Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ju? poprawi?em, a co do tematu co s?dzicie ? ;d dodam ?e czary free account sa wyuczone tylko te premium b?d? w scroll'ach 
Nie ma co si? dziwi?, mnie te? dziwi ?e takie cacko wychodzi kt?ry , ma na celu wiele przebi? a tak?e przebi? wszystkie stereotypy![]()
po to jest ten temat
ja wszystko staram si? przemy?le? i odpowiednio dodawa? do gry powiedz co ci si? nie podoba w statku ;o scrolle troch? racja bo to zawsze co? nowego ale my?l? ze gdy gracz nie b?dzie mia? czar?w to sam wpadnie na to ze wida? trzeba je jako? zdoby? jedni odpadn? bo b?dzie ju? zbyt trudno inni si? jeszcze wkr?ca w gre
NPC od scrolli ustawi?em na pi?trze sklepu z r?zgami 
zastanawiam sie czy nie ustawi? tu jakiego? npc z zadaniem ale jeszcze nie wiem 

)

a tu myk bo w niej s? 3 nagrody
haha (boss room)
ca?y czas pracuj? nad npc i skryptami wi?c b?dzie jeszcze zabawniej
quest kt?ry przedstawi?em wy?ej b?dzie si? ko?czy? robi? oko?o 400 lvl tak na oko my?l?
mia?em te? pomys? by ten npc o kt?rym m?wi?em na ostatnim pi?trze dawa? reborn czyli reset takich rzeczy jak storage i lvl zato poprawia? szybko?? ataku i ilo?? many i hp gracza co o tym my?licie ? 
zapraszam do tematu.
?redniej trudno?ci )
Jednorazowo.

studia etc sie zacz??y ale czuje ?e juz wida? horyzont pracy 

wszystkie szczeg??y dotycz?ce zada? s? wpisane w quest logu ponadto, nowe misje pojawiaj? si? wraz z lvl, rankiem oraz innymi wsp??czynnikami. w tabeli "trade" znajdziemy nie tylko taski na hunt, ale r?wnie? na outfity oraz na inne warto?ciowe przedmioty czy umiej?tno?ci np czary. misje "huntowe" raportujemy u npc Raman on dopilnuje by nikt go nie ok?ama? i by nagroda za zadanie by?a sprawiedliwa 

poza tym tak czy siak po wykonaniu taska nagroda jest du?o wi?ksza ni? koszt.haha a jakjuz widze to plx 150gp obok Raman'a xd
inaczej by?o by nudno a to mo?e doda troch? atmosfery grze.

ca?y czas jestem podczas pracy nad tym wszystkim, dlatego nie jest popoprawiane wiele rzeczy.. (ale pracuje nad tym:smile:!)
Wszystko b?dzie j?zyku angielskim, potem mam nadziej? ?e uda mi si? wprowadzi? wyb?r j?zyka ale to ju? plan na "po starcie"