• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

BoSS na rook'u co wy na to!!??

BoSS na rook'u co wy na to!!??

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

Votes: 23 35,9%
  • Oboj?tnie

Votes: 7 10,9%
  • a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:7312;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7312;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:1:{i:9866;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9866;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:54

• a:1:{i:12420;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12420;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:

• a:1:{i:15684;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15684;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2218:"a:1:{i:

• a:1:{i:21868;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21868;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2941:"a:1:{i:

Votes: 34 53,1%

• Total voters
    64
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: BoSS na rook'u co wy na to!!??

A wy tylko nieee !!! xD
A ja bym da? takiego no nie wiem Event orc i by walil tyle co normlanie hmmm ale wiecej hp wiec by bylo fajnie go tak tluc 15 min z ekipka :P

Our partners and their custom servers:

Ludzie Zal Mi Was Jestescie Na Tak... I Chu* Wam To Da Przeciez Zaden Kolo Z Cipa Tu Nie Wlazi... I Co Zlozycie Im Podanie Na Stronie ? WYsmieja Was Omg Co Za Idioci Zakladaja Takie Tematy Zeby Sie Spam Robil Prosze O Zamkniecie!

Szczerze kiedy? my?la?em o tym widz?, ?e kto? sobie r?wnie? zada? to pytanie,
ale my?l?, ?e to z?y pomys? poniewa? na rook'u ludzie powinni si? rozwija? i zapoznawa? z gra.

Ja tam nie lubi? rookgardu no ale mo?na by np. zrobi? nowego stworka takiego jak ancient tarantula albo innego i z niego by mog?y lecie? bardzo rzadko dobre itemki ,ale jestem na nie bo nie lubi? rooka ;p

Skoro Nie Lubisz Rooka To Sie Nie Wypowiadaj... To Jest Temat Dla Tych Co Graja Na Rooku

Jesli chodzi o najazd na rooku to wedlug mnie przydalby sie jakis nowy potwor o unikatowej nazwie i byl by np. bossem orcow. Bil by oczywiscie dosc mocno tak by malo kto w pojedynke dalby mu rade ,a loot z niego najlepiej cos typu brass armor i to bardzo rzadko uwazam ze brass armor byl by dobry ,poniewaz na mainland jest itemem bez wartosciowym a na rooku stanowilby jakas wartosc:D Item stalby sie uzyteczny.

Zgadzam si? z tob? ,gra na rooku jest strasznie nudna ,lecz gdy powstan? jakiego? typu najazdy albo bossy na rooku to pewnie wi?cej ludzi zach?ci?a by si? gr? na rooku :D

My?l?, ?e to z?y pomys? dodawania bos?w na rooku jak M Guardi itp i? lec? z nich rary (jak na rook'a). Chyba, ?e zrobili by nowe bosy jak Muster itp.

Ale m?j g?os oddaj? na nie

Nie!!! Rook by stracil to wszystko co teraz ma by by?y p sety double axe itp
temat do zamkniecia wedlug mnie

Zobaczcie sobie classic.otserv.net tam jest fajny roogkard ja tam gram se czasem sa najazdy itp :D ale jest tam mumia gs tarantule normalnie roogkard normalny jak na rl tylko gdzieniegdzie sa dziura i tam albo ghule albo tarantule i gs :S tez na najazdach wlasnie jest mino guard archer mag i wgl tam jest bardziej ?ywy ten roogkard niz na rl ...

Jestem na nie poniewa? jak ju? m?wili moi przedm?wcy rook zosta? stworzony z my?l? o zapoznaniu si?z interfacem itp.
:>

Musze powiedzie? ?e fajne by by?o jak by takie co? zrobili, tylko ?e nie najazdy tarantuli itp. Tylko np. by zrobili jakie? nowe potwory i naje?d?ali nimi na Rookgaard ;) i Loot by nie by? a? taki 'zar?bisty'.

M?j G?os polecia? na Tak

Stanowczo NIE!!

A dlaczego?

Bo Cipsoft nienawidzi rookstayer?w i nigdy nie b?dzie u?atwia? gry owym graczom na rooku, a pozatym, takie ma?e lvle by popada?y, albo ca?y czas w temple siedzia?y, co zniech?ca ludzi do gry, a co za tym idzie i odchodz? pieni?dze.. :confused:

Nieee ...
Rook Jest dla "new bi " [nowych graczy]
By poznali tibie co jak sie robi , i np taki stworek jak tarantula albo mino guard to ich sciagnie na 2 hity ;/

Jak dla mnie rook powinien by? do 8lvl i automatycznie z niego wychodzi? bo przez to ?e kto? ma na rooku 50lvl i boci nim to taki 5lvl nie ma gdzie exp.
?eby nie by?o, bossy na rooku to z?y pomys? tam gracze maj? si? uczy? podstaw a nie bawi? si? z bossami.

stanowczo nie nowe rary i tak ja muwi? by? by nower rary i rook to tutorial a nie ?eby zosta?i niewiadomo czy by kto? sam da? np guardowi rade z katan? lub mace

Witam, moja decyzja jest taka jak wasza #Up...
Boss na rooku?, wykluczone.
Poniewa? (real tibia)rook, jest dla pocz?tkuj?cych tibijskich graczy,jak np. wprowadz? boss na rook, to taki 3 lv nawet na exp doj?? nie b?dzie m?g?, i w og?le w tedy ju? gry nie b?dzie, bo nie b?d? si? m?czy? z jakim? tam bossem :)...
a w tibie graj? wi?ksz? po?ow? wiary co ma 17+ lat :< wi?c oni nie b?d? si? pierdo**? z jakim? tam bossem, Exit Tibia Error, i ju? mu si? odechce tibi na realu tylko zacznie gra? na ots'ach.
Oto moja decyzja ;) Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom