What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Anime - dyskusja og?lna

GaDuu

Advanced User
Reaction score
63
Odp: Ulubione anime

Co do anime to chyba Shakugan no Shana, bo wraca?em do niej kilka razy (chyba wszystkie anime w kt?rych Rie Kugimiya by?a seyuu mi si? podoba?y :D), je?li chodzi o mang? zdecydowanie najlepsze by?y IO oraz I"s

@down
Wybacz. Skr?t my?lowy. Mia?em na my?li wszystkie, kt?re widzia?em, a widzia?em maksymalnie 30 anime z ni? jako seyuu.

Last edited:

Krecioo

Colorful!
Reaction score
67

(chyba wszystkie anime w kt?rych Rie Kugimiya by?a seyuu mi si? podoba?y )
Na pewno nie ogl?da?e? wszystkich anime, w kt?rych Rie Kugimiya by?a seiyuu, bo ona wyst?puje w nawet kilkunastu anime rocznie a debiutowa?a w 1999r w anime Excel Saga jako Yukari.

Je?li chodzi o moje ulubione anime to b?dzie ci??ko wybra?, bo troch? tego ogl?da?em. Na pewno w czo??wce b?d? takie anime jak Death Note, Darker than Black, Code Geass, Shakugan no Shana, The melancholy of Haruhi Suzumiya, Mnemosyne, Black Lagoon i wiele, wiele wi?cej...

Jakbym mia? wymienia? za co je dok?adnie je lubi? to zaj??oby mi to wieki, wi?c ogranicz? si? do stwierdzenia fabu?a, muzyka, kreska...

Last edited:

Sagitarius

Active User
Reaction score
4

Szaman king ogl?dam w kazde wakacje ma sw?j nie powtarzalny klimat i fabu?? :) i ten wszechpot??ny Zikk :):) bez aluzji oczywi??ie

dragon ball i pokemony ale to za m?odu 5-6 lat

Athread

Advanced User
Reaction score
8

1. Clannad (After Story)
2. Kanon (2006), Angel Beats
3. Higurashi no naku koro ni, Death Note

vezze

User
Reaction score
0

Dragon ball ! Szczeg?lnie odcinki walki z kom?rczakiem , buu i smokami . Wkr?ca mnie fabu?a noi oczywi?cie ci?g?e walki :)

Bubin

Senior User
Reaction score
165

Dragon Ball
Pokemony
I by?a kiedy? taki anime co w tv4 lecia?o i grali kartami i k?adli karty na jaki? st?? i na arenie walczyli
A tak to nie ogl?dam anime, lecz gdy leci w tv to ogl?dn?.

BladeS

Active User
Reaction score
3

Oczywi?cie, ?e Dragon Ball. Najlepsze anime. Kameee aaaaaaameeeee haaaaaaa!

Dtp

Senior User
Reaction score
99

Ogl?daj?c tylko Dragon balla nie mog? powiedzie?, ?e w?a?nie ono jest "najlepsze". Ogl?dam w?a?nie Naruto i powiem, ?e mnie wci?gn??o. Mam nadziej?, ?e nie zawiod? si? i b?dzie na takim samym poziomie co db bo inaczej odradz? ka?demu xd. Do tej pory, wstrzymuj? si? x)

Morlok12

Advanced User
Reaction score
12

Dragon Ball
Pokemony
I by?a kiedy? taki anime co w tv4 lecia?o i grali kartami i k?adli karty na jaki? st?? i na arenie walczyli
A tak to nie ogl?dam anime, lecz gdy leci w tv to ogl?dn?.

Chodzi ci pewnie o Yu-gi-Oh :D

Sam obejrza?em wiele anime.I nie tylko dragon ball oraz naruto s? fajne jest wiele innych anime kt?re na pewno by si? wam spodoba?y.
Jak kto? poszukuje jakiego? fajnego anime niech pisze na pw wystarczy ze poda mi gatunek a ja mu pomog? znale?? anime kt?re mu si? spodoba.

Reaction score
1

Moja lista najlepszych anime ;
*ONE PIECE
*Naruto Shippuuden,Naruto
*Bleach
*Death Note
*Kiss X Sis
*Dragonball

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
219

No c??, ja tak?e napisz? swoje mini zestawienie:

- Death Note - nie musz? przedstawia?
- Code Geass obie serie - nie musz? przedstawia?
- Berserk - anime obejrzane, z mang? jestem na ?wie?o zawsze
- Cowboy Bebop - komediowy klimat, tak po prostu
- Texhnolyze - trudna, zawi?a fabu?a, trzeba si? mocno skupi? przy ogl?daniu, ?eby wszystko zrozumie? i si? nie pogubi?

Gareth

Active User
Reaction score
2

Najbardziej wci?gn??o mnie Naruto, Shaman King, Yu-Gi-Oh. Dragon Ball jako? nigdy mi si? nie podoba?, tak samo pokemony. :)

MalwinaW

New User
Reaction score
1

Oczywi?cie, ?e Dragon Ball ca?a seria, ale tak?e X, czy Gantz, Appleseed, Hellsing, Akira, EVA, Ghost in the Shell, Cowboy Bebop i wiele wiele innych !

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Widze, ze duzo ludzi tu okresla jako najlepsze anime te ktore sa bardziej brane przez wszystkich jako bajki... A potem wy placzecie, ze o was mowia jak byscie bajki ogladali.
Dobrymi anime sa np. Elfen Lied, Sora no Otoshimono, Death Note, Mayo Chiki, Gantz, Clannad, Hellsing.
Zgodze sie, ze dragon ball jest fajny, ale sam ogladalem go teraz dlatego, ze jest dla mnie sentymentem. Jak ogladalem go w tv to mi zapadl w pamiec.
Anime jako anime to dobre juz wymienilem. Ale ogolnie moim typem na 1 miejsce jest Elfen Lied lub Angel Beats. Na 3 miejsce Hellsing, choc moze nawet na 2...

Wszystko moze sie jeszcze zmienic kiedy obejze cale FMA, Code Geass, Blue Exorcist i kilka innych o ktorych wszyscy mowia, ze sa swietne.

Lencu

New User
Reaction score
0

Ostatnio ogl?da?em Nane - musze przyzna? bardzo kozackie anime muzyczne o punkach. Bardzo fajne zabarwienia romantyczne ma.