Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

21:20 37 player(s) online.

Sluchajcie, jak juz kradniecie mape z innego projektu to przynajmniej to napiszcie.
Pozdrawiam
Kregox

(chyba ze pojedyncze sztuki )

MatMal za pozwoleniem teraz opisze swoje opinie na temat serwera w kilku zdaniach...
Nie wiem od czego zaczn? mo?e od dobrej strony, zapowiedz ca?kiem interesuj?ca, nie wiem jak b?d? mia? czas to sobie pogram, ale nie na obecn? chwile. Trailer ca?kiem fajne tylko za kr?tkie nie rozumiem po co to intro w stylu Piraci z Karaib?w to mnie troszk? odrzuci?o. Chyba teraz si? czepie najgorszej strony AAC, wygl?d fajny, funkcjonalno?? kiszka totalna, po raszka tyle b??d?w w ?yciu nie widzia?em na tak dobrym serwerze, nie wiem za?atwcie sobie kogo? (programist? PHP), niech poprawia te wygl?dy zak?adek, jeszcze jedna po czort translator Google najgorsze co tylko mo?na by?o doda?. Za gr? was p??niej ocenie.
Reasumuj?c moje wypociny ocenka serwera to 3/4, nie gra?em wi?c je?li tego nie bra? to ca?kiem s?abo wypadacie ze stron? ots.

Co chwil?, jaki? gracz, lub osoba kt?rej nie znam podsy?a mi jakie? kawa?ki mapy i m?wi - a mo?e wykorzystasz. Nie mam czasu na dociekane czy jest to mapa z real tibii, czy mapa z jakiego? innego projektu. W tym przypadku okaza?o si? ?e jest to Twoja mapa, no trudno, widocznie kto? j? upubliczni? i sobie biega po sieci, ale nas to ju? nie obchodzi bo jak si? nie umie upilnowa? zabawek w ze swojej piaskownicy, to potem si? tego ?a?uje. A upubliczniaj?c map?, daje si? zezwolenie na jej wykorzystanie w jakimkolwiek celu. Chc? zamkn?? ju? ten temat.
Pozdrawiam