Odp: Art's Works
@post
#52:
Nie rozumiem przekazu tej pracy, korytarze za szerokie, ?ciany nier?wne, na ziemi jest tylko dwa typy pod?o?a. Twoje s?owa "masz lepsze i gorsze prace" mog? odnosi? si? r?wnie? do Ciebie, poniewa? jest tak i w Twoim przypadku. Nie wiem co robi g?ra na ?rodku grobowca.
@post
#59:
Nie tyle doda?, co zmieni? rozmieszczenie wi?kszo?ci detali. Wszystkiego jest nawalone wr?cz za du?o, dwie odizolowane kratki(g?rna i dolna) nie b?d? widoczne w grze. Najlepiej by by?o usun?? ca?o?? i zacz?? od nowa.
@post
#67:
Za du?e, nie obro?ni?te, kwadratowe, nie jest nawet ruin?. Wed?ug mnie po nieznacznym zmniejszeniu nadawa?a by si? do przerobienia w co? lepszego. Nie podoba mi si? idea mieszania dw?ch typ?w mur?w w ten spos?b.
@post
#75:
W tym momencie Tw?j poziom poszed? w g?r?. Nie wyobra?am sobie jak takie budowle wygl?da?y by w rl, bo ci??ko to sobie wyobrazi?. Dziwaczny styl, jednak ca?o?? wygl?da dobrze.
@post #77:
Zastanawia mnie pod k?tem rpg kto i po co m?g?by wznie?? takie co?. Ko?cz prace przed wstawieniem, r?b do nich jakie? t?o to o wiele lepiej b?d? si? prezentowa?, ni? na czarnym. Pod?oga jest nieco pusta i na rogach budynku nie ma detali. Do kolumn by?y nieco ja?niejsze kryszta?y o id zbli?onym do tych ciemnoniebieskich. Sama idea mi si? podoba jako wej?cie do jakiego? systemu jaski?/g?r i wykonywania jakich? d?ugich misji, co nie zmienia faktu, ?e s?abo zaprezentowa?o si? to na screenie.
Podsumowuj?c by?o ?le ale Twoje prace zmierzaj? w dobrym kierunku. Mappuj cz??ciej w miar? mo?liwo?ci, przyk?adaj wi?cej pracy do map w celu poprawienia ich jako?ci, przed wstawianiem prac sam oceniaj czy warto to robi? - niekt?re miejsca pomimo czasu w?o?onego w ich tworzenie nie wygl?daj? najlepiej.