Awesome Asimov
Forum friend
- Reaction score
- 106
Mistrzowie
363 Master Sorcerer
326 Master Sorcerer
3x 243 Elder Druid
No ?adnie ciekawe czy s? tam boty. bo teraz Antica w remoncie i ci??ko si? logowa?
Dzi?ki . Szczerze? Dzisiaj mieli?my i?? na asury, oczywi?cie ja swoim ekiem, my?la?em ?e padne tam takim 134 ekiem, ale ?e fajnie sz?o to i si? przyjemnie expi?o, zdarzy?o si? ?e dwa razy mia?em tak? sytuacj? ?e my?la?em "oho b?dzie zgon", ale przesz?o bokiem . Teraz najlepiej w team hunt si? expi, solo to jedynie mas?wke. Bo w lolu masz akcje i wgl super si? gra, nie ma co por?wnywa? lola do tibii bo wiadomo ?e lol lepszy . Cho? dla tibi po?wi?cam wi?cej czasu xd?adne Screeny ;D ,Oby Tak Dalej B?de zagl?da? napewno do tematu
Mam pytanie ;x Czy motywujesz si? do gry (expienia) czy tak poprostu chce Ci si? ? Bo gdy ja zaczynam expi? , expi? 5-10 min wydaje mi si? ,?e ju? d?ugo expie i tak ma?o lvl'a wbi?em i przestaje ;D A w lolu np gram rundki po 40 min i wydaje sie ,?e s? kr?tkie ;V
Kiedy? zab?ysn??em pomys?em na global chacie : zrobi? posta? pod pvp, ew. zgada? si? z gildi?, postawi? z 3-4 boty i czeka? a? kto? si? odpali, przybiegasz z ekip? lub sam <je?li masz odpowiedni level itd.> i zarabiasz podw?jnie xD <o ile trafisz na noobka bez bless?w>S?, s? . Ale tutaj ci??ko jest kogo? zabi? bo zaraz Ci przyleci 300
Asimov, za?atwiaj mi pacca, i wje?dzam tam na otro jak kiedy? na shadow z Tob?
Tak ogolnie to gg, nice screeny i powodzonka dalej. Moze cos wymienie i zaczne gra? z Tob?
W ostatnim ss przeczytalem "Champion of Brazol" <3 xDD
Asimov, za?atwiaj mi pacca, i wje?dzam tam na otro jak kiedy? na shadow z Tob?
Tak ogolnie to gg, nice screeny i powodzonka dalej. Moze cos wymienie i zaczne gra? z Tob?
W ostatnim ss przeczytalem "Champion of Brazol" <3 xDD