-Tibia 8.50 -=Antiqa=- Zapowiedz II

Status
Zamknięty.

Migel

User
Listopad 14, 2009
Liczba reakcji
0
Witam!

Ju? wkr?tce Wielki start Antiqa.​
Server Rates :​
Loot Rate : x3
Skill Rate : x50
Magic Rate : x20
World type: PvP (Protection level: 50)​
Exp Stages :​
1-50 x150
51-80 x120
81-120 x90
121-150 x50
151-180 x35
181-210 x20
211-250 x13
251 x8​
Frags & Skull System :​
Fragi do RS'a : 5
White Skull : 5 minut​
Co znajdziesz na Antiqa ?​

Posiadamy a? 10 miast
Druga promocje a w niej - fast attack, nowe czary
Gild War System
Castle War System
Lotery System - raz dziennie losujemy wsrod graczy online, jednego gracza ktory otrzyma unikalny przedmiot ci?zko dost?pny w grze
Addon System jak na RL

Du?o expowisk
Tryb Podr??nika - jest to zestawienie pokazuje najlepszych graczy pod wzgl?dem procenta podr??owania po calej mapie
Tryb Reputacji - jest to zestawienie punktowe pokazuj?ce najlepszych graczy kt?rzy zabija innych graczy.
Du?o Questow min.​
*Addons Quest
*Golden Quest
*Qookies Quest
*Pits of Inferno
*Inquisition Quest
*Demon Oak
*Demon Helmet Quest
*Annihilator
*Banshee Quest
oraz questy skrzynkowe

Shaman Addons Quest​
Quest na pierwszy i drugi addon ouftitu Shamana. Zadanie dostaniemy u tego samego NPC co Killing in the Name off... Na pierwszy addon musisz zabi? 1250 demon?w, a na drugi 2400 demon?w. Po wykonaniu pierwszego addonu dostaniesz dodatkowo Ciekawy Items.

Demon Oak Ques​
Zadanie znane z oryginalnej Tibii, musimy zabi? drzewo poprzez uderzanie specjalnym axem w ka?dy czu?y punkt drzewa. Za ka?dym uderzeniem ro?lina przywo?a spore ilo?ci bardzo silnych potwor?w. Gdy pokonanym drzewo wracamy do g??wnego miasta - Pont Vanis. Musimy odnale?? specjalny gr?b na cmentarzu, kt?ry przeniesie nas do sali z nagrodami.

Annihilator Quest​
Jak zapewne si? domy?lacie, wraz z 4 przyjaci??mi musicie pokona? minimum dwa demony, aby dosta? si? do nagr?d.
Kilka s??w o mapie :)
Mapa jest wi?kszo?ci zrobiona przez nas, jest dopracowana co trwalo sporo czasu. S? ci?gle dodawane nowe tereny. Po mapie mo?na cho? lub dla graczy leniwych s? przygotowane teleporty :). Og?lnie mapa wa?y 53 mb wiec jest bardzo du?a​
Dedicated Server​
3x 2,6 GHZ
3 GB Ram
and Connection 100mb/s

Galeria
antiqa1.jpg

antiqa2.jpg

antiqa3.jpg

Nasze forum​

Odp: -=Antiqa=- Zapowiedz II

bardzo ciekawa mapka czekam juz dlugo na tego serwa kiedy start?

widz? ?e szykuje si? zajebisty OTS
ju? nie mog? si? doczeka?

to kiedy ten start?

Juz nie dlugo Start planujemy w po?owie grudnia :)

Podoba mi si? ten tryb podr??nika i reputacji. Nie widzia?em tego na innych ots wiec z niecierpliwo?ci? czekam kiedy b?d? m?g? pogra?. Mo?ecie mi jeszcze wyja?ni? na czym dok?adnie b?dzie polega? Castle war system?

Castle war sytem polega na tym ze pomi?dzy dwoma najsilniejszymi gildiami toczy sie walka o zamek najsilniejsza gildia przejmuje zamek. Co 5 dni gildia musi bronic zamek przed wrogami :)

A mapa od 0 czy przerabiana ? Czy ots max rpg czy b?d? jakie? pro items w sms ? Osobi?cie chce to max rpg . Pacc w grze sie kupuje czy sms ? i w po?owie grudnia start czyli za ile ? Tydzie? ? AAaa i usu?cie tp z mapy ;p uwierzcie mi lepiej ?eby si? chodzi?o .

wiekszosc jest od zera sa pro itemy. pacc jest za free

Zbli?a si? nam po?owa grudnia, my?le ?e ju? powiniene? wiedzie? ile masz jeszcze do zrobienia i co za tym idzie wiedzie? za ile oficjalny start. Czekam

Z tego co mi m?wi? Migel to start prze?o?yli na stycze? bo chc? jeszcze dopracowa? nowe systemy i mapk?. Czekamy wi?c :)

w?asna mapa... do bani... nikt nie lubi grac na ots gdzie mapa jest w?asna... jest duzo miejsc do exp i duze respy wszedzie bossy itd...zadna zabawa

a skad wiesz ze do bani grales juz ?? to skad mozesz wiedziec oceniasz bo trzech screenach ? zal mi ciebie :D

jakim tonem dzieciaku?:) kazdy kto robi wlasna mape to nasra wszystkiego byly by bylo.. wiec nie mow mi ze ten ots to bedzie zaje jazda;] bo widze juz ze tam lataja jakies bossy... itd zreszta wbijesz to zobaczysz...

A ty jestes dzieckiem neo!! Bossowie sa na kazdym otsie a latac to one nie lataja :D moze u ciebie. Nie bede zni?a? sie do twjego pozimu bo ostrze?enia nie chce za dziecko neo.

Migel napisa?
wiekszosc jest od zera

wi?c my?l? ?e to jaka? mapka bardzo przerobiona ?eby nie gra?o si? ci?gle na tym samym. Mi osobi?cie bardzo podoba si? pomys? z mapk? w?asn? bo jest ciekawie. Nie zna si? terenu tak jak to na innych ots gdzie wstawiaj? te same mapy.

Migel zamknij sie!!! nie mozesz sie znizyc do mojego poziomu bo moj poziom jest nad Twoim...Twoje s?ownictwo swiadczy o Tobie-.- na kazdym ots nie lataja bossy... a nawet jesli to na nalotach i to slabe... popatrz sie na rl map ots czy sa gdzies ghazby,morgi itd... widac ze jestes jeszcze dzieckiem bo nie odrozniasz stron i lataja mam na mysli ze gdzies tam sobie chodza...

Zamkn?? mo?na tylko ciebie jak ci sie nie podoba to nie pisz tu ten temat nie za?o?ony dla takich jak ty!! jak ci sie nie podoba Narazie!!! Dzieciak to z ciebie. Ka?dy ots ma swoje Stage wiec na high ots nie wrzucisz Dog(ciebie) tylko du?ego Monstera. Wiec moj ots to moga chdzic takie monserty jakie mi sie podbaja !! Czekam na twojego ots, moze kiedys zrobisz jak doro?niesz

PS. Trzymaj sie ramy i majtek mamy :D

frajer z Ciebie i tyle;) tylko dzieciaki zakladaja takie ots gdzie jest wlasna mapa... zeby zarobic na tym;) a ja swoj server zakladam i po nowym roku odpale;) wtedy zobaczymy czy bedziesz taki mocny w pysku;) kazdy kto robi wlasna mape nawrzuca wszystkiego... ;)) w ten sposob gra jest do bani
ja zakladam ots pod rl map;) bo tam nie ma tego co ludzie robia na wlasnej mapie.. czyli duze respy z wieloma potworkami;) wiem bo gralem na takim ots gdzie byla wlasna mapa... i nie mow ze Ty nie nawrzucales tyle potworkow;)

ja bym mial wybierac twoj ots rl map to juz wole grac na rl tibi. Ale sie napracujesz przy takiej mapce :D plik pobierz to robia tylko tacy jak ty i kto jest frajerem nobku

pod rl map gra duzo ludzi;) a jesli robi ktos wlasna to malo gra ludzi.i prosze Ciebie zebys mnie nie wyzywal... bo chce z Toba po ludzku pisac! ;d tylko podalem swoje argumenty i tyle... ;) jesli sa zle to udowodnij

Status
Zamknięty.
Back
Do góry