-Tibia 8.10 Anobe Polski OTS

Status
Zamknięty.

Fizio95

Advanced User
Kwiecień 8, 2008
Liczba reakcji
3
--==Anobe Polski OTS==--
Chcia?bym wam zaprezentowa? starszy serwer z du?ym expem.
Po expie mo?e si? wam wydawa?, ?e to kolejny OTs z du?ym expem dla dzieci i noobk?w , lecz mylicie si?... Ten serwer ma du?y exp lecz nigdy nie b?dziesz si? nudzi?. Na innych wbijasz 2000lvl i expisz tylko na demcach co najwy?ej Apo, albo potw?r "Tampon" Kt?ry zabiera 1000000 hp. U nas takich nie ma, ponad 40 nowych potwor?w, kt?re s? przeznaczone dla was, ponad 30 nowych itemk?w.
Wi?c wypisze wam w skr?cie dlaczego warto u nas gra?:
-Wysoki exp rate co oznacz du?? zabaw?,
-PvP,
-Du?o domk?w,
-ponad 40 nowych potwork?w,
-ponad 30 nowych itemk?w,
-Full nowych quest?w,
-GM nie rozdaje item?w,
-OTs 24/h,
-Mi?a atmosfera (od razu m?wi? ?e mi?a atmosfera nie oznacza ze Gm daje itemy :P)
-Reset char?w nie co 2 dni tylko co p?? roku,
-Serwer stoi na razie ponad rok,
-OTs nie jest dla pieni?dzy tylko dla waszej rozrywki,
- i wiele innych...

Oto 2 filmiki przedstawiaj?ce nasz serwer:

-Z okazji rocznicy serwera 28.maj.2010

http://www.youtube.com/watch?v=7bta8Apa4gQ

-O to troch? starszy:

http://www.youtube.com/watch?v=-DM4jb51yeE
Fotki:
Questy:
16492309.png

Potworki:
62822075.png

Itemki:
93774834.png

-------------------------------------------------
IP: Anobe-polskiots.zapto.org
Port: 7171
Accmanager: 111111/tibia
Forum: http://anobepolskiots.fora.pl/
Stronka: ju? nied?ugo!
------------------------------------------------
! ZAPRASZAM !

Odp: Anobe Polski OTS

Od?wie?am i zapraszam.

mam problem z acc makerem. Szczeg??y na forum ots a co do tematu to ots zapowiada si? super... jeszcze zobacze jak wbije :P

SUPER OTS !! Chyba najlepszy pod tibie 8.10 . Zapraszam . RAdze wbic nie pozalujesz. Super Sie gra mnustw? QUEST?W ! Sa trudne ciekawe i nie tylko sa tez ?atwe. GOD mia?y wszystko zgodne z opisem. Tylko grac ! Loot IDEALNY ! Czary super. Postacie zbalansowane ! Nie no tylko grac i grac ! Zapraszam do gry. Kzn Elder Druid. Pozdrawiam

super ots admini spoko mila atfosmera poprostu super

od?wie?am.............

Mi si? niezbyt spodoba? ten server bo za du?y exp i wogule

~~>Od?wie?am<~~

O zal to jest na Bardzo duzy exp np 99999 nie mozesz jakos tego ots przeksztalci na mniejszy exp

OTs jest taki i z takim jest expem jaki zrobi?em. Je?eli chcesz mniejszy exp to po prostu szukaj innego serwera. A nawet jak bym bardzo chcia? zmniejszy? to tego nie zrobi? poniewa? musia?bym zmieni? 50 potworkom exp, zmniejszy? 20 czarom si?? itp.
Z reszt? taki mnie si? podoba i wi?kszo?ci? ludziom.

~~>Od?wie?am<~~

@Czemu jest 13:28 a na forum 11:26... Chyba nie powinien dosta? warna za zbyt szybkie od?wie?anie tematu gdy? prawid?owa godzina w Polsce to 13:28. Wi?c nie odpowiadam za wasze b??dy, a strona jest Polska.

Ostatnia edycja:

Szkoda ?e nie chce ci si? zmiejszy? expa jak by by? mniejszy to ja bym z ch?ci? gra? tam a tak to w 1 min nabijasz ze 50 k lv czy nawet wi?ncej.
Mapka jest fajna ale expowiska trch? jest na odwal si?.
Ale serio fajny otsik ale exp za du?y

Bardzo ciekawy OTS, oczywiscie wiele pracy jeszcze przed Fizio...
Wyst?puje tam kilka nieprzyjemnych i utrudniaj?cych gre bug?w, mimo to gra na serwerze to czysta przyjemno??.

Pozdrawiam i zach?cam do gry na owym OTS'ie, Selen

Bardzo ?adnie si? zapowiada, na pewno zagram ;) Fajne filmiki i screeny, te items to s? jakie? nowe? Po wypowiedziach innych troch? odpycha mnie ten ots. Ale sprawdz? jaki jest naprawd? ;P
Pozdrawiam i ?ycz? du?o os?b na ots ;P

@Selen
Je?eli widzisz jakiego? buga, wystarczy napisa? na forum :) Te bugi mo?e istniej? dlatego, ?e ja o nich nie wiem. I co mia?e? na my?li du?o pracy przed mn? ? Poza bugami niczego chyba tam nie brakuje co mog?o by si? wam spodoba?.

@Kulfoon
Dzi?ki, te? mam nadzieje, ?e b?dzie wi?cej os?b. Oczywi?cie, to s? nowe itemy z ciekawymi funkcjami itp. .
Co do tych komentarzy kt?re odpychaj?... Po prostu to s? ludzie np. radosik12, kt?rzy polizali temple i my?l?, ?e wiedz? ju? wszystko o OTsie.

Dzi?kuje za komentowanie i zapraszam na OTs

Od?wie?am , Zapraszam na OTS.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry