• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Boisz Si? ?mierci ?

Boisz Si? ?mierci ?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Total voters
    232
Status
Zamknięty.
Odp: [you] Boisz Si? ?mierci ?

Zaznaczy?em odpowied? Tak, ale samej ?mierci si? nie boj?, boj? si? tego nieznanego. Czy to ?mier? jest ko?cem naszej egzystencji, czy pocz?tkiem nowego. To tak jak z lud?mi kt?rzy boj? si? ciemno?ci.

?mier? jest chujowa ale to nie pow?d ?eby si? jej ba? ;p

Tak boj? si? ?mierci! Nie wiem co jest po ?mierci/w trakcie jej nast?pienia. Mo?e nie ma nic. Chocia? nie wiem jak mo?e by? "NIC" nie umiem sobie tego wyobrazi?. Pozdrawiam

Nie boj? si? ?mierci, nawet nie boje si? ewentualnego cierpienia przed ni?, b?dzie co b?dzie, life is life ; ) A wy boicie si? cierpienia przed ?mierci??

PS: Sk?d pomys? na ten temat?

Nie boj? si? ?mierci. Dlaczego? Ka?dy kiedy? umrze. Czy ?mierci? tragiczn? czy naturaln?. Je?eli mia?bym wyb?r "Chcesz wiedzie? jak umrzesz czy nie?" to bym wybra?, ?e nie chce. Dlaczego? Nie chc? potem my?le?, kiedy b?d? mia?, np. wypadek samochodem czy mnie kto? pobije na ?mier?.

Nie boj? si? ?mierci dlatego, ?e nawet nie my?l? o niej. Takie pytanie mo?na by uzna? za "g?upkowate" ale skoro ju? pad?o to odpowiadam, ?e "nie"

Nie nie boje si?. Przy 150 km/h powoli przestaje si? czu? jakikolwiek strach. Tylko wolno??.

Nie nie boje si?. Przy 150 km/h powoli przestaje si? czu? jakikolwiek strach. Tylko wolno??.

buashauhs, ja jecha?em ze znajomym kt?ry przy 200 km na czechach odpala? papieroska . Oczywi?cie automat 3l silnik merc.

Przy puszce z metalu kt?ra ?udzi ci? pozorem bezpiecze?stwa nie odczujesz nic specjalnego. Zabawne to jest ?e ludzie my?l? ?e samoch?d ochrania ich przed wypadkiem. Ochrania i owszem.... do 50 km/h
"Ty jecha?e? ze znajomym" chyba chcia?e? powiedzie? ty siedzia?e? w fotelu a znajomy w prowadzi?.
3 litry silnik? Tym si? nie da je?dzi? chyba ?e rodzice mu daj? na benzyn? pieni?dze.
200km/h
I co z tego? Kogo to obchodzi? takim ludziom ?ycz? aby zabrali im prawo jazdy jak najszybciej jest to mo?liwe. Sorki ale jak dla mnie jeste? teraz szpanerem. Spr?buj osi?gn?? tak? pr?dko?? na dw?ch ko?ach, odpalaj?c sobie swojego "papieroska" przy okazji jedn? r?k?.

Je?eli chcesz dalej prowadzi? konwersacje pr?buj?c udowodni? mi wy?szo?? samochod?w nad dwoma k??kami zapraszam na PW. Jednak zanim to zrobisz wsi?d? na V-maxa i jed? przed siebie.

#Don
Sorki, pewnie post i tak nie na temat. Ale nie lubi? jak kto? szpanuje nie swoim osi?gni?ciem.

Ja r?wnie? nie boj? si? ?mierci. Jestem chrze?cijaninem, dlatego uwa?am, ?e ?mier? to tylko pocz?tek drogi do lepszego ?ycia.

nie boje si? r?wnie? ?mierci Tylko boje si? tego ?e mo?e za szybko ona nast?pi? ; D

?mierci si? nie boj?, lecz boj? si? umrze? m?odo.
Og?lnie ?ycie ma taki popieprzony sens, ?e to wszystko si? kiedy? sko?czy, ?e przestaniemy chodzi? po Tym ?wiecie, ?e przestaniemy robi? nasze dotychczasowe czynno?ci i to jest smutne. Osoba, kt?ra umrze zapewne nie wie, ?e umar?a dlatego wol? umrze? nagle, a nie poprzez m?ke i b?l.

Pozdrawiam!

nieboje sie smierci bo kazda smierc moze byc bolesna lub niebolesna
kumple mnie beda bronic wiec umre ze starosci a to niejest bolesne...
to tylko wieczny sen

?mierci si? nie boj? ale boj? si? b?lu co jest z nim zwi?zane i nie. Wszystko ma sw?j koniec. Trzeba ?y? puki ?yjemy :)

Powiem szczerze ?e ?mierci si? nie boj? miesi?c temu sko?czy?em chemioterapi? a ?mierci ju? patrzy?em w oczy ;p nie ma si? co ba? je?li b?dzie bole? to i tak wpadniesz z b?lu w ?pi?czk? wi?c wiesz nie poczujesz jak umrzesz :)

?mierci si? nie boje tylko boje si? ?e umr? m?odo lub samotnie.
?mier? to pocz?tek nowej drogi.

?mierci si? nie boj?, ale boj? si? tego jak i kiedy wrzuc? mnie do trumny.

Ja si? boje ;D niewiem jak umr? by? mo?e zgine w jakim miejscu wi?c kliknelem Tak

?mierci si? nie boj?, aczkolwiek boje si? tego, w jaki spos?b umr?. Chcia?bym p?j?? spokojnie spa?, i umrze?. Bez ?adnego b?lu, m?czarni, tak po prostu. Obawiam si? tak?e ?mierci w m?odym wieku, to jest najgorsze co mo?e by?. Umiera? ze ?wiadomo?ci?, ?e nie do?wiadczy?em jeszcze ?ycia na powa?nie musi by? okropne. Jest jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, a czasu ju? nie ma.

Status
Zamknięty.
Do góry