Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
1. Jest dobrze, a na pewno lepiej ni?eli ostatnim razem kiedy moderowa?am. Tak doborowa grupa sprz?taczy i sprz?taczek - wybaczcie okre?lenia - zdarza si? rzadko. Nowy strat, nowa ekipa i spory zapas energii na prac?.1. Co s?dzisz o obecnej postawie kadrowicz?w w sprawach zwi?zanych z ?yciem forum?
2. Jak obecnie si? czujesz jako pe?noprawny/a cz?onek kadry?
3. Czy posiadasz jakiekolwiek plany zwi?zne z ?yciem forum?
4. Mo?esz si? nam przedstawi?, powiedzie? ile masz lat, sk?d jeste?, jak masz na imi? oraz gdzie mieszkasz?
1. Kt?r?dy prosto?!
2. Tyskie?
3. Za co cenisz polski hh i jakie sk?ady/raper?w lubisz najbardziej? Uzasadnij odpowied?.
4. W czym si? objawia Tw?j hedonizm? ]:->
5. Mam przyjecha? na ?l?sk?
Nieprawda, najlepsza ekipa by?a w okresie czerwiec - wrzesie? 2009, potem wszystko zacz??o si? jeba?. :<Kazia napisał:1. Jest dobrze, a na pewno lepiej ni?eli ostatnim razem kiedy moderowa?am.
1. Imi? : D
2. Do jakich Ty nale?ysz? "przemi?e, mi?e, niemi?e i bardzo niemi?e"
3. Jakiego typu muzyki s?uchasz
4. Jak oceniasz swoj? prac?
B?dzie tego ;p
1. Nie, a nazwa tematu r?wnie? na nic takiego nie wskazuje. Hedonizm i dziewiczo?? tworz? oskymoron, ale ofc. najpierw trzeba wiedzie?, co oznaczaj? te wyrazy.1. Jeste? dziewic? (temat sam wykazuje to si? pytam)?
2. Dlaczego pijesz alkohol nie maj?c sko?czonych 18 lat?
rotfl.
1. Pisz? tylko wtedy, je?li mam co? do dodania. Lanie wody i pierdolenie o szopenie mnie nie kr?ci. Poza tym, nie uwa?asz, i? ilo?? reput?w g?ruj?ca zdecydowanie nad ilo?ci? post?w, wygl?da zabawnie?Dlaczego masz tak ma?o post?w wzgl?dem daty twojej rejstracji?
Nieprawda, najlepsza ekipa by?a w okresie czerwiec - wrzesie? 2009, potem wszystko zacz??o si? jeba?. :<
Co spowodowa?o, ?e wr?ci?a? na tnet i to nie jako support, na stanowisko, kt?re kiedy? piastowa?a?, lecz jako moderatorka?
Wspania?y tytu? tematu!
Wcze?niej - jak zapewne sama wiesz - mia?am bana, wi?c nie by?am na bie??co, potem zagl?da?am sporadycznie, bardziej z przyzwyczajenia ni? ch?ci ?ledzenia los?w forum.kazia napisał:1. Jest dobrze, a na pewno lepiej ni?eli ostatnim razem kiedy moderowa?am. Tak doborowa grupa sprz?taczy i sprz?taczek - wybaczcie okre?lenia - zdarza si? rzadko. Nowy strat, nowa ekipa i spory zapas energii na prac?.
10Ile masz lat ?
?Cze?? : P
1. Dlaczego masz nick "Kazia", kiedy masz na imi? Patrycja?
2. Jak trafi?a? na forum?
3. Grasz/Gra?a? w Tibie?
4. Masz 10 lat i uprawia?a? sex? Ostro, a tak na serio ile masz lat?
5. Od ilu post?w mo?na pisa? na SB?
1. Napisa?a? ?e nie jeste? dziewic?, to kiedy by? tw?j pierwszy raz?
2. Lubisz gra? w tenisa xd
Jakie wyznania ;x
1. Grasz jeszcze w tenisa? < fail by?o :<
2. Biegasz?
3. Masz jakiego? pupila?
4. Dlaczego nie podoba Ci si? imi? Patrycja ? :<
5. Jak d?ugo mia?a? moda ostatnim razem?
1. Czy s?uchasz zespo?u Iron Maiden?
2. Lubisz czyta??
3. Czy jeste? dumna z tego, ?e zosta?a? moderatork??
1. Czy nazwa tematu jest ironiczna czy jeste? chora na punkcie bycia fajnym?
1. Kochasz mnie?
2. Ile masz lat?
3. Czy planujesz wy?sze stanowisko ni? moderator?
4. Co s?dzisz o forum oTibia.net, czy naprawd? jest kopi? tnet?
5. Czy g??wny administrator elDiamond aktywnie uczestniczy w ?yciu forum?
6. Czy uwa?asz ?e ostatni nab?r by? w?a?ciwy?
7. Czy to prawda ?e do kadry wst?puje si? po znajomo?ci?
8. Co s?dzisz o dawnych administratorach Ivellios, Uncross, Napster oraz Alastor.
9. Czy grasz w Tibi??
10. Jak trafi?a? na forum?
11. Jak my?lisz, czy Seylit nadaje si? na administratora tnet?
12. Czy jeste? moderatork? na innych forach zwi?zanych z Tibi??
kazia napisał:2. Szczerze powiedziawszy nie pami?tam, ale mo?liwe, ?e tworzy?am w?asnego OTS'a i chcia?am go zareklamowa?.