Odp: Ulubione anime
Odp: Ulubione anime
@up
Mialo byc o ulubionych, wiec wymieniaja wszyscy ulubione, a nie "wszystkie", czy tez "te ktore ostatnio ogladalem", lub "te ktore sa nawet fajne". Jak sie wymienia jakas liste w miare fajnych to mozna uwazac, zeby sie nie powtarzac. Ale jak sie mowi o ulubionym, to ciezko tutaj zmienic cos tylko dlatego, ze na forum ktos juz napisal ten sam tytul...
No game no Life (zakonczone) - Jedne z lepszych anime tego sezonu
Lol. Jak ktos lubi ogladac zeby cycki co sekunde na ekranie byly i jakies spedalone rodzenstwo ktore sie pieprzy przed komputerem to ok. Ja sobie odpuscilem po 3 czy 4 odcinku. Moze zobacze kiedys do konca jesli dam rade. Na razie do mnie to nie przemawia... Humoru troche jest, akcja sie rozwija z poczatku dosc powoli i niezbyt duzo wiadomo o czym to ostatecznie bedzie... no przynajmniej ja jeszcze nie wiem nic poza tym, ze ledwo sie zaczelo wszystko a juz poza siostra rozbiera jakas kolejna panienke...
W sumie... swoje juz wymienialem, moze bym cos dodal, ale jakos na ten moment nie moge sobie przypomniec zbytnio co ogladalem dobrego ostatnio. No wiec lekko nie na temat pisze? Ale i tak... posty sie tu pojawiaja raz na rok, wiec czy to zaszkodzi? xd