• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Blackq vs. kloc

Blackq vs. kloc

• Praca nr.1

Votes: 0 0,0%
  • Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• Praca nr.1

• Praca nr.2

• a:2:{i:5337;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5337;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:10:"Praca nr.1"

• a:2:{i:5884;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5884;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:10:"Praca nr.1"

• a:2:{i:7805;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7805;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:10:"Praca nr.1"

• a:1:{i:10046;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10046;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:729:"a:2:{i:5

• a:1:{i:12631;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12631;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:729:"a:2:{i:7

• a:1:{i:15909;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15909;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:941:"a:1:{i:1

• a:1:{i:22116;a:5:{s:12:"polloptionid";i:22116;s:6:"nodeid";s:7:"2442018";s:5:"title";s:1153:"a:1:{i:

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
B

Blackq

Guest
Prace oddane przed terminem wi?c zaczynamy g?osowanie !
Praca nr.1
Zdj?cie 1:
9azqtu.gif

Zdj?cie 2:
24o3ujl.gif

Zdj?cie 3:
2s97vxg.gif

Zdj?cie 4:
spjakl.gif

Praca nr.2
Zdj?cie 1:
28wfqt4.gif

Zdj?cie 2:
1zbte2w.gif

Zdj?cie 3:
21298g3.gif

Niech wygra lepszy :)

Odp: Blackq vs. kloc

Obie prace na wysokim poziomie, w pierwszej podoba? mi si? bardzo ten wodospad oraz bardzo dobrze dobrane szczeg??y ale za du?a przestrze? :( W 2 za? podoba?y mi si? szczeg??y oraz pomys? zrobienia :) G?os oddaje na prace nr 2, bardzo ci??ki wyb?r :) na obie prace bym da? 10/10 :)

Obie prace, s? bardzo realistyczne, i spe?niaj? wymogi unii europejskiej,
Druga praca jest wed?ug mnie bardziej realistyczna, dlatego na ni? oddaje g?os!
Bardzo ?adne te prace s?!
Pozdrawiam!

Tak jak panowie up ci??ki wyb?r hhmmm mo?na zag?osowa? na oby dwie :P Nie no ta serio praca nr.2 bo jest taka taka no yyy inna jest w niej taki nowy styl. Praca nr.1 jest ?adna ale przypomina zwyk?e miejsce do expienia :)

Praca numer dwa lepsza mo?na zauwa?y? ?e robi? j? Black :up: (Bordery)

Ewidentnie praca nr. 2 chocia? obydwie prace s? na wysokim poziomie wi?c brawo dla obydwu

Pozdro
balu02006

Moim zdaniem praca nr 1 jest lepsza poniewa? posiada wi?cej reali?w w?tpi? czy istniej? bagna wielko?ci jeziora w pracy nr2 O.o. Obie prace s? ?adne ale jednak nr1

Obie prace s? r?wne :D
Ale bardziej m?j wzork przyci?g?a praca 2
Aby dwie s? pi?kne :D
Praca 1 wydaje mi sie taka pusta, ale i ak jest ?adna
G?osuj? na 2
Pozdro.

A ja jestem ciekaw jaki jest temat prac ? Bez tematu niestety nie mog? odda? mojego,jak?e wa?nego g?osu.Jak co? bardziej podoba mi si? praca nr 2,ale narazie nie g?osuje.

@edit

Dobra oddaj? g?os na prace nr 2,bo b?dzie warn.Bardziej mi si? podoba ma wi?cej detali itd.

Ostatnia edycja:

A ja jestem ciekaw jaki jest temat prac ? Bez tematu niestety nie mog? odda? mojego,jak?e wa?nego g?osu.Jak co? bardziej podoba mi si? praca nr 2,ale narazie nie g?osuje.

Temat pracy mog?e? zobaczy? w wyzwaniu :P
Tematem jest Siedlisko Giant Spider?w.

W pracy nr1 podoba mi si? obszerny teren oraz ?adnie zadbanie o szczeg??y
Natomiast je?li chodzi o prac? nr 2 hmm.. fajny terenik jak na gs land lecz nie podoba mi si? par? szczeg???w takich jak pie? drzewa na kt?ry jest zako?czony jakim? smiesznym zej?ciem

G?osuj? na prac? nr1 :)

Obydwie prace s? na 10/10. Zag?osowa?em na prac? nr. 2, bo bardziej mi si? podoba?a ze wzgl?du na ciekawe urozmaicenia (szczeg?lnie mostki).

No rzeczywi?cie ?adne prace, co prawda druga praca bardziej przypad?a mi do gusty, poniewa? fajnie s? dobrane szczeg??y i jest ona pokazana w o wiele mniejszej skali ni? pierwsza praca. Mam po par? zastrze?e? co do prac, do jedej i drugiej. W drugiej pracy jest zbyt du?a przestrze? i s?abo mo?na si? skupi? na dobrych rzeczach. Oddaj? g?os na prac? nr.2.
Pozdr. GarQet

Glos oddaje na prace nr 2 poniewaz bardziej, ten domek z gora ladnie sie prezentuje oddaje klimat gs'ow, a w pracy nr 1 ta gorka jest troszke biedna, chociaz tez zrobiona poprawnie.

Nie ma co gada? prace na wysokim poziomie trudny wyb?r, lecz g?osuj? na prac? numer 2 fajny ten most i w og?le pomys? jak i wykonanie wida?, ?e robione z g?ow? i wyobra?ni? czyli to czego brakuje w niekt?rych pracach na naszym forum. Oddaj? g?os na prac? numer 2.

Wed?ug mnie praca numer 2 poniewa? jest bardziej urozmaicona :> i ?adniejsza

Pzdr

Wybieram nr.2 poniewa? bardzo mis si? podoba praca nr.1 te? bardzo ?adna lecz dla mnie zbyt smutna

Obie prace faktycznie na wysokim poziomie, ale druga podoba mi si? jednak o wiele bardziej, ze wzgl?du na lepsze rozmieszczenie szczeg???w.
G?os na prac? nr. 2

Dwie prac? wzbudzi?y m?j zachwyt. Bardzo trudny wyb?r hmm... Lecz m?j g?os oddam na prac? nr. 2. Jest w niej wszystko tak ?adnie dopasowane , ?e po prostu cieszy oczy.

Mi si? bardziej podoba Praca nr 1 gdy? praca nr 2 jest za jaskrawa jak dla mnie.
Zag?osowa?bym na prace nr 1 ale zamkni?ta ju? ;d

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry