-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

wybory j?zyk?w chce wprowadzi? by u?atwi? niekt?rym gre poniewa? wiele graczy nie rozumie o czym m?wi? npc i to im pomo?e oczywi?cie domy?nym j?zykiem b?dzie angielski poniewa? ot b?dzie otwarty na wi?cej kraj?w ni? polska :)

Napisz mi na pw jak Ty to chcesz zrobi? to Ci co? napisz?..

Sporo udogodnie?, sporo zalet, uwa?ajcie ?eby Wam z tego shit nie wyszed?.

Serwer na wakacje dobra opcja, konkretna reklama brak sms shopu bady jakie? tam ma?e udogodnienia w nim za niskie ceny i jazda.

Napisz mi na pw jak Ty to chcesz zrobi? to Ci co? napisz?..

Sporo udogodnie?, sporo zalet, uwa?ajcie ?eby Wam z tego shit nie wyszed?.

to racja z tym trzeba uwarza? lecz staram si? to zbalansowa? odpowiednio w ko?cu na custom b?dzie ma?y exp co juz jest utrudnieniem a tak to samo poruszanie sie i system gry delikatnie u?atwimy by zbalansowa? to z expem :)
PS:
Odezwe si? :)

konkretna reklama brak sms shopu bady jakie? tam ma?e udogodnienia w nim za niskie ceny
Reklam? si? zajmie odpowiedni ku temu cz?owiek na razie nie b?d? zdradza? jego imienia powiem tylko ?e zna si? na reklamie :)
brak sms shopu? hmm shop b?dzie, oczywi?cie nie b?d? tam itemki 99999x atak etc postaram si? to zbalansowa? odpowiednio :) co? na pewno ucieszy wiele os?b s? talony (system p?atniczy na ot co? ala vip coin) b?dzie mo?na zdobywa? je w questch oraz eventach co da graczom mo?liwo?? zakupu item?w ze sklepu bez wydawanie realnych pieni?dzy, oraz zmotywuje do gry :)

Postanowi?em zmieni? zupe?nie koncepcje strony.. tamta wydawa?a mi si? troch? a? nazbyt dziecinna... :D postanowi?em unowocze?ni? layout :)
oczywi?cie prosz? o jakie? rady co do niej co gdzie powinno si? znajdowa? wed?ug was! staram si? by strona by?a po prostu na dobrym poziomie estetyczna i przejrzysta.
prosze oto moj projekt ;)

angelots1.png

Oczywi?cie ca?y czas nad ni? pracuje, chcia?em wam tylko przedstawi? moj? koncepcje. Wi?c prosz? powiedzcie mi co my?licie ? :)
Pozdrawiam Was! i Weso?ych ?wi?t ?ycz?!!!

Wzajemnie. Layout strony wygl?da fajnie, estetycznie. Mo?na by powi?kszy?, i rozszerzy? napis "Angel Ots". Bardzo dobrze, ?e pracujecie nad systemami, to urozmaici gr? na tym serwerze. Czekam na dalsze newsy, pozdrawiam ;)

Kocham ten serwer i chuj - lepszego nie widzialem.

W czyms moge pomoc ? nwm np moge poreklamowac czy cos tylko potrzebuje pewnych informacji do tego.

Co do expa - ja r?wniez jestem za stalym expem - 5x.

?adnie to wygl?da czekam na dalsze info.

Pozdrawiam

Kocham ten serwer i chuj - lepszego nie widzialem.

W czyms moge pomoc ? nwm np moge poreklamowac czy cos tylko potrzebuje pewnych informacji do tego.

Co do expa - ja r?wniez jestem za stalym expem - 5x.

Jak mo?na Kocha? co? czego si? nie widzia?o nawet x D

Co do exp, to tak?e pasowa?by x5. Oczywi?cie to by by?a bardzo trudna rozgrywka, jednak pod t? map? takie exp jest na miejscu. Loot m?g?by by? 1.0-2.0 - zmienny. To tak?e m?g?by by? taki fajny systemik. Oczywi?cie - wasze zdanie te? tutaj si? liczy, wi?c czekamy na propozycje.

Witam po ?wi?tecznym Obiadku! mam nadziej? ?e podjedli?cie tam :p
dzi? chcia?em zaprezentowa? Banshee Questa kt?rego w tej chwili buduje :)
bansheequestpierwszemis.png

Staram si? by wszystkie questy te real by?y w pe?ni oskryptowane jak jest opisane w poradnikach (wiki)
Rozpisa?em sobie questy z tibi.pl jakie chce by znajdowa?y si? na mapie nie wiem czy
nie przesadzi?em bo jest ich ponad 40, miedzy innymi dreamer's Challenge Quest czy wy?ej zaprezentowany Banshee Quest! (nie skonczony)
PS: Sabali to ja :)
Pozdrawiam was serdecznie i ?ycz? Weso?ych ?wi?t!!!

Ostatnia edycja:

Czyli wszystkie questy b?d? tak jak na wiki.
To nawet ma sens. Nie trzeba b?dzie dniami szuka? gdzie wej?? a gdzie nie.
Co do expa... Wiem... Nie b?dziecie zachwyceni, ale ja bym da?, ?e exp x5 do 250 (albo 300 level'a) a potem x3/x2.
A co do ots'a to bardzo fajnie si? zapowiada. Mo?e przesi?d? si? z Shadowcores tutaj. =)

qiqpbqpzd2zo.png

Kawa?ek miasta, postanowi?em urozmaici? domki i doda? strych do wielu, wiadomo czasami robimy ba?agan w domku i to ?wietne miejsce aby porz?dkowa? lub co? zostawi? tam, no i oczywi?cie te? mo?na wystroi? :)

no ladnie ci miasto wychodzi :p wy?lij mi mape jak b?dziesz na skype :)
a tym czasem og?osz? wam oficjalnie ju? ?e otworzyli?my forum Angelots.pl zapraszamy na nie piszcie tam co chcieli by?cie na nim zobaczy? wasze uwagi oraz wszelkie propozycje :) b?dziemy starali si? na bie??co dodawa? tam aktualizacje oraze inforamcje dotycz?ce serwer?w :)

Link: http://angelots.pl/index.php
pozdrawiam i zaprszam do rejestracji :)

Witalski! troch? nie pisa?em post?w bo mia?em troch? na g?owie og?lnie staram si? ogarn?? skrypty na exp mape :)
ale dzi? mnie natchn??o i zbudowa?em do ko?ca d-lair ;p
prosz? o to ss! :)
exp znajduje si? nieopodal lasu elf?w oraz portu (jeszcze nie nada?em nazwy)
w ka?dym razie tu:
minimapae.png

wejscie.png

Na ww. screenie przedstawione jest wej?cie na spot d-lair :) obok mo?na zobaczy? minimape expow, nie wrzuca?em poziom?w +1+2 bo to by by?o bez sensu :D jak wida? spot jest do?? rozbudowany co zapewnia dobry exp dla kilku os?b na-raz :)

no to idziemy pozwiedza? :)
Czerwonymi liniami nakre?li?em drog? kt?r? idziemy !!
wchodzimy w podziemia droga na spot jest nast?puj?ca :)
drogak.png

po drodze spotykamy wiele potwork?w
1: troch? snake
2,3: 7x wasp
4: 2x dragon heltingi
5: 2x dragon helting 1x dragon lord helting
6: 1x dragon helting
9: spot dragony potem dragon lordy + podziemia dragon lordy ;]

No to ju? doszli?my do expa.

Teraz poka?e wam troch? z detaliki spota =]

Troche naturki jak? mo?emy podziwia? na mapie.

naturka.png

ramkagora.png

Teraz jedna z jaski? zamieszka?ych przez smoki...
ramkadol.png

jaskinie2.png

ramkagora.png

Kolejny zrzut jaski? :)
ramkadol.png

jaskinie.png

ramkagora.png

Droga na spot, 5 To oznaczenie w drodze miejsca :p
ramkadol.png

dojscie2.png

ramkagora.png

Tu kolejny ss z podziemi drogi na spot ;]
zapomnia?em doda? numerka ale my?l? ?e si? domy?licie jaki to ss :)

ramkadol.png

dojscie.png

Ostatnia edycja:

mapka widz? raczej pod grywalno?? nastawiona ni? na wygl?d :) mi si? podoba, powodzenia

Tak mapa jest nastawiona na grywalno?? bo to w?a?nie mapa b?dzie naszym g??wnym atutem ;p spoty i questy sa przemy?lone i dopracowane jak i samo roz?o?enie lokacji.
Nied?ugo zarzuc? jakie? ss serwera EVO! mapa ma juz ma prawie 39mb i r?wnie? jest zbudowana z my?l? o wygodzie i estetyce O.o zreszt? jak wszystkie serwery kt?re wyjd? spod naszych skrzyde? Angelots.pl

~~~Edit~~~
aa nie mog?em sie powstrzyma? :D
?apcie kilka ss ;] i info
z

evo1g.png

Gra:
exp my?l? by zrobi? sta?y na ots, jakie? 150x wystarczy ;]
na serwerze b?dzie mo?na zobaczy? miedzy innymi :
item ubgrade +do szybko?ci ataku, zdobywania monet itp :)
pet system
train system
wagoniki ;]
reborn 750 lvl
itd..

Mapa:
Mapa wa?y ju? 38,90MB to ju? sporo ;p dla por?wnania ogromu mapy materia warzy zaledwie 60MB :p Ale co u nas?
Dopiero s? zbudowane spoty dla freeplayer, pracujemy teraz nad questami eventami i np boss arenami. ca?y czas udoskonalaj?c pomys?y..
Mapa po uko?czeniu prac b?dzie wa?y? oko?o 70-80MB (tak za?o?y?em na oko tyle powinna wynie?? gdy uda si? zbudowa? wszystko wedle planu)
VIP scroll b?dziemy nabywa? u NPC w dzielnicy sklepowej za specjaln? walut? "talon" kt?re b?dziemy zdobywa? w questach podczas gry, podczas event?w oraz przez sms/przelew czy te? od innych graczy :o To da szanse graczom zdobycia item?w ze sklepu bez wydawania pieni?dzy!!:O

ale dobra bo za? si? rozpisa?em :)
poka?e wam minimape tego co juz jest :o wymiary ca?ej mapy to x5000/y5000

podzieli?em j? sobie na 4 cz??ci by ?atwiej si? budowa?o i w przysz?o?ci dodawa?o poszczeg?lne lokacje

minimapae.png

Przepraszam ze tyle czarnego jest na mini mapie aczkolwiek wklei?em tak? specjalnie.. by?cie mogli zobaczy? jak si? zape?nia mapa :)

teraz ss z tp rooma ;]

tproom.png

jak wida? tp room jest przestronny, to jedna z wielu zalet tej mapy - Wygoda i Estetyka! Potworki s? ustawiane wed?ug trudno?ci i spawnu poszczeg?lne teleporty b?d? odblokowywa? si? wraz z lvlem, rebornami czy samymi questami ;]

ale ok to startujemy!
hmm... Przyznam lubi? hero :D I dlatego od nich mo?e zaczniemy :p

heroac.png

Teraz przejdziemy do lasu elf?w :)
elfy.png

Za? si? rozp?dzi?em.. ale dorzuc? jeszcze jeden zrzut :D Slimy!

slimym.png

Jestem ciekaw czy zauwa?ycie co? dziwnego w zrzutach :D

i mam do was pro?b? powiedzcie mi jak wygl?da wed?ug was idealny ots?
zapraszam do komentarzy oraz na forum angelots.pl
Bless.

Ostatnia edycja:

Waga mapy jest nie istotna, liczy si? jako?? nie ilo??. Chocia? na evo to nie do ko?ca tak... Nie wa?ne.

Macie 3 skrypter?w z czego 2 zna Cpp i w tym czasie jak 3 mapper?w zrobi?o w sumie 2 mapy w 1/3 (z tego co rozumiem) to oni zrobili system wagonik?w i pet system? Nie, ?ebym hejtowa?, po prostu chcia?bym zobaczy? co? wi?cej ni? sama mapa :D Oczami skryptera mapa jest do?? nudna. Chocia? wasza wysz?a s?odko :3

Pozdrawiam.

@down Oni robi? 2 serwery - EVO i RPG. 150x exp jest na evo.

Ostatnia edycja:

Exp 150 sta?y? ja bym da? 5 sta?y a nie 150! nie niszcz takiej mapy bedzie taki exp my?lisz ze kto? bedzie biega? po tych spotach zeby dobiec na dragi ujebie 1 juz leci gdzies na demy-.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry