-Tibia 8.54 Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

Status
Zamknięty.
Odp: Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

To jest chaotyczna pr?ba ratunku, te 20 os nic wam nie da, to potrwa chwile, pacc si? sko?czy gracze znikn? ...

Ja pacc runke kupi?em od poczatku tylko 1 raz. Pami?tajcie, ?e mo?na j? kupi? za gp a ceny nie s? du?e!! Ja kupi?em ju? dwa razy pacc runke za 1cc wi?c naprawde warto!

Ci?gle s? update, przez te 2 tygodnie kiedy nie gra?em naprawde wiele si? zmieni?o. Jest bardzo du?o quest?w, expowisk.

LUDZIE NIE PRZEJMUJCIE SI? PACCEM. PACC RUNE=1CC

Mini Aktualizacja oraz wa?ne informacje!

Witam wszystkich graczy!
Mamy dla was kilka do?? istotnych informacji.

* Pierwsz? z nich jest to ?e (w ko?cu) poprawili?my hitchance palladyna, teraz owa profesja mo?e cieszy? si? o wiele lepsz? celno?ci?.

* Poprawili?my si?? czar?w typu (exori vis), poniewa? ich uderzenie by?o lekko za s?abe.

* Poprawili?my kilka b??d?w w wypowiedziach NPC, lub zmienili?my szyki w wypowiadanych przez nich kwestiach.

Kolejn? rzecz? o kt?rej chc? powiedzie? s? domki. Ot?? przez pewien czas da?o si? je kupowa? za pomoc? komendy, jednak zrezygnowali?my po raz kolejny z tej opcji poniewa? jest ona bardzo nie klimatyczna, i wolimy poczeka? jeszcze troch? czasu na bezb??dny skrypt licytacji domk?w poprzez stron? www. Osobom, kt?rym uda?o kupi? si? domek przez komend?, posesj? zostawiamy - a reszt? graczy prosimy o cierpliwo?? :)

Dzisiaj w nocy wejdzie kolejna aktualizacja z nowymi questami i terenami, i mam nadziej? ?e ju? nied?ugo uda nam si? doda? upragnion? przez wszystkich tiquand?!

Na zako?czenie chcia?em podzi?kowa? za widok:

21:20 37 player(s) online.

Dzi?kujemy za wybranie naszego serwera, nie zawiedziemy was na pewno :)
Pozdrawiamy i ?yczymy mi?ej gry, Kadra Serwera Atlantyda World.

Pacc rune za 1cc? Jest jaki? sklep w grze czy ludzie sprzedaj??

Z tego co s?ysza?em po tyle sprzedaj? ludzie.

To jest chaotyczna pr?ba ratunku, te 20 os nic wam nie da, to potrwa chwile, pacc si? sko?czy gracze znikn? ...
Atlantyda jest skazana na zatoni?cie ;d

@UP
I po co tak piszesz tyle razy?
Jeste? ?a?osnym dzieckiem/trollem, kt?re potrafi gra? tylko na orszabalach i boli ci?, ?e jakiemu? dobremu serwerowi rpg zaczyna wychodzi?.
Najlepiej id? wykop d?? i si? w nim zakop - b?dzie jednego neo-kida mniej...

Coraz wi?ksze nadzieje mam odno?nie tego, ?e serwer si? podniesie i b?dzie fajna gra.
Potem dodam jakie? screeny.

#edit
Mo?e poka?? jak trudne mog? by? przeprawy w ?wiecie Atlantydy.
98630547992358474170.png

No i sklejka :
Zabili?my z czipsem 2 wrl - niestety bez loota, ale wa?ne, ?e deda nie by?o ( Przy pierwszym wrl zwastowa?em z 10 uh?w i widzia?em ?mier? w oczach, na drugiego posz?y tylko 2 i pad? jak szmata xD )
Na huncie wbi?em 2 lvl'e i 75 axe ;D
34106024718063681650.png

Zapraszam wszystkich na serwer!

#edit2
No to dodam 4 zdj?cia z awansami i pu?apk? ;P

Najpierw wbi?em 66 lvl podczas loocenia sickle.
75867583804615262507.png

Potem podczas huntu z czipsem wpad? lvl numer 67
98452695003672525986.png

Huncili?my dalej wi?c jaki awans powinien by? nast?pny? :D

Tak zgadli?cie : 67 xP
66196142512052133165.png

No i na koniec wcze?niej wspomniana pu?apka. ( Da si? st?d wyj??, ale wej?cie tam jest ukryte i kto? kto sobie idzie nie wie, ?e pod spodem czycha banda z?ych Gs'?w )
58922454324827710940.png

#Edit3
Wybrali?my si? z Kranczipsem na dl'e.
Tutaj kilka zdj?? :

Sypa?o jak nigdy co skutkowa?o : ( Przedtem nie lootneli?my ani 1 dsm czy rh, a dosy? cz?sto tam siedzimy )

33881062910731722012.png

94455428566035702938.png

98817004980279575331.png

Dodam jeszcze, ?e sypa?y r?wnie? mniej warto?ciowe przedmioty, z kt?rych wyci?gneli?my 52k :D
( wliczaj?c lootni?te gp )

Podczas expienia nagle zauwa?y?em pi?kny hit, kt?ry okaza? si? moim best hitem :D
98811006022285440240.png

No i wiadomo - expienie = exp co oznacza :

06861634016459901667.png

52052422870291869347.png

Ostatnia edycja:

Kolejna Aktualizacja!

Jak obiecali?my dzisiaj dodajemy kolejn? aktualizacj?! A w niej:

* poprawiono problem z npc od druid addona.
* poprawiono damage minotaur archera.
* poprawiono respawn na POH.
* dodano 2 nowe wyspy z bardzo ciekawym spawnem.
* dodano nowe questy.

Ci?gle pracujemy nad skryptem dot. licytacji domk?w na www, wkr?tce powinien by? gotowy, prosimy o cierpliwo??. Poni?sze screeny pomog? wam w zlokalizowaniu nowych wysp.

(Kilka ciekawych zrzut?w ekranu)

(wygl?d wysepek)

Zapraszamy do gry!
Kadra projektu Atlantyda World!

yol, zacz??em gra? za? xD potem si? wrzuci jakies ss, jednak troch? sie pomyli?em w ocenie servera lecz nad mapk? nie zmienie zdania.. xD zaprosi?em kumpli ino kurwa krucho z kas? .... strasznie krucho!! sorkiem i edkiem to liipa niezla xD

Je?li kto? szuka otsa na wi?cej ni? 3dni to niech zagra. Po nieudanym starcie ludzie odeszli ale dajcie atlantydzie jeszcze jedn? szanse bo zmieni?o si? naprawd? bardzo wiele rzeczy i gra si? fantastycznie.

ZAPRASZAM

Sluchajcie, jak juz kradniecie mape z innego projektu to przynajmniej to napiszcie.

Pozdrawiam
Kregox

no widze ze hasek z czipsem aktywni tu jutro cos pohunce i wrzuce ss :)

Sluchajcie, jak juz kradniecie mape z innego projektu to przynajmniej to napiszcie.
Pozdrawiam
Kregox

Co chwil?, jaki? gracz, lub osoba kt?rej nie znam podsy?a mi jakie? kawa?ki mapy i m?wi - a mo?e wykorzystasz. Nie mam czasu na dociekane czy jest to mapa z real tibii, czy mapa z jakiego? innego projektu. W tym przypadku okaza?o si? ?e jest to Twoja mapa, no trudno, widocznie kto? j? upubliczni? i sobie biega po sieci, ale nas to ju? nie obchodzi bo jak si? nie umie upilnowa? zabawek w ze swojej piaskownicy, to potem si? tego ?a?uje. A upubliczniaj?c map?, daje si? zezwolenie na jej wykorzystanie w jakimkolwiek celu. Chc? zamkn?? ju? ten temat.
Pozdrawiam

Wydawa?o mi si?, ?e administracja si? ogarn??a, ale jednak tak nie jest ;/
Chyba ko?cz? gr? bo tutaj nie ma nic do roboty opr?cz expa ci?gle na tych samych monsterach.
Strasznie wolno dodaj? nowe cz??ci mapy, a nawet je?li ju? co? jest dodane to nie jest sprawdzone i s? bugi. Expowiska, kt?re dodajecie s? ?miesznie ma?e.
Np. nowe expowisko na tombie. Nie s?dz?, ?e drzwi questowe s? do questu bo tutaj ich prawie nie ma a jak s? jakie? fajniejsze to pobugowane ( chocia?by ten, kt?ry by? kilka aktualizacji wstecz - kompletnie nie sprawdzony tylko dodany na odwal si? ).

Za???my, ?e Adi pracowa?by t? godzin? dziennie nad ots'em - czy to nie jest wystarczaj?cy czas, aby zrobi? kilka expowisk/naprawi?/doda? npc?
Tiquande robicie ju? chyba z 2 tygodnie. Wy jej nawet zacz?tej chyba nie mieli?cie, ?e tak d?ugo wam to idzie.

Wszystkich zach?ca?em do gry, ale teraz to ju? sam nie wiem. Gra si? po prostu nudzi.

Witam ;)

Ja rowniez zapraszm na Atlantyde i bzdura jest ze nie ma gdzie expic dla poczatkujacych nie bede wymienial expowisk bo jest ich strasznie duzo wbijaj?c 40 lv mozemy przejsc sie na wyverny ktorych jest sporo oraz dragony.(ps. ja proponuje druid? i sork? kupic war hammera i isc na tomba nawet dobry exp mozliwe wbicie 40 poziomy w 1 dzien :) :)

Na 50 lv mozemy smialo biegac z gsami na pohu i probowac sily z dlami :)

Dalej by tu wymienac Canibale Wyrmy.

Jedyne czego brakuje to sa Hydry Hellspawny i Demony. Chociaz na demony to jeszcze nikt lv nie ma :P (chyba ze pojedyncze sztuki )

Server to prawdziwy rpg nikt tu nie posiada 1kk a nawet 300k strasznie ciezko z kasa lecz kto umie grac da sobie rade :)

Ps. God powiedzial ze server bedzie hostowal nawet dla 5 osob wiec warto wejsc to cos innego niz enibia ots czy ownera ktore ruszaja a po tygodniu padaja i znow ruszaja!!!
Zreszta widac server stoi juz ponad miesiac 0 lagow zero crashy ;)

Nie ma obawy ze bedzie reset postaci.

Dobra troche sie rozpisalem wbijac na server moze jakas wojenk? sie ogarnie !!!!!!!!!

Potrzebujacych pomocy (informacji NIE GP I FRI ITENS) smialo mozecie pisac

Nick w grze : Argea Pozdro :)

Ostatnia edycja:

MatMal za pozwoleniem teraz opisze swoje opinie na temat serwera w kilku zdaniach...
Nie wiem od czego zaczn? mo?e od dobrej strony, zapowiedz ca?kiem interesuj?ca, nie wiem jak b?d? mia? czas to sobie pogram, ale nie na obecn? chwile. Trailer ca?kiem fajne tylko za kr?tkie nie rozumiem po co to intro w stylu Piraci z Karaib?w to mnie troszk? odrzuci?o. Chyba teraz si? czepie najgorszej strony AAC, wygl?d fajny, funkcjonalno?? kiszka totalna, po raszka tyle b??d?w w ?yciu nie widzia?em na tak dobrym serwerze, nie wiem za?atwcie sobie kogo? (programist? PHP), niech poprawia te wygl?dy zak?adek, jeszcze jedna po czort translator Google najgorsze co tylko mo?na by?o doda?. Za gr? was p??niej ocenie.

Reasumuj?c moje wypociny ocenka serwera to 3/4, nie gra?em wi?c je?li tego nie bra? to ca?kiem s?abo wypadacie ze stron? ots.

@down
W?a?nie offtopic zrobi?e?, o serwerach o kt?rych wspomnia?e? nawet nie wypowiadam si? jedynie wyra?am opinie na temat lepszych serwer?w, wi?c wiem co m?wi?. Nie rozumiem tylko po czorta te zak?adki na kt?rych nic nie ma, tylko za?mieca AAC, wi?c jest to ju? b??d.

Ostatnia edycja:

MatMal za pozwoleniem teraz opisze swoje opinie na temat serwera w kilku zdaniach...
Nie wiem od czego zaczn? mo?e od dobrej strony, zapowiedz ca?kiem interesuj?ca, nie wiem jak b?d? mia? czas to sobie pogram, ale nie na obecn? chwile. Trailer ca?kiem fajne tylko za kr?tkie nie rozumiem po co to intro w stylu Piraci z Karaib?w to mnie troszk? odrzuci?o. Chyba teraz si? czepie najgorszej strony AAC, wygl?d fajny, funkcjonalno?? kiszka totalna, po raszka tyle b??d?w w ?yciu nie widzia?em na tak dobrym serwerze, nie wiem za?atwcie sobie kogo? (programist? PHP), niech poprawia te wygl?dy zak?adek, jeszcze jedna po czort translator Google najgorsze co tylko mo?na by?o doda?. Za gr? was p??niej ocenie.
Reasumuj?c moje wypociny ocenka serwera to 3/4, nie gra?em wi?c je?li tego nie bra? to ca?kiem s?abo wypadacie ze stron? ots.

moze i pare bledow jest na stronce ale ma swoj kilmat. Ciekawe co bys napisal o prawie kazdej stronce co wychodzi pod ots wszystko sciagniete z rl tibi 0 pomyslu i tylko Sms Shop rozbudowany .... Ta strona jest wyjatkowa tak jak server ;)

powiem tak to co zosta?o zrobione na tym serwerze to jst nie do ogarniecia, masa scrypt?w, questow itd..

Rok czasu zosta? zrobiony naprawde kawa? swietnej roboty!!
Gdybym mial strzelac nie wiedz?c ile robiono serwer to spokojnie 3/4 lata!

Myslalem ze grac bedzie sie ciazko ale nie ma tak zle ! Jest to moj najlepszy ots na kt?rym kiedykolwiek gra?em. ZAPRASZAM WSZYSTKICH!

Tutaj czuje sie klimat mam skille 40/40 i jestem z nich dumny bo dla mnie to juz jest cos!! nie tak jak na innych serwerach

Co chwil?, jaki? gracz, lub osoba kt?rej nie znam podsy?a mi jakie? kawa?ki mapy i m?wi - a mo?e wykorzystasz. Nie mam czasu na dociekane czy jest to mapa z real tibii, czy mapa z jakiego? innego projektu. W tym przypadku okaza?o si? ?e jest to Twoja mapa, no trudno, widocznie kto? j? upubliczni? i sobie biega po sieci, ale nas to ju? nie obchodzi bo jak si? nie umie upilnowa? zabawek w ze swojej piaskownicy, to potem si? tego ?a?uje. A upubliczniaj?c map?, daje si? zezwolenie na jej wykorzystanie w jakimkolwiek celu. Chc? zamkn?? ju? ten temat.
Pozdrawiam

mapa nie jest moja jest z Ek - wiem bo j? obejrza?em.

Wbijajcie na OTS codziennie cos nowego nic tylko wbija? i gra?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry