Ban na rl tibi.

Status
Zamknięty.

nostalkios

New User
Styczeń 25, 2009
Liczba reakcji
0
Witam . Chce si? zapyta? czy jak b?d? robi? runki na Tibia bot NG u?ywaj?c Antyidle , Runemakera , to czy dostane bana? Prosz? o odp.

Odp: Ban na rl tibi.

Tak mo?esz dosta? bana nawet jak masz tylko w??czonego bota nie wa?ne co w nim w?onczysz mo?esz dosta? ?e raz u?y?e? przez sekunde albo u?ywa? przez kilka lat i nie dosta?

A kt?ry bot jest jest nie wykrywalny? Tak ?ebym by? bardziej spokojny o moja posta??;p

Tak mo?esz dosta? bana nawet jak masz tylko w??czonego bota nie wa?ne co w nim w?onczysz mo?esz dosta? ?e raz u?y?e? przez sekunde albo u?ywa? przez kilka lat i nie dosta?

Dok?adnie! Albo dostaniesz za kilka dni, albo wcale :).

Ka?dy bot jest wykrywalny... CipCoftu nie wychujasz ;D.

Ale wiecie co my?la?em nad zakupem BlackD s?ysza?em ze jest niewykrywalny co sadzicie o tym?

Ale wiecie co my?la?em nad zakupem BlackD s?ysza?em ze jest niewykrywalny co sadzicie o tym?
Na forum ludzie dostawali b. cz?sto bana za blackd.
Mo?esz zobaczy? wyniki mojej ankiety w tym temacie: http://tibia.net.pl/dyskusja-ogolna/278347-boty-i-bany-za-nie.html
Co gorsza blackd proxy byl najcz??ciej banowany co do nie zbanowanych.

Od najbezpieczniejszych:
Obecne wyniki:
1. Bbot.
2. Tibiaauto.
3. Elf/Ng.
4. Nbot.
5. Blackproxy.

down
Nie wiem co to jest. A na tej ankiecie jest pokazane ci co dostali bana za black proxy i ci co nie dostali. W por?wnaniu do reszty to blackd proxy wyszed? najgorzej.

Ostatnia edycja:

Wiec kt?ry bot jest najbezpieczniejszy ? Albo inaczej czy wy u?ywacie bota i jakiego ;p

Ostatnia edycja:

Nie ma jak do tej pory niewykrywalnego bota. Pono? blackd stworzy?a takiego. S?u?y on tylko do ?wiat?a i healingu, ale nie chc? by? pierwszym kt?ry powie - g?wno prawda, dosta?em delete. ;-D

Na forum ludzie dostawali b. cz?sto bana za blackd.
Mo?esz zobaczy? wyniki mojej ankiety w tym temacie: http://tibia.net.pl/dyskusja-ogolna/278347-boty-i-bany-za-nie.html
Co gorsza blackd proxy byl najcz??ciej banowany co do nie zbanowanych.
Od najbezpieczniejszych:
Nie wiem co to jest. A na tej ankiecie jest pokazane ci co dostali bana za black proxy i ci co nie dostali. W por?wnaniu do reszty to blackd proxy wyszed? najgorzej.

Ta twoja ankieta jest z dupy wyci?gni?ta, bo robiona na g?wnianym forum. Tu sama nobiarnia siedzi. 90% forumowiczow z tnetu nigdy nie mia?o premium. ;-D

Ja u?ywam pare dni Ng my?l? ?e jest najlepszy ;D dla ka?dego ka?dy inny jest lepszy jak co? jest nie tak to w??czam GM safe i je?eli gm pojawi si? na ekranie to przestaje dzia?a? i niby ?e afk jeste?:P

• Ja powiem tak, u?ywa?em Tibia Auto przez d?ugi okres, bana nie dosta?em.
  • Pr?bowa?em Blackproxy ( dosta?em bana w dzie? u?ycia ). lol

Hej HEJ nie pomyli?y wam sie tematy ? to nie temat kto jakiego ma bota i kt?ry jest najlepszy POWIem raz ka?dy bot jest wykrywalny gdy pisz? ?e tak nie jest to k?ami? i koniec KROPKA. Polecam TA bo jest darmowy a jak chcesz zap?aci? ale miec dobrego bota to ng lub elf i nie b?de wyja?nia? jak sie go obsuguje bo to nie ten temat s? od tego poradniki

I darwu napisa? ?e nie dosta? bana za TA a za black tak. Mo?e poprotu wtedy kurat by? mass ban ?

PAMI?TAJ WSZYSTKIE BOTY WYKRYJ? nie ma ani lepszego ani gorszego w tym bo ka?dy powie co innego jednego zbanuja za TA w piersz? sekunde a inny boci latami na TA i nic (tak samo z innymi botami)

Prosze o zamkni?cie tematu chyba ?e autor ma jeszcze jakies pytania

Ostatnia edycja:

S?dz?, ?e temat zosta? wyczerpany - zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry