• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Azura Thread ;**

Odp: Azura Thread ;**

GZ Morwo, dawaj do setki.

Ja te? by?em fanem wyrm?w, z jednego hunta (2h) polecia?o mi raz 6 focus cape, 2 w of draconia, starstorm, dress i co tam jeszcze leci... wiadomo - kasa & scales oraz lighting pedant, tak?e super profit.

No to pozdrawiam i ?ycz? awans?w, btw. tylko Ty grasz, bo inni screen?w nie wrzucaj? co??

Our partners and their custom servers:

25lvl.png

30lvl.png

Nowy zakup:
9022zyij4jg2gu4.jpg

29dc3zlstzht7sn.jpg

Ci?niecie wszyscy kochane nuuby, co do tych Waszych open to tak jak Oser pisze, wrzu?cie jakie? camy, ch?tnie zobacz? jak tam na ty?ach si? trzymacie, ?eby nie dosta? combo, pozdro Vexano. :D

A tak przy okazji, mogliby?cie mi da? GG lub cokolwiek do Mer Tucha, bo musz? si? z nim skontaktowa? w pilnej sprawie, albo przeka?cie mu, ?eby si? do mnie odezwa?:
25439505 moje GG.

Tak wi?c GZ, GL i jecha? z kurwami!

Witajcie, stan dzisiejszy postaci. Zosta?o 9 dni pacc mam zamiar 60 wbi?.
2qsqyix.jpg

Witam Was!
bardzo ?adnie lecicie !
tak ?adnie ,?e chcia? bym si? do was przy??czy? :)
w?a?nie tworz? sobie posta? wi?c...
Przyda?a by si? jaka? ma?a pomoc "finansowa" jak co? to b?d? mie? nick : Gefrey
Pisa? do mnie jak co? :)
Pozdrawiam
ps.
dodam screen-a jak wbije 8 poziom :)

no i jak powiedzia?em tak zrobi?em :)
beztytuuhvnc.png

na razie nie mam kasy i troszke waszego wsparcia by si? przyda?o ,abym m?g? wbi? ?adny lvl :)
Pozdrawiam

Tutaj 20-sty lvl
59767465.png

I niestety z?ama?em sobie r?k? d?ugo nie pogram :/

Ostatnia edycja:

Tak m?wi?c nawiasem to temat sokola i w pierwszym po?cie jest napisane kto mo?e ssy wkleja?. Prosze o nie wklejanie taki ss?w bo takie 20 lvl to ?al ogl?da?. Azura Family mo?ecie tam wkleja?
Pozdrawiam

@up
nie wiem oco Ci chodzi ch?opcze :/
jak Sokol napisa? :
Ka?dy kto ma posta? a chc? si? ni? pochwali? zapraszam do tego tematu!
Oznacza to ,?e KA?DY mo?e tutaj dawa? ss-y ,wi?c Tw?j post jest tzw. NIEPOTRZEBNYM NABIJANIEM POST?W
@topic
wbi?em 10 poziom moim sorcem ,nie mam za du?ej ochoty gra? ,bo do szko?y trzeba si? szykowa? :(
niestety ss si? nie zapisa? ;(
pozdrawiam

@up
wbi?em 10 poziom moim sorcem ,nie mam za du?ej ochoty gra? ,bo do szko?y trzeba si? szykowa? :(
niestety ss si? nie zapisa? ;(
pozdrawiam

10 sork to oko?o 2-3h gry kiedy du?o na bot?w na rooku.

Oto mi chodzi ?eby?cie wklejali jakie? wieksze lvl niz 10/20 bo takie chary to nawet ?al patrze?, ja nie wklejam ss?w z bot knight?w czy noob?w do przysz?ego pk.
Pozdrawiam

@up
jako? ma?o co mnie interesuje co ty chcesz...
Tak jak powiedzia? Autor tego tematu KA?DY mo?e wkleja? to b?dziemy wkleja?
Koniec tematu :*
@topic
hacked ;/
wzasadzie to nic tam nie mialem...
tylko jakies 2k ale itak mi wszystko wywalili :(

Do wszystkich wypowiadaj?cych si? tutaj, sko?czcie. Ci co maj? niech umieszczaj? awanse, a reszta niech si? uspokoi bo przecie? to si? w g?owie nie mie?ci. Wida?, jak bardzo pisz?c offtop i dodaj?c ten "kawal?tek" postu kt?rego nazywacie topic tak na prawd? w dalszej postaci jest tylko spamem. Ka?dy nast?pny post podobny do tamtych wy?ej b?dzie karany.

Cisniecie ostro , mam nadzieje ze temat utrzymacie i nie upadnie tak jak 3/4 topicow na tym forum ;) Nie zostaje mi nic innego jak pogratulowa? i ?yczy? szcz??cia ;D

Przejrza?em ca?y wasz temat ( w sumie teraz te? i m?j) poniewa? postanowi? zagra? z wami, mocy nie ma ale mo?e zakupie pacc'a to przyb?dzie mocy :)

Zarzuc? par? screen?w :
15lvl
pokoloko.jpg

21lvl
beztytuuxbo.jpg

Sorry ?e taki przeskok no ale musia?em robi? backup osa..;(

A ja wkr?tce wy?o?? moje screny z Druidka . Ale og?lnie widz? ?e wyrywacie sobie ?y?y ?eby wbi? level . ! :)

Ostatnia edycja:
Back
Do góry Bottom