-Tibia 8.54 Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

Status
Zamknięty.
Odp: Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

3 Screeny na zach?t? :D

50 lvl :
24067917011632308432.png

Tutaj akcja na dragach ( ni?ej by?y jeszcze 3 ma?e )
33132006442652985979.png

I teraz oblukajcie sobie m?j nick na forum i name tego npc ;D ( ?adnie to tak ma?powa?? ^^ )

04643479993805173103.png

#UP
Nast?pi?a odsiecz na serverze. Wszystkie noobki posz?y gra? na swoich EVO exp x 99999 lub RL mapach, a zostali Ci co chc? poznawa? ?wiat Atlantydy, a nie tylko bezsensownie nawala? hity po 200k w jakie? potwory na serverze FUN.

I pisze to cz?owiek,kt?ry ma w podpisie reklam? EVO OTS,o ironio ;)

Wiadomym jest,i? do startu RA,Atlantyda pozostaje najlepszym polskim RPG.Brakuje w?asnego klienta,uniemo?liwiaj?cego bocenie,nowych grafik czy kilku exp?w,ale postawiono na prostot?,prostot? systematycznie ulepszan? i poprawian?.Jest jeszcza masa niedotrzymanych obietnic jak "radio na tydzie? przed startem" czy inne,ale trzeba ludziom,odpowiedzialnym za serwer podzi?kowa? i ?yczy? powodzenia w dalszej pracy.O ile 2 dni temu nie by?em zwolennikiem projektu,to zaczynam dochodzi? do wniosku,?e jest nawet nie tak ?le.Pozdrawiam

I pisze to cz?owiek,kt?ry ma w podpisie reklam? EVO OTS,o ironio ;)

Gdyby? si? zainteresowa? troszk? to by? wiedzia?, ?e Ringera jest serverem nie moim, a Collerka, a ja mu tylko po znajomo?ci za?atwiam hosting i reklam?. :)

Dawajcie wbijac sprobojmy uratowac Atlantyde lepszego polskiego rpgeka narazie nie ma i dlugo niebedzie !!!!!!!!!!!!!

Zapraszam do gry.

Argea :)

Dawajcie wbijac sprobojmy uratowac Atlantyde lepszego polskiego rpgeka narazie nie ma i dlugo niebedzie !!!!!!!!!!!!!
Zapraszam do gry.
Argea :)

HAHAHAHAHAHAHAH TO JAKI? ?ART? NIE MA I NIE B?DZIE?? BUAHAHAHAHA!!!

Po 1 Ten Serwer to tylko kolejny OTS. DAJE mu max 3 miechy i upadnie lub reset char?w.

po 2 . Zagraj na Altaron
Ponad 50k zarejestrowanych graczy.
Nie ma lepszego serwa ni? Altaron niestety i ?aden pro oTs mu nie dor?wna nigdy!!!
Altaron

Ju? dzi? odkryj Tajemnice Altaronu....

Kolejny ca?y dzie? roboty, i kolejny update.
Changelog widoczny na stronie Atlantyda - Latest News
Zapraszamy do gry :)

Jest 04:02...

@UP
Teraz to ju? jest za p??no... Ju? bez resa nie podniesiecie serwa.
Za du?o sobie olewali?cie serwer.

Kurwa kolego wez nie Pierd*** bo nie olewali servera tylko co 2 dni update i tez byly update o ktorych nie pisali itp to wez nie gadaj takich rzeczy i w?asnie co tak pisz? jak ty kolego to padaj? ots-y

WBIJAJCIE NA Atlantyda - Latest News DZISIAJ ZOSTA? DODANY LOTTERY SYSTEM SUPER NAGRODY DO WYGRANIA ZAPRASZAMY

Bez resa nic nie zrobicie. Dalej bedzie po 20 osob

/\ Kolega wy?ej ma racje. Podaj przyk?ad servera kt?remu uda?o si? tak wybi? bo ja nie znam ?adnego

No to my b?dziemy pierwsi ;)

Prace ci?gle trwaj?! Kolejne update wkr?tce!
Grajcie sobie spokojnie, a innym niech minki zieleniej? ;)

17:30
Players Online: 32
ta oczywi?cie ...

Wiecie, dlaczego wiele os?b zrezygnowa?o? Odpowied? jest prosta- zapowiadali?cie, ?e botterzy nie maj? szans na waszym serwerze, a tu co? Wszyscy kt?rzy s? obecnie w top 10 u?ywali cavebota i o dziwo nie byli przez to karani. Tak samo mlvl- bez przerwy widzia?em kogo? obok Royal Guard?w, bez problemowo boc?cego. Dlatego te? odszed?em ja, Rail, Fenix i wielu, wielu innych.

Doceniam to co stworzyli?cie, bo to naprawd? pi?kny serwer, ale brak zaanga?owania w reklam? i kierowania porz?dkiem niesamowicie rzuca si? w oczy. Zacznijcie od nowa ze startem i nie dajcie polec waszemu serwerowi.

Ostatnia edycja:

kolego jak bys umial czytac na stronie atlanty pisze

Witam wszystkich.
Wiem ostatnie dni nie by?y dniami chwa?y Atlantydy ale tak niestety musia?o by?...
Tak jak wszyscy z was tak i ja mam RL ?ycie (wiem to dziwne), a tak wysz?o ?e ostatnie 4 dni to moje 2 wyjazdy na egzaminy rekrutacyjne na studia. Z tego w?a?nie powodu projekt Atlantydy straci? g?ow?, a bez g?owy wiadomo zrobi? wiele nie mo?na. Na szcz??cie obecnie ju? wszystko wr?ci?o do normy, dzi? zasiadam przed monitorem (i tak jak to by?o przed moim wyjazdem) zaczn? si? kolejne regularne update oraz poprawki! A najbli?szy update ju? dzi? w nocy :)

Zosta?cie z nami!
Atlantyda World Team!

TERA JU? JEST OTS SPRAWNY 100% JUZ MAMY 50 OSOB ONLINE WBIJAJCIE ZEBY BYLO WIECEJ SUPER OTS CO DZIENNIE COS NOWEGO..ZA NIEDLUGO UPDATE NOWA WYSPA

MAPA ATLANTYDA OTS :D

mapkanowa.jpg

Co dziennie te miejsca czarne sa kolorowe co dziennie updaty itp ;p juz a niedlugo nowa wyspa

Ostatnia edycja:

A mi si? strasznie nie podoba mapa... Nasrane, najebane, uwa?acie ?e jest klimat a tak naprawd? go nie ma... Wszystko z wszystkim pomieszane... Wsz?dzie jest taka sama... Zero nowo?ci... Wkurwia mnie ten wsp??czesny "mapping"

Gra si? nawet przyjemnie, szkoda ?e w grze jest all po angielsku a na stronce "historia" po polsku... To kuje strasznie, bo albo robicie server polski albo taki... Zdecydujcie si?...

Wprowadzacie te uptade codziennie a tak naprawd? w nich nie ma nic fajnego ;d

pozdro xd

Dok?adnie, mnie r?wnie? irytuje mapa i mno?nik do?wiadczenia, co do tych bot?w to nie wiem, ale je?li to prawda, ?e brak zaanga?owania to niedobrze, ja ju? przesta?em gra?, zobaczymy jak b?dzie wi?cej os?b, bo na razie waha si? kolo 50 to mo?e jeszcze wejde

Informacja z oficjalnej strony www.

Witam.

World Update 2.0 b?dzie najwi?kszym update'em, z wprowadzanych dotychczas przez nas update'?w. W World Update 2.0 dodamy przede wszystkim:

*Miejsce podobne do Tiquandy
*Miejsce podobne do Darashii
*Miejsce podobne do POH
*Questy (g??wnie dla High Leveli)
*Nowe potwory
*Map? respawnu potwor?w (na stronie www)

Wprowadzenie tak du?ej paczki dodatk?w do gry, niestety ale poch?onie nam troch? czasu, dlatego prosimy o cierpliwo?? i zrozumienie. W naszym za?o?eniu wprowadzenie update zajmie nam oko?o 2-3 dni, dlatego s?dz? ?e World Update 2.0 wejdzie do gry w ?rod? 6 lipca 2011 roku.
Liczymy ?e wprowadzony update zamknie na jaki? czas temat pt. "nie ma gdzie expic"
[...]

Stan Obecny mapy, oraz tereny kt?re dojd? wkr?tce, mo?na zobaczy? na:
Atlantyda - Atlantyda Map

Dzi?kujemy i pozdrawiamy,
Atlantyda World Team.

Mimo wszystko, na przek?r przeciwno?ciom pracujemy nad serwerem i kiedy? dojdziemy do perfekcji, a wtedy nasza praca zostanie nam wynagrodzona odpowiednim zainteresowaniem ze strony graczy :)

to jest rl map?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry