilnuje by nikt go nie ok?ama? i by nagroda za zadanie by?a sprawiedliwa :)

co s?dzicie o nowym task systemie ? :)
Pozdrawiam!​

Spoko oby mi tylko gp nie kradl ;< juz widze to plx 150gp obok Raman'a xd

z p?aceniem za taski pomy?la?em ?e tak b?dzie lepiej :D poza tym tak czy siak po wykonaniu taska nagroda jest du?o wi?ksza ni? koszt.
juz widze to plx 150gp obok Raman'a xd
haha a jak :D inaczej by?o by nudno a to mo?e doda troch? atmosfery grze
.

~~~co my?licie o takim wykorzystaniu Questloga?~~~
c0a4.png

!UWAGA!
zak?adam ?e wyrobie si? z testami do 24 grudnia i na gwiazdk? sprawie wam otwarcie tego otsa :D
je?eli termin "choinkowy" nie wypali zak?adam ?e sylwestrowy wypali :D
CO WY NA TO?
:)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

Wszystko fajnie bardzo fajnie si? zapowiada. Na pewno zagram, a co do tego systemy z zadaniami tam ze dwa posty wy?ej to czemu troch? jest po angielsku a troch? po polsku?

Odp:

Odp:

To fakt ale wtopa haha :sad::confused: ca?y czas jestem podczas pracy nad tym wszystkim, dlatego nie jest popoprawiane wiele rzeczy.. (ale pracuje nad tym:smile:!) :D Wszystko b?dzie j?zyku angielskim, potem mam nadziej? ?e uda mi si? wprowadzi? wyb?r j?zyka ale to ju? plan na "po starcie"
aktualnie pracuje pe?n? par? nad taskami "killing" jest juz ponad 70 misji i ca?y czas wprowadzam nowe nast?pnym krokiem b?dzie wprowadzenie boss?w do ca?ego systemu co ju? wiem jak zrobi? :lol2: potem pozostaj? misje addonowe i itemowe a na sam koniec w Others task dodam wszystkie misje rpg jakie chce wprowadzi? ;)
Jak wida? troch? tych misji b?dzie tak na moje oko oko?o 250 r??nych misji co mam nadziej? ?e zapewni Wam sporo zabawy i brak tak zwanej nudy podczas gry :)
wszystko ma si? opiera? na quest logu by wszyscy wiedzieli co maj? robi? poszczeg?lne kroki i zadania s? szczeg??owo opisane od tego gdzie znajdziemy Npc z zadaniem po ile i gdzie potwor?w zabi?..
my?l? nad wprowadzeniem czego? takiego jak esencja many czy ?ycia czyli specjalne potki kt?re b?dziemy mogli wykona? za pomoc? zielarki Angeli ze sk?adnik?w zebranych podczas gry. Owe sk?adniki to zio?a kt?re zdobywamy z ro?lin kt?re co np 3h by si? regenerowa?y.. ca?y czas staram si? dopracowa? pomys?, wi?c je?li macie jakie? pomys?y lub obiekcje co do system?w w grze prosz? o opisanie ich w temacie. Na pewno wezm? je pod uwag?! :)

Pierwszy raz zauwa?y?em t? zapowied? i powiem szczerze jestem zaszokowany ! Kawa? dobrej roboty macie w planach zorganizowanie jaki? test?w? M?g?by? wrzuci? aktualn? minimapke ? ?ycz? powodzenia w dalszej pracy ! :)

Poziom angielskiego nie powala ale jestem pod wra?eniem prezentowanych system?w. Mam nadziej?, ?e b?d? dzia?a?.

Gdzieniegdzie brakuj? you w niekt?rych zdaniach np. w tym have 3 minutes. M?j dobry przyjaciel powiedzia?, ?e niestety ale gramatyka angielska nie jest r?wna gramatyce polskiej. Dlatego to te? we? pod uwag?.

Enjoy :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry