• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Blackq] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Blackq] Threard

Fresh!

@up
Og?lnie to ja map nie robi? na czas, na mapy jednak trzeba po?wieci? troch? czasu aby zrobi? co? pi?knego. W te 3 minuty zrobi? zwyk?? natur? 15x15 w kt?rej nie b?dzie nic specjalnego opr?cz krzak?w, drzew, trawy wi?c to nie ma sensu.

a powiedz mi Blacq , te mapki robisz dla sportu czy moze powstanie z tego jakis fajny rpg server ?

No super mapy ,dla mnie jestes najlepszym mapperem na forum i powiem ci cos w przyszlo?ci chcia?bym mapowa? jak ty :)
Patrz?c na ten krajobraz czy miasto czuje sie prawie ?e jak w ?wiecie realnym .. ;d
Powiedz mi ile robisz np. jednen domek , czy tam sklep i jakies expowisko ile ci zajmuje czasu.
A i jescze pytanie czy to ty jestes maperem na otsie volera.pl bo tam mapper te? jest warty uwagi.
Pozdrawiam

Mapki na bardzo wyskokim poziomie jestes znakomitym mapperem do map nie mam zastrzezen chociaz robisz duzo natury sproboj rowniez czegos innego np. cos z pustynia itd.
Mapy oceniam na 9/10.

Mapa cuuuuuudowna, wszystko ?adnie zrobione, zachowane proporcje, niczego nie jest ani za du?o ani za ma?o, moja ocena 10/10.

Dawno nic nie by?o, wi?c dam 2 zdj?cia mojego miasta.

27107486869973051045.png

60548975417545759068.png

no czeka?em a? zobacz? troche tego miasta ;p Jak dla mnie full autoborder i w ogule kicha :D nie no ?artuje a tak na powa?nie to zajebista praca, ?adna architektura i natura . Przemy?lane rozmieszczenie wszystkich element?w itp ;] 9,1/10 dla ciebie ;p

Blackq jedno ci powiem. Jestes PRO XD. Wszystko zrobione z pomyslem,przemyslane.Jestes bardzo dobry w tym co robisz ;p 10/10

Super pomys?y i super mapki.Wszystko fajnie wyglada jestes najlepszym mapperem na tym forum(jak dla mnie).Moja ocena 11/10 :)

black wida? ?e lubisz nature nie ma auto border?w i wogule ani doda? ani uj?? poprostu boskie daje 9,9/10 to ,01 nie dam bo robi??? ssa z gry ;p ale to tylko 0,1 ale mapki super wida? ?e sie starasz

Jestem nowy, i pewnie moje zdanie ma?o si? liczy, ale jak dla mnie to twoje mapki s? na bardzo wysokim poziomie, bardzo profesjonalne.
Z wielk? ch?ci? zagra?bym na takich mapkach.
Talent to Twoje drugie imi?, je?eli chodzi o mapowanie.
Sam ucz? si? mapowa?, ale do tego daleka droga...
Respekt i szacunek.

Bardzo , ale to bardzo ?adne prace. Wed?ug mnie mo?esz robi? prace dla najwi?kszych OTS?w anawet dla Cipsoftu (ale to 2 raczej nie wypali :p) Twoje prace oceniam na 10/10

BLackq jaki ty jeste? le? to szok :D Tyle si? na Ciebie czeka ?eby? pokaza? 2 malutkie screeny ?:P Siedzisz tyle na tym kompie wykaza?by? si? ^^Prace ?adne i estetyczne podoba mi si? szczeg?lnie ta fontanna po ?rodku :) Pozdro ;)

Lackq jaki ty jeste? le? to szok
Zgadzam si? ;d.

No c?? prace na najwy?szym poziomie, wszystko pi?knie ze sob? wsp??gra, nie mam zastrze?e?, bo jeste? w czo??wce najlepszych mapper?w na tym forum.
Pi?knie detalujesz swoje mapki i bardzo si? starasz, bo to naprawd? widac.
Zastrze?e? nie mam, chcia? mog?by? co? wrzucic od czasu do czasu, bo z tego co widze zaniedba?e? swoj? galeri? ;<.

10/10, no i zr?b c?s w ko?cu leniu!

Status
Zamknięty.
Do góry