BoSS na rook'u co wy na to!!??

BoSS na rook'u co wy na to!!??

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

Votes: 23 35,9%
  • Oboj?tnie

Votes: 7 10,9%
  • a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:7312;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7312;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:1:{i:9866;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9866;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:54

• a:1:{i:12420;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12420;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:

• a:1:{i:15684;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15684;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2218:"a:1:{i:

• a:1:{i:21868;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21868;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2941:"a:1:{i:

Votes: 34 53,1%

• Total voters
    64
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: BoSS na rook'u co wy na to!!??

A ja bym powiedzia? ?e mo?na ale napewno nie taranture albo guarda. Moim zdaniem cipsoft powinien zrobi? 3-4monstery wy??cznie ?yj?ce na rooku kt?re pojawiaj? si? np raz na tydzie? losowo 1 z 4 :) i taki loot ze np max mo?e wylecie? 3 mino leather, knife, magic wand light, 0-300gp i potionka i inne pierdo?y jak chain armor, plate shield itd... (je?li chodzi gdzie on mo?e by? to na takim expie co np bramk? lvl od 15lvl mog? zrobi?).

@up

No w?a?nie o co? takiego mi chodzi?o, o takim czym? by?bym ,,za"

ale nadal co? nie pasuje - ta bramka lvlowa, nie za teges :D to by by? Rare monster na rooku, i takie naaby by si? wbija?y, powinien by? jaki? limit tego czyli - taka bramka przez kt?r? mo?e przej?? 1 osoba na 2tyg, a monster co tydzie? mo?e by? :p - ale ?eby doj?? do tego monstera, trzeba du?o zabi? i samemu nie da? si? zabi?, co? w stylu ferumbras tower oO

A jakie jest wasze zdanie? ;p

Mi tam oboj?tnie bo nie gram na rooku.Chocia? jak by by? boss to nooby z 4 lvlem by tam chodzi?y.Najlepiej ukry? go tak aby dost?p do niego by? po wykonaniu jakiego? questa albo co? w tym stylu

Przyda?by si? jaki? bossik, najlepiej by zrobili, gdyby udost?pnili wej?cie do mino maga od np 50+ lvl po wykonaniu np. taska na zabicie 500 mino albo cu?. ;d

boss to dobry pomys? ale respi? by si? chyba 1 na miesi?c :> a Minotaur Mage jest na rocku :confused: wi?c to jakby taki boss ale tylko dla pacc

Zdecydowanie nie, rookgaard od dawien dawna s?u?y do "nauki gry", aby gracze mogli oswoi? si? z klimatem rp.Rookstayer?w mo?na nazwa? do pewnego stopnia "bugiem".

Moim skromnym zdaniem m?wi? nie. Poniewa? s? ju? 3 czy 4 bosy + 3 bosy niedost?pne i to w zupe?no?ci wystarczy. Jedyne co mogli by zrobi? to cz?stsze najazdy tych bos?w. I to tyle co mog? teraz powiedzie?.

Stanowczo NIE ! Pomy?l, ?e z tego leci P SET i rook by?by do du*py. Najlepszy rook jest taki jaki jest.

Dla mnie temat do zamkni?cia.

Zdecydowanie nie chocia? mogli by jako? urozmaici? rook w inny spos?b ; )

Gdzie tam, jestem przeciw. Rook ma tylko przygotowywa? gracza do spotkania z silniejszymi bestiami ni? minotaur. Jakie? tak 2 - 3 niezbyt silne bossy pokroju shenga starcz?, wi?cej nie trzeba.

Nieeee. Rok jest przej?ciow? faz? gry, ma nas zapozna? z fabu?a itp....
Gdyby by?y bosy, by?o by wi?cej rar?w, a rook do tego nie s?u?y. Gdyby by?y najazdy minos?w, by?oby dobrze.

on powiedzia? ?e np. mino guardy i tarantule, by?o by fajnie ale jestem za NIE

NIE, czemu?
Poniewa? rook jest tak jak by testem, je?eli poradzisz sobie na rooku z c*ujowym eq to na meinie z best eq jeste? kozak. A p set jest za dobry jak na rook.

Nie wiem czy mo?na na prawd? tego Ghula ubi?, ale chyba nie, wi?c na rooku nie mo?na nawet scal arma mie? a ty wyje?d?asz z tarantulami, mino guardami.

A ja bym powiedzia? ?e mo?na ale napewno nie taranture albo guarda. Moim zdaniem cipsoft powinien zrobi? 3-4monstery wy??cznie ?yj?ce na rooku kt?re pojawiaj? si? np raz na tydzie? losowo 1 z 4 :) i taki loot ze np max mo?e wylecie? 3 mino leather, knife, magic wand light, 0-300gp i potionka i inne pierdo?y jak chain armor, plate shield itd... (je?li chodzi gdzie on mo?e by? to na takim expie co np bramk? lvl od 15lvl mog? zrobi?).

Pewien Rookstayer pisa? mi ?e na rookgardzie raz na miesi?c w mino hellu jest boss, ale jaki nie pyta?em nawet.

Ja mysle, ze powinni rozszezyc mape Rooka ;) i dodac pare Questow a co do bossow to mysle ze z 1 ale bez P setu i takich tam tylko jakiegos itemu potwierdzajacego, ze sie go zabilo :D powinni zrobic moim zdaniem taki port i zeby tam byly darmowe robaki, tylko wedke trzeba kupic i sie lowi hehe :)

@UP jest jakis niepamietam jak sie nazywal, ale z wygladu jak Mino Mag :)

Bez nadziemny pomys?

Ekmh, boss na roku? To jest wyspa nowych, kt?rzy ucz? si? grania i podstaw tej gry, niekt?rzy wbijaj? 50 levele, po co? Nie wiem - nie potrzebne s? ?adne bossy na tej wysepce, e.

Mi to oboj?tne. Dlaczego ? Mo?e to u?atwi?, urozmai? gr? Rookstayerom (je?eli ?le to sorki za b??d) sam kiedy? mia?em 24. Ale na przyk?ad z 3 lvl sobie idzie, powiedzmy kupi? ukochan? mace i chain armor i ?apie deada i mu to wypada. Ja bym si? wkurzy?. Mo?na tak? miejsc?we na rooku zrobi? z bramk? levelow? od np. 20 ? I tam b?d? najazdy boss?w :D

Co do boss?w to jestem raczej na nie chocia? mogliby zrobi? jakie? specjalne potwory dla rookstayer?w/rookslayer?w [ nie wiem jak si? pisze wi?c wybaczcie ] typu Minotaur from Rookgard [ co? jak mino guard tylko z lootem odpowiednim dla rooka i mniejszymi hitami itp ] chocia? to troch? zakr?cony do?? fantazyjny pomys? wi?c ostatecznie uwa?am, ?e Rookgard powinien zosta? jaki jest no, bo jakby na to popatrze? wchodzi nowy gracz na rookgarda po uko?czeniu tutoriala jest ju? w centrum przy temple a tu nagle mu boss wyskakuje i my?li sobie WTF i nagle dostaje bu?e i pada :D

kiedy jeszcze tibia by?a stara to zrobili raz najazd mino maga. 20 osob bylo martwych a mino maga ktos ubil(pewnie rookstayer jakis). ogolnie to mi wystarcz? 2 bossy (apprentice Sheng i rottie the rotworm)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry