Tak mapa jest nastawiona na grywalno?? bo to w?a?nie mapa b?dzie naszym g??wnym atutem ;p spoty i questy sa przemy?lone i dopracowane jak i samo roz?o?enie lokacji.
Nied?ugo zarzuc? jakie? ss serwera EVO! mapa ma juz ma prawie 39mb i r?wnie? jest zbudowana z my?l? o wygodzie i estetyce

zreszt? jak wszystkie serwery kt?re wyjd? spod naszych skrzyde?
Angelots.pl
~~~Edit~~~
aa nie mog?em sie powstrzyma?
?apcie kilka ss ;] i info
z
Gra:
exp my?l? by zrobi? sta?y na ots, jakie? 150x wystarczy ;]
na serwerze b?dzie mo?na zobaczy? miedzy innymi :
item ubgrade +do szybko?ci ataku, zdobywania monet itp

pet system
train system
wagoniki ;]
reborn 750 lvl
itd..
Mapa:
Mapa wa?y ju?
38,90MB to ju? sporo ;p dla por?wnania ogromu mapy materia warzy zaledwie 60MB

Ale co u nas?
Dopiero s? zbudowane spoty dla freeplayer, pracujemy teraz nad questami eventami i np boss arenami. ca?y czas udoskonalaj?c pomys?y..
Mapa po uko?czeniu prac b?dzie wa?y? oko?o
70-80MB (tak za?o?y?em na oko tyle powinna wynie?? gdy uda si? zbudowa? wszystko wedle planu)
VIP scroll b?dziemy nabywa? u NPC w dzielnicy sklepowej za specjaln? walut? "talon" kt?re b?dziemy zdobywa? w questach podczas gry, podczas event?w oraz przez sms/przelew czy te? od innych graczy

To da szanse graczom zdobycia item?w ze sklepu bez wydawania pieni?dzy!!:O
ale dobra bo za? si? rozpisa?em

poka?e wam minimape tego co juz jest

wymiary ca?ej mapy to x5000/y5000
podzieli?em j? sobie na 4 cz??ci by ?atwiej si? budowa?o i w przysz?o?ci dodawa?o poszczeg?lne lokacje
Przepraszam ze tyle czarnego jest na mini mapie aczkolwiek wklei?em tak? specjalnie.. by?cie mogli zobaczy? jak si? zape?nia mapa
teraz ss z tp rooma ;]
jak wida? tp room jest przestronny, to jedna z wielu zalet tej mapy - Wygoda i Estetyka! Potworki s? ustawiane wed?ug trudno?ci i spawnu poszczeg?lne teleporty b?d? odblokowywa? si? wraz z lvlem, rebornami czy samymi questami ;]
ale ok to startujemy!
hmm... Przyznam lubi? hero
I dlatego od nich mo?e zaczniemy
Teraz przejdziemy do lasu elf?w
Za? si? rozp?dzi?em.. ale dorzuc? jeszcze jeden zrzut
Slimy!
Jestem ciekaw czy zauwa?ycie co? dziwnego w zrzutach
i mam do was pro?b? powiedzcie mi jak wygl?da wed?ug was idealny ots?
zapraszam do komentarzy oraz na forum
angelots.pl
Bless.