• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Art's Works

Status
Zamknięty.
Odp: Art's Works

M?g?by? chocia? powiedzie?, ?e si? wzorowa?e? na czyjej? pracy. Ni to symetryczne, ni to ?adne, po prostu ch*****, tylko ze wzgl?du na to, ?e to w pewnym sensie nie twoja praca.

Ostatnia edycja:

Nikomu stary nie przepisuj? sobie autorstwa, chcia?em takie co? zrobi? i tyle. Na GG chod? :)

Minotaury - Remake - Floor 1 - Niivr

Floor 0

jak dla mnie ostatnia praca to bomba :) wida? ?e ka?dy item zosta? postawiony z rozmys?em, bo ca?o?? tworzy znakomit? grywalno-wizualn? kompozycje.

Ostatnia mapa ma kilka brak?w, ?le dopasowanych element?w itp. Jednak og?lnie jest na dobrym poziomie, nie ma przesady w bajery itp.
Tak na zmotywowanie dam Ci 6/10.

Ohh mi?o ?e wspomnia?e? o tej katedrze. Szkoda niestety ?e hap?e?
jedno kratkowy pasek z mojej katedry. Jedynie co mnie irytuje to
ta statua z Yalahar, dywan ma?a ilo?? detali.
Wiem , mam bzika na punkcie detala. ; d

Ostatnia praca jako? mi si? nie podoba,moze dlatego ?e wida? prace
auto-bordera,tego du?ego ciemnego grzyba mo?na by da? pod ciemny ground bo na jasnym cienko
si? prezentuje to takie bia?e co? co nie wiem jak nazwa? xD tez dobrze niewygl?da ale ujdzie w t?oku.
Ostatnia rzecz to piaski jest tam czerwony i szary spoko ale mog?yby by? jakie? kamienie.
Bog Raidery ju? s? lepsze ale troch? jakby naspamowane tam by?o ale ja nie narzekam bo zawsze lubia?em bagna.
Z mojej oceny to tyle.. See ya. :)

Wszystkie pracki s? robione pod RAW. Co Wy macie za mod? na ten autoborder, c?? z pewno?ci? chodzi Ci o tym gruz.

A mi si? prace podobaj? i nie mam tobie nic do zarzucenia.
wszystko ma sw?j poziom wed?ug mnie.Tak trzymaj.

W Bog Raiderach brakuje mi tych br?zowych kawa?k?w g?r i dziwi mnie ten teleport, ta g?rka nie pasuje do klimatu draken?w, ten border g?r nie pasuje do tego pod?o?a, stepy s? p?askie nie g?rzyste, w kilku miejscach brakuje bordera

jak dla mnie bog ridery sa sup, w zao brakuje dla mnie kamyczk?w

Nie wiem jak inni, ale mnie to si? w og?le nie podoba. Pod?o?e mo?e i fajnie zrobione, ale ro?linno?? to koszmar, ro?linki od wody do takiego terenu co? mi nie pasuje : / Szczerze m?wi?c dobrze mappujesz ale ?le dobierasz. Pozdrawiam.

Arts come back.. i tym samym reload..

Elves Cementary

80333001.png

Ostatnia edycja:

moim zdaniem wspania?a praca, aczkolwiek jedyne co to nie pasuj? mi te drzewka jungle'owe z du?ymi li??mi.

Cmentarzyk ?adnie si? prezentuje, klimatyczny i wszystko jest tam gdzie powinno by? (nie licz?c tych wielkich li?ci). Mi si? osobi?cie podoba : > Czekam na nast?pne prace

Status
Zamknięty.
Do góry