-Tibia 8.60 Aurevo - Zapowied? #1

Status
Zamknięty.
Odp: Aurevo - Zapowied? #1

Juz zrobione sa 3 expowiska wyrmow!
Dzisiaj sko?cz? te dla low-lvli - 3 rasy potwor?w(11 expowisk)

2vwuvs6.jpg

Spoko, naprawd? mi si? podoba :) czekam na te dla low-lvli! :)

Wszystko leci jak krew z nosa..
Wolno jak chuj. Brakuje 2 expowisk jeszcze GSy i Bug Raidery mysle ze zaraz to skoncze xD

a0umfq.jpg

kahras aka paint

Juz zrobione zosta?y wszystkie expowiska dla low lvli!​

Polecam :D a tutaj screen z test?w :
aurevo.png

@up
Co to ma byc?!? Przeciez jakies dzieciaki z miasta beda sie bawic przy bramach to zaraz jakis sie uwiesi na tym i mu na glowe spadnie pomnik i tragedia gotowa. Wez ogarnij nastepnym razem i nie rob takich rzeczy bo to niebezpieczne jest!

Ahh caly czas opierdalam sie i nic nie robie..
Informacja:

• Exp Stages
Nie b?dzie jeszcze ustalony poniewa? nie chce pope?ni? takiego faila ze zrobi? 10 expowisk demcow a nikt tam np nie b?dzie expic bo gracze b?d? na nowych monsterach expic.

• Data beta-testow
Nie podam dok?adnego miesi?ca poniewa? opierdalam si? : l

Proponowane eventy:
- LMS
- Zombie Event
- Frozen Forest Event
- PVP Event
- Swim Event

Acc maker:
Jaki teraz jest najlepszy pod 8.60? najbardziej stabliniejszy xd? chce byc taki jak Crypton i sam wszystko napisac - dlugo sie pisze takiego accmakera?(wiem ze noobskie pytanie)

Je?eli kto? posiada dobrze zbalansowane monstery i chcia?by je odda? w dobre r?ce to pm me.
Co my?licie itd? komentujcie !

Ostatnia edycja:

Dobra strategia jesli chodzi o exp i date ;D

Eventy? Zbyt standardowe. Wchodzisz raz czy dwa razy dziennie na 5 minut a reszte czasu sie nudzisz. Cos ciekawszego bym proponowal powymslac, jakies dluzsze eventy questowe z misjami zeby sie ludzie tym zajeli przez jakis czas. A nie wejsc, biegac wkolko 5 minut i zgarnac nagrode lub nie.

Stronke chcesz napisac cala? Zalezy od ciebie. Jak juz wszystko umiesz i ogarniasz takie pisanie to napiszesz i w pare godzin. Jak masz zamiar sie uczyc powoli i ogarniac wszystko i poprawiac to ci zajmie kilka setek godzin xd
Tak samo pamietam pierwsze eventy pisalem po pare godzin i dluzej bo nie moglem ogarnac. A teraz jak mam cos napisac to pisze i jest. Gorzej z pomyslami.
I teraz w zasadzie pierwszy system na stronke pisze rozbudowany w miare to juz mam problemy, zamiast napisac i zeby bylo to pisze i pisze i ciagle poprawiam cos i jakies bledy i leci pare godzin pracy xD Ale fajna zabawa ;)

W?a?nie eventy tez dam rade solo napisa? ale pomys??w brak.
Co do strony to sam nie wiem co o tym my?le? nie wiem co jest stabilne a zarazem ?atwe w obs?udze.
Styczno?? mia?em tylko z gesiorem a teraz moderny, znote itd. i co tu wybra??
My?l? nad modernem ale sam nie wiem ju? co o tym my?le? : /

refdresh

---------- Tre?? dodana o 20:15 ----------

Ostatnia edycja:

Gesior Acc:

2e1ej5g.jpg

My?l? ze ten layout zostanie u?yty ;)

Serio? Memsoria? Chujowy. Zrob wlasny. Znajdz jakis oryginalny. Zlec komus zrobienie czegos nowego. Jak robisz ogarniety serw to zrob go ogarnietym a nie kopiuj jakies brzydkie layouty xd

Serio? Memsoria? Chujowy. Zrob wlasny. Znajdz jakis oryginalny. Zlec komus zrobienie czegos nowego. Jak robisz ogarniety serw to zrob go ogarnietym a nie kopiuj jakies brzydkie layouty xd

Ten znalaz?em i go u?yje poniewa? jest najbardziej czytelny.
Robi? ogarni?ty serwer ale jak na razie nie mam pieni?dzy na to.
Gdy serwer wystartuje to na pewno co? unikalnego ogarn?;)

Kahras a? si? b?dzie chcia?o gra? ,a co do acc to my?la?bym co? w?asnego ,albo ulepszonego . ;)

Kahras a? si? b?dzie chcia?o gra? ,a co do acc to my?la?bym co? w?asnego ,albo ulepszonego . ;)

Tak jak pisalem :)
Jak serwer wystartuje to napewno znajda si? pieni?dze na zam?wienie unikalnego layouta albo ze si? naucz? php & css'a chocia? w to w?tpi?.. xD

Ju? koniec z serverem ? =/

Nie ma takiej opcji.
Przyznam si? ci??ko mi to all ogarn?? do tego ferie sko?czone - ma?o czasu teraz w kwietniu bd mia? testy itd..
Spokojnie jak na razie drapie lekko accmakera czyli przerabiam zakladki by ladnie wygladalo layout juz jest :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry