-Tibia 8.54 Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

Status
Zamknięty.
Odp: Atlantyda World - RPG pe?n? g?b?!

Od?wie?am mine?o wi?cej ni? 48H
Wbijajcie na OTS..Ju? wkr?tce wielki update :) Dodane zostan? nowe exspa,questy,misje itp
Nie Zastanawiaj Si? Tylko Wbijaj Na Atlantyda - Latest News a Nie Po?a?ujesz :D:D:D:p:p

Ludzie nie chcia?o mi sie wbijac bo kilka kokmentarzy przeczyta?em ale to ?wietny rpg ots!
Mapa jest ?adna i ?wietnie si? gra;d Szkoda ?e z roka tak wcze?nie si? wychodzi bo chcia?em zwiedzi? all;d Mapa jest bardzo interesuj?ca a npc maj? strasznie du?o misji;p
Ja tam szukam teamu i mo?na grac na par? miesi?cy;d Ju? zaczo?em jak kto? ch?tny pisa?;d pomoge troch?;p Nick: Megan ;p
Zaprasza!

Ludzie wbijajcie;d Gra si? jak kiedy? w rl tibi gdy si? niczego nie zna?o;p To jest ?wietny rpg lecz brak graczy;/ Zwo?am par? ludzi ,ale trzeba wi?cej ,aby ?ycie t?tni?o!

Ostatnia edycja:

UPDATE

- Wielka wyspa Tortuga, npc transportuj?cy na ni? odp?ywa z przystani w atlancie:)
- Nowe potwory
- Nowi npc na kt?rych czekali?cie
- Od teraz zabijaj?c potwora, mo?ecie zdoby? kryszta?, dzi?ki kt?remu ulepszycie swoje przedmioty.

Wbijajcie ludzie! ponownie warto gra?. zosta?y mi?dzy innymi dodane respy earth elementali, hydr, destroyer?w, behemot?w a w trakcie robienia jest jeszcze kilka ciekawych miejsc, mi?dzy innymi tomba z undedami, podziemna ?wi?tynia i inne.
Prosimy tak?e o wypowiadanie si? na oficjalnym forum serwera, dzielcie si? z nami swoimi spostrze?eniami, forum jest przegl?dane codziennie przez zesp?? administracyjny i nawet je?li nikt z nas nie odpowie w ka?dym temacie, mo?ecie by? pewni ?e napewno to przeczytamy, przemy?limy i by? mo?e wprowadzimy w ?ycie ;)

Wasz.
Atlantyda World Team.

Ludzie na serio expo jest du?o. W r??nych miejscach te same typy potwor?w. Jedynie czego brak to graczy. Exp x2 ale z paccem x3 i idzie o wiele lepiej;d Ludzie kt?rzy lubili gra? na rl tibi zapraszam bo to jest ?wietny ots rpg;d

Czemu nie gracie? Co wam si? nie podoba? Najwi?ksza jest radocha z odkrywania nieznanych nam teren?w czy zdobycia upragnionego przedmiotu. Exp x2-3 sprawia, ?e mamy du?o czasu na gr? i nie nudzi si? szybko. Nie ma tak, ?e 2-3 dni i jeste? koks. Trzeba si? troch? nam?czy?! A jaka potem satysfakcja!

Brakuje tylko was, graczy! Wbija?! Warto!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry